annem sağ olsun canım :) ilişkimize burnunu sokmak için her yolu denedi 1 yıldır konuşmuyoruz , iftiralar attı ,bi sürü kavgalar oldu, akrabalarım durduk yere küstü nişanlımla bana derken , en son nişanlım 2 ay önce dağıtım iznine geleceği zaman olay çıkarttı. nişanlımda gelince ikisi parkta oturup birbirlerine girmişler (sözlü olarak )..daha fazla dayanıcak gücümüz kalmadı , zaten bizi tehdit eder gibi kayınvalidem e gidip hemen nikah olsun bitsin demişti bi kaç kere ve bize de defalarca söyledi bunu..bizim askerlik engelimiz var diye böyle bişey yapamıycağımızı zannediyordu..bizde gittik işlemleri yaptık en sonundaCiddimisin peki neden böyle erken :)
Allah kavuştursun şimdiden canımoff kızlar ALLAH hepsini korusun hepsi ana kuzusu ya. benimde nişanlım 2 kasımda gidecek Allah izin verirse daha nereye gideceği ve kısa dönem mi uzun dönem mi gidecek belli değil.
şimdiden asker psikolojisine girdim geceleri uyuyamıyorum
Kötü olmuş cnm ya bizdede buna benzer olaylar oldu ama annem böyle şeyler yapmadı sadece yaşımız küçük diye bende okuyodum biraz daha beklememizi söyledi ama biz bekleyemedik:) bu arada cnm annen öz annen değil mi[/QUOTE][QUOTMUm, post: 42592891, member: 526272"]annem sağ olsun canım :) ilişkimize burnunu sokmak için her yolu denedi 1 yıldır konuşmuyoruz , iftiralar attı ,bi sürü kavgalar oldu, akrabalarım durduk yere küstü nişanlımla bana derken , en son nişanlım 2 ay önce dağıtım iznine geleceği zaman olay çıkarttı. nişanlımda gelince ikisi parkta oturup birbirlerine girmişler (sözlü olarak )..daha fazla dayanıcak gücümüz kalmadı , zaten bizi tehdit eder gibi kayınvalidem e gidip hemen nikah olsun bitsin demişti bi kaç kere ve bize de defalarca söyledi bunu..bizim askerlik engelimiz var diye böyle bişey yapamıycağımızı zannediyordu..bizde gittik işlemleri yaptık en sonunda
Yok tatlım ya çıkıyorduk 8 -9 yaşlarında ilk defa gördük birbirimizi inanmicaksin ama 10 yasında aşık olduk onla oyun oynamaya bile korkuyordum çünkü annem sert bir kadındır onun o yaşta bana bakışlarını farkedince birakmiyodu yanına daha çocuktuk ama bu yasa kadar konuştuk çıktık çok bekledik bekledik bekledik :) artık nişan olsun istedik ama annem okuyorum birde yaşım küçük diye 18 yasindaydim vermek istemedi çok sorun çıkardı olmaması için ama biz ne yaptik ne ettik sonunda dedemi araya koyarak nişanlandık :) :)[/QUOTE .!.:Çok ilginç :) demek çocukluk aşkı.. şimdi bi problem yok ama dmi canım
hep böyle sürsün canım hep mutlu olun inşAllahEvet ilginç çoğu kişi inanmıyo :)
Çok şükür şu an bi sıkıntımız yok hatta bazen ben nisanlima kizdigım zaman annem dayanamıyo kızıyo bana çocuğu
niye üzüyosun diyo askere gittiğinde günlerce ağlamısti annem hem damadı hem yeğeni işte :)
Amin cnm sğl :) hem sende sıkma canını bak nikahınız olackms zaten az kalmis askerden geldikten sonra dügünüzde olur ins kimse icin canını sıkmaya degmezhep böyle sürsün canım hep mutlu olun inşAllah
biz çok zorluklar çektik diye kimse çeksin istemiyorum valla kuzum çekilecek dert değil :)
inşAllah canım ama nikahımız kıyıldığını görmeden hala inamıycam ben galiba :) sadece nikah olucak bizim kuzum düğün yapmıycaz.nişanlım geldiği gün hemen evimize gidicez. eşyalarımız gelinceye kadar şişme yatakta uyucazAmin cnm sğl :) hem sende sıkma canını bak nikahınız olackms zaten az kalmis askerden geldikten sonra dügünüzde olur ins kimse icin canını sıkmaya degmez
çok sevindim beğendiğine canım bize moral olur diye düşündümçizelge çok hoş olmuş canım, en sonuncu benm cok kötü bi durum ama
Askerligini bitirdigindemi evinize gecceksiniz yoksa nikahtan sonrami[/QUOTE]Um, post: 42613076, member: 526272"]inşAllah canım ama nikahımız kıyıldığını görmeden hala inamıycam ben galiba :) sadece nikah olucak bizim kuzum düğün yapmıycaz.nişanlım geldiği gün hemen evimize gidicez. eşyalarımız gelinceye kadar şişme yatakta uyucaz
etmem mi kuzum çok ediyordum ama bastırdım bütün heveslerimi .çünkü herşeyden soğuttu annemCanım ya düğünüm olmuck diyosun peki merak etmiyomusun hep bu aileler yüzünden herşey gözümüzde kalıyo
Allah yardımcınız olsun cnm ya ben bile burda sinirlendim yani sizi düşünemiyorum zten bir kez evleniyo insan herşeyin ilki güzel tamam nikah oluyo sevdiğine kavusyosun ama düğününde yeri apayrı[/QUOTE][QUOTEst: 42614418, member: 526272"]etmem mi kuzum çok ediyordum ama bastırdım bütün heveslerimi .çünkü herşeyden soğuttu annem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?