Tamam tamam ikimize de yeterYaaaa benimde olsun nolcak kuzumm
İyi yakınsın bana kuzune sıkıntısı bebem
Hayırlı olsun şimdiden lunammm
Benimde canım ol banane
Oh ne güzel canım biz dün hiç konuşmadık bugüne yıktım tüm ümitlerimi artık
Tamam tamam ikimize de yeter
Sağol balım darısı başına
Sen istanbulda mıydın canım
Aynen zaman daha cabuk geciyor lunnam :)Sınavlarının yoğun olması bi taraftan iyi canım ya oyalanmış olursun en azından
Çok sağol canım benim darısı başınıza
Acemide kim rahat olur ki yinede bu durumlarına çok şükür usta birliği çok daha iyi olacak inşallah
Hahah tabiki canisiYaaaa benimde olsun nolcak kuzumm
İyi yakınsın bana kuzune sıkıntısı bebem
Hayırlı olsun şimdiden lunammm
Benimde canım ol banane
Oh ne güzel canım biz dün hiç konuşmadık bugüne yıktım tüm ümitlerimi artık
Kuzum evliliğe daha zaman varsa nişan için fln acele etmeyin benden sana tavsiye. Nişan olsun 5-6 ay sonra evlenin. Uzadıkça suyu çıkıyorDimi yani ama nicki canısı da dedirtiyo
Amin kuzum inşallah ya inşallahhhhhhhh acelemiz yok ama artık aileler bilsin gizli saklı yaşamaktan sıkıldık da diyoruz yanievet kuzum İstanbuldayım
Bende çalışmasam tüm gün evde ne yapardı bilmiyorumAynen zaman daha cabuk geciyor lunnam :)
Hahah tabiki canisi
Insallahh canim bugun konusur guzel guzel haberler alirsinnn
GÜnaydın canımmmİnşallahhh inşallah :)
Haklısın valla orada neler yaşıyorlar kısa telefonlarda hepsini bilemiyoruzki ve üzmemek için hepsni sölemiyorlarda zaten ...İzin verseler nolursa sanki...illa donsunlar istiyorlarKendilerine hava hoş tabiii
Günaydın canım amin inşallahhhMecburlar canım yapmak zorundalar valla firar etseler bile zaman kaybı yaşarlar
Benim askerimde rahat degilmis bebegimrabbim usta birliklerinde rahat ettirsin insaAllah
Herkes aynısını söylüyor arayı uzatmayın diye ...Hepimizin hakkında hayırlısı canım :)Kuzum evliliğe daha zaman varsa nişan için fln acele etmeyin benden sana tavsiye. Nişan olsun 5-6 ay sonra evlenin. Uzadıkça suyu çıkıyor
Insallah bitanem yaa sanirim haftasonu gidicem onu gormeye.. Tlfla cok kisitli destek olabiliyosunSınavlarının yoğun olması bi taraftan iyi canım ya oyalanmış olursun en azından
Çok sağol canım benim darısı başınıza
Acemide kim rahat olur ki yinede bu durumlarına çok şükür usta birliği çok daha iyi olacak inşallah
Evde otursak surekli dusun dusun dur kafayi yerdik kuzum yaKuzum evliliğe daha zaman varsa nişan için fln acele etmeyin benden sana tavsiye. Nişan olsun 5-6 ay sonra evlenin. Uzadıkça suyu çıkıyor
Bende çalışmasam tüm gün evde ne yapardı bilmiyorum
Aynen zaman daha cabuk geciyor lunnam :)
Hahah tabiki canisi
Insallahh canim bugun konusur guzel guzel haberler alirsinnn
Kuzum evliliğe daha zaman varsa nişan için fln acele etmeyin benden sana tavsiye. Nişan olsun 5-6 ay sonra evlenin. Uzadıkça suyu çıkıyor
Bende çalışmasam tüm gün evde ne yapardı bilmiyorum
Aynen oyle canım hayirlisi olur insallah da hasta fln olmazlar..
Hic iste..O degil olan bizim yârenlmize oluyor, kaçanları bulana kadar soğukta bekle ur :)
Aminnnn canım benim asma yuzunu insallah hersey daha iyi olacak, ayrıca bi mesajında okudum gitmeyi düşündüğünü, eger imkanın varsa hic Tereddüt etme. Telefonda konuşmamız bile onlara okadar moral oluyor ki sana sıkı sıkı sarılınca kim bilir nasıl rahatlar. Ihtiyacı var ki duygusallasti bu kadar onun dışında imkanın yoksa da sıkma kendini sen iyi ol ki ona ilaç gibi gel yavrum
Kuzuuu nasılsın bakimmmHerkes aynısını söylüyor arayı uzatmayın diye ...Hepimizin hakkında hayırlısı canım :)
Bizim düğün günümüz nişanımızın tam 2.yılı olacak. Çok şükür biz büyük sorunlar yaşamadık zaten nişan yapmak zorundaydık ama bu sorumlulukta insanı yoruyor bi zmn sonra. Hem nişan olunca evlilik beklentisi içine daha çok giriyorsun hadi artık düğünüm olsun diye sıkılıyorsunHerkes aynısını söylüyor arayı uzatmayın diye ...Hepimizin hakkında hayırlısı canım :)
Ne güzel canım keşke benimde gitme şansım olsaydı da gidebilseydimInsallah bitanem yaa sanirim haftasonu gidicem onu gormeye.. Tlfla cok kisitli destek olabiliyosungidip ellerini tutmaliyim yaa
Akşamları bile vakit geçmiyor onların yat ziliyle bende hemen yatıyorum uyurken vakit daha hızlı geçer diyeEvde otursak surekli dusun dusun dur kafayi yerdik kuzum ya
Tsk ederim bitanemm:) ben iyi olmaliyimki onuda iyi edebiliyim:) aynen oyle:)Aynen oyle canım hayirlisi olur insallah da hasta fln olmazlar..
Hic iste..O degil olan bizim yârenlmize oluyor, kaçanları bulana kadar soğukta bekle ur :)
Aminnnn canım benim asma yuzunu insallah hersey daha iyi olacak, ayrıca bi mesajında okudum gitmeyi düşündüğünü, eger imkanın varsa hic Tereddüt etme. Telefonda konuşmamız bile onlara okadar moral oluyor ki sana sıkı sıkı sarılınca kim bilir nasıl rahatlar. Ihtiyacı var ki duygusallasti bu kadar onun dışında imkanın yoksa da sıkma kendini sen iyi ol ki ona ilaç gibi gel yavrum
İyiiim canımm nolsunn işteyim her zamanki gibi :) Telefon bekliyorum sabırsızlıkla 28 kasımı bekliyorum :)Of işte o kötü biri kendiyle beraber herkesi yakıyor
Kuzuuu nasılsın bakimmm
Nasıl geçmek bu ya sanki gideli 1 yıl olmuş gibi ama daha 1 hafta olmuşamin canım inşallah ya valla bir hafta olucak şaka maka geçiyor zamanda of yani offf
Aynen kuzu bende öyle düşünüyorum ben baya baya babamdan da çekiniyorum böyle şeyleri konuşmam çünkü hiç onla tepkisinden korkuyorum birazda
Acelem yok benim ya okul bittikten sonra hemen evlenelim diyordum ama bazı şeylerin farkına varınca zamanımız olduğunu da anladım :) İş askerlik hepsi tamamlanmadan aceleye getirmeye gerek yok cidden.
İyiiim canımm nolsunn işteyim her zamanki gibi :) Telefon bekliyorum sabırsızlıkla 28 kasımı bekliyorum :)
Doğru diyorsun canım adı konunca insan tamamı gelsin ister bi an önce :)Bizim düğün günümüz nişanımızın tam 2.yılı olacak. Çok şükür biz büyük sorunlar yaşamadık zaten nişan yapmak zorundaydık ama bu sorumlulukta insanı yoruyor bi zmn sonra. Hem nişan olunca evlilik beklentisi içine daha çok giriyorsun hadi artık düğünüm olsun diye sıkılıyorsun
Ben gidecektm gerek kalmadı o gelecek 2 gün :)iyi ol canım benimm
Ay bende bekliyorum kararsızım hala gitsem mi gitmesem mi diye
Of sorma ya benimki aradığında değişti sanki 3 gün değil 3 ay geçti diyeNasıl geçmek bu ya sanki gideli 1 yıl olmuş gibi ama daha 1 hafta olmuş
Sen babana söylemezsin zaten canım neyseki annelerimiz var bu gibi durumlarda yetişiyorlar hemen
Ya herkes gitmelisin ordaki anı yaşamalısın felan diyo bilemedim kuzuBen gidecektm gerek kalmadı o gelecek 2 gün :)
Ben cuma çalıştığım için malesef gidemycem canım o yüzdenYa herkes gitmelisin ordaki anı yaşamalısın felan diyo bilemedim kuzu
Evet cuma çıkıp pazar geri dönücekmişOcak ta da dağıtım varmış çok uzun oluyor öyle acemilik ama of başa gelen çekilirr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?