- 3 Kasım 2013
- 2.708
- 3.702
- 133
Dün nişanlımı (artık eşim
) birliğine teslim ettik . onu son gördüğüm anlar , bana sarılmadan önceki bakışı ,tekrar tekrar sarıldıktan sonra bırakmak istememesi , ben nizamiyeden çıkıncaya kadar benden gözünü ayırmayışı ... aklıma geldikçe tutamıyorum kendimi 

Buyrun yarenler birlikte şafak sayalım ..
....................................................................................................................
kızlar hepimizin şafaklarını sayıcam bundan sonra anasayfa da , ve bazen topiğimizde de paylaşıcam ne kadar kalmış, kimler kavuşacak , aramıza kimler gelmiş daha rahat görürüz ..heyecanlarımız artar belki moral olur diye düşündüm :)
....................................................................................................................
22 Nisan 2016 Cuma 

Buyrun yarenler birlikte şafak sayalım ..
kızlar hepimizin şafaklarını sayıcam bundan sonra anasayfa da , ve bazen topiğimizde de paylaşıcam ne kadar kalmış, kimler kavuşacak , aramıza kimler gelmiş daha rahat görürüz ..heyecanlarımız artar belki moral olur diye düşündüm :)
ASKER YARENLERİMİZİN ŞAFAK PANOSU

1 =

2 =

3 =

4 =

5 =

6 =

7 =

8 =

9 =

10 =

11 =