- 5 Temmuz 2015
- 859
- 886
- 103
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mrb kizlarrrrr:)
bn yeni katildim burayada ..bizim bitti bitiyo safak atarsa 35 :)Siz de mi yeni katildiniz. Sizin safak kaç :)
bn yeni katildim burayada ..bizim bitti bitiyo safak atarsa 35 :)
insallah canim ..cok sabrettik uzun dönemiz bide yerimizde kotuydu sag salim gelsin baska bisey istemiyorum..siz de bitirmis sayilirsiniz ne guzelll:)Ay ne guzel safaklar bunlar boylee. Darisi tum bekleyenlerin basina :) gozunuz aydin sağ salim kavusursunuz insallah :)
insallah canim ..cok sabrettik uzun dönemiz bide yerimizde kotuydu sag salim gelsin baska bisey istemiyorum..siz de bitirmis sayilirsiniz ne guzelll:)
Tunceli de canim..simdi bakınca cabuk gecmis gibi gelse de zor gunler gecirdik..her gece tedirgin uyurdum bi gun konusamasak hemen tunceli son dakika habrrlerine bakardimNerede yapiyor ? Gercekten bu donemde insan sabretmeyi ogreniyor. Ben normalde cok sabirsizimdir baslarda cok zorlandim cok uzuldum. Ama insan alisiyor zamanla baska seylere yogunlasip :) baslarda zaman hic gecmeyecek diye cok dusundum ama simdi donup bakinca cok cabuk gecmis bu gunlerde bitiyor :) En önemlisi sağliklarinin yerinde olmasi :) o konuda da cektik biraz ilk 2 ay cok hastalandi cok kilo kaybetti carsiya cikarmiyorlardi. O orda kotuydu ben burda sanki hayattan kopmustum . Çok şükür geçti o gunlerr :)
Tunceli de canim..simdi bakınca cabuk gecmis gibi gelse de zor gunler gecirdik..her gece tedirgin uyurdum bi gun konusamasak hemen tunceli son dakika habrrlerine bakardimkalbim hep korku icindeydi,zamanla alistim dagin basinda olmasina ama o hic alisamadi ..carsi izni ztn hic olmadi,cok bunaldi,cok kavga ettik ama yilmadik ..son 6 ay daha kolay gecti gibi :) ve surda kaldi 1 ayimiz ama onu sag salim karsimda gormeden inanamicam bittigine:)
aynen kaderlerimiz benziyomus ..birbirinize destek olmaniz ne guzel bayildim size:) bol bol dua et canim insallah bundan sonrada boyle devam eder sag salim kavusursun sevdicegine :)Ayy canim ya baya ortakmis kaderimiz :) benimkininde hic olmadi carsi izni oda diyarbakirda ve merkezde degil. Karsilarindaki dagda teroristler varmis. Ben de cok korkuyorum bisey olucak diye. Askercell cikti biraz rahatladik gun icerisinde mesajlasabiliyoruz. Kavga hic etmedik Allaha sukur. Ben dayanamicak gibi oldugumda o destek verdi . O kotu oldugunda ben moral verdim oyle boyle gecirdik. Insallah bundan sonrasi da kolay ve cabuk gecer. Tum bekleyenler icin :)
aynen kaderlerimiz benziyomus ..birbirinize destek olmaniz ne guzel bayildim size:) bol bol dua et canim insallah bundan sonrada boyle devam eder sag salim kavusursun sevdicegine :)
Hoşgeldin canım :) plakalara çok az kalmıış nasıl heyecanlı mısınız?Kızlarr merhaba herkesee, ben de kasımda yolladımm. 119 kaldı şafağımızz. Diyarbakirda yapiyor. Ben de geldim birlikte zamanimizi gecirelim diyee :)
Merhaba canım şafağınız kaç oldu :)mrb kizlarrrrr:)
Hoşgeldin canım :) plakalara çok az kalmıış nasıl heyecanlı mısınız?
atarsa 34 Istanbull :)Merhaba canım şafağınız kaç oldu :)
Evet ben mayısta gönderdim.cuma günü dağıtım iznine gelicek burdanda ağrıya gidicekHeyecanli olmaz miyizz :) gelince hemen evlilik hazirliklarina baslayacagiz ceyiz, esya vs. Kendimizi toparladigimizda da dugunumuz olacak insallah:) bunlarin hayalini kurarak geciriyoruz gunlerii :)
Sizin ne kadar kaldi mayista mi yollamistiniz siz :)
1 ay kalmııışatarsa 34 Istanbull :)
Evet ben mayısta gönderdim.cuma günü dağıtım iznine gelicek burdanda ağrıya gidicek![]()
şimdiden hayırlı olsunbizde
06.06.2016
ya nikah günü alıcaz belki aynı dönemin gelinleri oluruz
![]()
Senin askerin nerde canım ?Az kalmis kavusacaksiniz :) benimki de doguya dusunce yikildik baya ama alisiyor insan. Sağ salim gider gelir insallah onemli olan o :)
Size de simdiden hayirli olsun :) geldikten 1 ay sonra mi yapmayi dusunuyorsunuz :) toparlayabilecek misiniz :) bizim sanirim o kadar erken olmaz. Ben eylul gibi istiyorum sevgili oldugumuz, sozlendigimiz ve dogum gunlerimizin oldugu ay olduğu icin :) bize ugurlu geldi diye dusunuyorum :))
Senin askerin nerde canım ?
ailevi problemlerimden dolayı hemen yapmak istedik , düğün falan olmuycak hemen nikah yapıcaz..o yüzden tarihte güzel olunca hemen yapalım dedik.
Sizinki de özel bi Ay mış.umarım herşey istediğin gibi olur![]()