- 28 Nisan 2013
- 1.977
- 179
- 173
- Konu Sahibi Malta_love
-
Mankenim dermişim
Tatlım dedim boy tam 1:75 ve sanırım bacak boyumda uzun oldukca
merak etmiyorda değilim haniiii sizi
Resim karalamayı bilsem atardım sana buraya bir resim
Neyse tatlım pantalonlar olmuyormu sana?
Yok .s bi ust icnde kargo parasi vermek olmazdi ama cok begendim sadece mavisi aliyim :-(
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Eki Görüntüle 1117940
Mudo-38 beden-hiç giyilmemiş spor 1 gömlek
Eki Görüntüle 1117942
Koton-38 beden-Buda hiç giyilmemiş ve spor tarzda 1 gömlek
Eki Görüntüle 1117950
C&A-38 beden-yeşil spor tarzda 1 gömlek .taytla falan giyerim diye aldım ama tayt hiç gitmediğim için bunuda hiç giyemedim . Tuniz tarzı uzundur biraz.
Eki Görüntüle 1117954
Eki Görüntüle 1117956
Colins-38 beden-spor tarzda bir gömlek bunu da hiç giymedim.
Eki Görüntüle 1117981
Eki Görüntüle 1117982
Yurt dışı-38 beden-ince Saten bir gömlek.çok şık bir duruşu var. 1 kaç kez giydim-Temizdir
-
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
saten gömlek ve birkaç parçayla ilgileniyorum. hiç kullanılmamış dediklerin cezbedici
Eki Görüntüle 1115357
Eki Görüntüle 1115358
Yurt dışı-38 beden 40 a da uyar.Gri üstü tül gibi altı penye.iç göstermiyor şık bir duruşu var.aldığımda giymiştim sadece.. gri bluzun fiyati nedir
Eki Görüntüle 1115360
Eki Görüntüle 1115361
Acsess-38 beden-mor ince kumaşı vardır-hiç giymedim.aldığımda birde sarısını almıştım o yüzden sarıyA takılmıştım bayağı-şık 1 duruşu vardır.
Tatlim birde bu bluzun bir koltuk altindan diger koltuk altina kadar olcusunu yazabilirmisin birde bunun fiyatini
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
C&A Yessica-38 beden-Licralı kot etek-çok kısa değildir-bunda 1/2 jasmin canım bu kot etek bel ve boy olcusu kac birde fiyati ne kadar
Ürünler satıştadır bayanlar
canım sen şu elinde kalanları hepsini bir şuraya şeyettirsen. gerilere gidip bakması hangisi satıldı incelemesi ohooo koca bir zaman alıyor. elinde olanlar hiç giymediklerin neler hadi sana zahmet bir resim at:) işteyim şuan sürekli girip bakamıyorum topluca göreyim.
C&A Yessica-38 beden-Licralı kot etek-çok kısa değildir-bunda 1/2 jasmin canım bu kot etek bel ve boy olcusu kac birde fiyati ne kadar
17. sıradaki mor bulüz ne kadar ve bedeni nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?