• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

Günaydın kizlaaaar:D:KK54:
Bugun insallah bol bol askerlerimizin sevdiklerimizin seslerini duyma ümidi ileeeee.. Ayrıca atkı fikri cok tatlı guya bende yapacaktım sonra kaldı :KK45: satın aldım ama bizimkilere ne atkı ne eldiven giydiriyorlarmis.. Komutanlar kendi giyiyormuş sırf askerlere yasaklamışlar. :KK43: onun dışında firar konusuna gelince vallah her gun en az iki tanesi firar ediyor.. Benim ki de dıyo dayanılacak gibi degil Doğu'ya bile giderim yeterki kurtulayım burdan .. Sen olmasan firar etmişim dıyo.. Dus bile alamamış bir hafta oldu.. O yuzden haber alamasak bile şükredelim kızlar..ve dualarımızı eksik etmeyelim insallah. En Büyük TÜRKİYE:KK60: Gercekten bilmediğimiz cok zor anlar yaşıyorlar .. Rabbim hepimize sağ saglim kavuşmayı nasip etsin insallah

Bugun insallah bol bol askerlerimizin sevdiklerimizin seslerini duyma ümidi ileeeee.. Ayrıca atkı fikri cok tatlı guya bende yapacaktım sonra kaldı :KK45: satın aldım ama bizimkilere ne atkı ne eldiven giydiriyorlarmis.. Komutanlar kendi giyiyormuş sırf askerlere yasaklamışlar. :KK43: onun dışında firar konusuna gelince vallah her gun en az iki tanesi firar ediyor.. Benim ki de dıyo dayanılacak gibi degil Doğu'ya bile giderim yeterki kurtulayım burdan .. Sen olmasan firar etmişim dıyo.. Dus bile alamamış bir hafta oldu.. O yuzden haber alamasak bile şükredelim kızlar..ve dualarımızı eksik etmeyelim insallah. En Büyük TÜRKİYE:KK60: Gercekten bilmediğimiz cok zor anlar yaşıyorlar .. Rabbim hepimize sağ saglim kavuşmayı nasip etsin insallah

GÜnaydın canımmm:KK54:İnşallahhh inşallah :)

Haklısın valla orada neler yaşıyorlar kısa telefonlarda hepsini bilemiyoruzki ve üzmemek için hepsni sölemiyorlarda zaten ...İzin verseler nolursa sanki...illa donsunlar istiyorlar :( Kendilerine hava hoş tabiii

:KK43:
Canim benidd ekler misin kisa dönem kastamonu-kars
Ekliyorum canım
Kizlar acaba nisanlimin yanina gitsem mi ki yaa bana bi akil verin.. Gitsem bi yarim saat gorsem onada moral olur mu ki yoksa alisma surecini olumsuz mu etkiler:KK43: bugunku konusmamizdan sonra duramiyorum:KK43: tekrar konussam belki icim rahatlar:KK43: askeriyeyi arayip cagirtsam yine konusabilirmiyimki:KK43:
Gidebiliyosan git kuzum çok iyi olur moral olur ona

iyi gecti Lunnacimm Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler ingilizce canim

Tebrik ederimmm canımıniçi:KK19::KK19::KK19:
Gidip gorememekten korkuyorum bebegim daha 4gun anca oldu yarin 5nci gun ilk haftadan sorun cikartirlar mi onun icin sikinti yaratirlarmi ondan cekiniyorum:KK43:

Kuzum sıkıntı yaşamazsın nişanlımın dayısı hem cumartesi hem pazar gitti gördü ama erken git saat 5e kadar görüş varmış
Hem buradan bi arkadaşda eşini görmeye gitmişti o da sorun yaşamadı
Aşkıtomla faceten konuştuk fotolarimi attim sonra tekrardan aradi sesini de duyuyim diye :KK76: tabi tum bunlar olurken ben hic ders calisamadim. saatlerce calismaca beni bekler kizlar sizlere tatli muhabbetlerrr.... bir günün daha başını yedik hayden hayirli olsun cici kizlar :D:D:KK68:

bizde önce telden sonra faceden konuştuk:))) şimdi sporumu yapıp duşumu alıp ders başına oturabilirim görüşürüz kızlar iyigeceler:))

Ya kızlar nasıl faceden konuşuyosunuz çok kıskanıyorum keşke bizim orda da internet cafe fln bişey olsa :(
canım benimkide kısa dönem kütahya/kütahya
Ekliyorum senide tatlım
aramıcak canm ben umudumu kestim artık ..
belkide ugraşmıyor aramak için
insan 1 kere dahi olsa aramaz mı ya
bizde insanız biz daha kötüyüz burda
bugün hep gözüm telefonda bekledim :KK43: :KK43:
Canım nasıl sözler bunlar onun şuanda en çok sana ihtiyacı var en çok seninle konuşmak istiyor sanki bilmiyor musun
Sanki keyiften aramıyor da böyle konuşuyosun. Bak bi kere arasın sonra durumu anlayıp nasıl kendine kızacaksın böyle düşündüğün için. Her yer bir değil kimi yerde bir sürü telefon var istedikleri kadar arayabiliyorlar kimi yerde 1 telefon var hatta belki de o da yok. Nişanlım çoğu zaman sıraya giriyormuş sıra ona gelmeden komutan bişey için topluyormuş herkesi.
Askerin aradığında da sakın böyle konuşma onu üzme. Zaten seni arayamadığı için çok üzülmüştür:KK43:

Eveeeet evleniyorum darısı başınızaaaaa :KK49::KK49::KK49:
Valla ben çeyize hiç elimi sürmedim diyebilirim. Anne bu tür şeylere o kadar hevesli ki herşeyi hazır etti :KK48::KK48:

Bana bakın düğün var diye seviniyosunuz gelmezseniz alırım ifadenizi ona göre:KK48::KK48::KK48:
Sağol bitanem benim :KK19:

Tatlım bizim bile hangi saatlerde arayacağı daha belli olmuyor üstelik teslim olalı 6 gün oldu ne zaman boşluk buluyorlarsa o zaman arıyorlar işte :KK43:

Lunammm günaydınnn :KK19::KK19:
Ne zaman düğün pekim ay kurtlarımızı dökicizzz :-):-):-)

Günaydın canım amin inşallahhh :KK54::KK54: Mecburlar canım yapmak zorundalar valla firar etseler bile zaman kaybı yaşarlar :KK14:

Canısıııı naber:KK39:

Edirnede oturuyorum kuzum. Valla sıkıntısı şimdiden başladı keşke sessiz sedasız bi nikah kıyıp evlensek:D
Heeey o benim canısım sana noluyo:KK53::KK53::KK53:
Hahhaha canlarim ya :KK68::KK68:
Iyiyim ya bugun cok sukur sinavim var ona calisiyorum bide askerim arasa daha iyi olcamm
Dun 7 gibi konusmustuk yine ararim demisti ama aramadi azcik kafam onda ama sinavlar oyle bi yogun geldiki kafami kaldiramiyorum:KK17:
Siz neler yapiyorsunuzz haber aldinizmi sevdiceklerden lunnam bu arada hayirli olsun dugun tarihiniz ya cok guzel bir haber buuu rabbim hepimize nasip etsin insallah

:KK19:

Benim askerimde rahat degilmis bebegim:( rabbim usta birliklerinde rahat ettirsin insaAllah:(

Iyiyim ya bugun cok sukur sinavim var ona calisiyorum bide askerim arasa daha iyi olcamm
Dun 7 gibi konusmustuk yine ararim demisti ama aramadi azcik kafam onda ama sinavlar oyle bi yogun geldiki kafami kaldiramiyorum:KK17:
Siz neler yapiyorsunuzz haber aldinizmi sevdiceklerden lunnam bu arada hayirli olsun dugun tarihiniz ya cok guzel bir haber buuu rabbim hepimize nasip etsin insallah

Sınavlarının yoğun olması bi taraftan iyi canım ya oyalanmış olursun en azından
Çok sağol canım benim darısı başınıza:D

Benim askerimde rahat degilmis bebegim:KK43: rabbim usta birliklerinde rahat ettirsin insaAllah:KK43:
Acemide kim rahat olur ki yinede bu durumlarına çok şükür usta birliği çok daha iyi olacak inşallah

Heeey o benim canısım sana noluyo:KK53::KK53::KK53:
Yaaaa benimde olsun nolcak kuzumm :KK22::KK22::KK48::KK48:
Canısıııı naber:KK39:
Edirnede oturuyorum kuzum. Valla sıkıntısı şimdiden başladı keşke sessiz sedasız bi nikah kıyıp evlensek:D

İyi yakınsın bana kuzu :KK49::KK49::KK49: ne sıkıntısı bebem
Hayırlı olsun şimdiden lunammm :KK68::KK68:

Benimde canım ol banane :KK45::KK45:
Oh ne güzel canım biz dün hiç konuşmadık bugüne yıktım tüm ümitlerimi artık :KK14:

Back
X