- 17 Aralık 2012
- 2.845
- 692
- 198
hahaha büyük ihtimal benimde öyle olacakBen de başlamıştım güya 1 karış öremeden kaldı :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hahaha büyük ihtimal benimde öyle olacakBen de başlamıştım güya 1 karış öremeden kaldı :)
Günaydın kizlaaaar
Bugun insallah bol bol askerlerimizin sevdiklerimizin seslerini duyma ümidi ileeeee.. Ayrıca atkı fikri cok tatlı guya bende yapacaktım sonra kaldısatın aldım ama bizimkilere ne atkı ne eldiven giydiriyorlarmis.. Komutanlar kendi giyiyormuş sırf askerlere yasaklamışlar.
onun dışında firar konusuna gelince vallah her gun en az iki tanesi firar ediyor.. Benim ki de dıyo dayanılacak gibi degil Doğu'ya bile giderim yeterki kurtulayım burdan .. Sen olmasan firar etmişim dıyo.. Dus bile alamamış bir hafta oldu.. O yuzden haber alamasak bile şükredelim kızlar..ve dualarımızı eksik etmeyelim insallah.
Gercekten bilmediğimiz cok zor anlar yaşıyorlar .. Rabbim hepimize sağ saglim kavuşmayı nasip etsin insallah
ah canm elimde değil
bugun o kadar doldum ki
iş yerimdede son günümdü
burayada giremedim
kendi kendimi yedim bitirdim![]()
![]()
Ekliyorum canımCanim benidd ekler misin kisa dönem kastamonu-kars
Gidebiliyosan git kuzum çok iyi olur moral olur onaKizlar acaba nisanlimin yanina gitsem mi ki yaa bana bi akil verin.. Gitsem bi yarim saat gorsem onada moral olur mu ki yoksa alisma surecini olumsuz mu etkilerbugunku konusmamizdan sonra duramiyorum
tekrar konussam belki icim rahatlar
askeriyeyi arayip cagirtsam yine konusabilirmiyimki
![]()
iyi gecti Lunnacimm Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler ingilizce canim
Gidip gorememekten korkuyorum bebegim daha 4gun anca oldu yarin 5nci gun ilk haftadan sorun cikartirlar mi onun icin sikinti yaratirlarmi ondan cekiniyorum![]()
Aşkıtomla faceten konuştuk fotolarimi attim sonra tekrardan aradi sesini de duyuyim diyetabi tum bunlar olurken ben hic ders calisamadim. saatlerce calismaca beni bekler kizlar sizlere tatli muhabbetlerrr.... bir günün daha başını yedik hayden hayirli olsun cici kizlar
![]()
bizde önce telden sonra faceden konuştuk:))) şimdi sporumu yapıp duşumu alıp ders başına oturabilirim görüşürüz kızlar iyigeceler:))
Ekliyorum senide tatlımcanım benimkide kısa dönem kütahya/kütahya
Canım nasıl sözler bunlar onun şuanda en çok sana ihtiyacı var en çok seninle konuşmak istiyor sanki bilmiyor musunaramıcak canm ben umudumu kestim artık ..
belkide ugraşmıyor aramak için
insan 1 kere dahi olsa aramaz mı ya
bizde insanız biz daha kötüyüz burda
bugün hep gözüm telefonda bekledim![]()
![]()
Eveeeet evleniyorum darısı başınızaaaaa
Valla ben çeyize hiç elimi sürmedim diyebilirim. Anne bu tür şeylere o kadar hevesli ki herşeyi hazır etti
Bana bakın düğün var diye seviniyosunuz gelmezseniz alırım ifadenizi ona göre
Sağol bitanem benim
Tatlım bizim bile hangi saatlerde arayacağı daha belli olmuyor üstelik teslim olalı 6 gün oldu ne zaman boşluk buluyorlarsa o zaman arıyorlar işte![]()
Günaydın kizlaaaar
Bugun insallah bol bol askerlerimizin sevdiklerimizin seslerini duyma ümidi ileeeee.. Ayrıca atkı fikri cok tatlı guya bende yapacaktım sonra kaldısatın aldım ama bizimkilere ne atkı ne eldiven giydiriyorlarmis.. Komutanlar kendi giyiyormuş sırf askerlere yasaklamışlar.
onun dışında firar konusuna gelince vallah her gun en az iki tanesi firar ediyor.. Benim ki de dıyo dayanılacak gibi degil Doğu'ya bile giderim yeterki kurtulayım burdan .. Sen olmasan firar etmişim dıyo.. Dus bile alamamış bir hafta oldu.. O yuzden haber alamasak bile şükredelim kızlar..ve dualarımızı eksik etmeyelim insallah.
Gercekten bilmediğimiz cok zor anlar yaşıyorlar .. Rabbim hepimize sağ saglim kavuşmayı nasip etsin insallah
İyiyim şükür kuzum ya sen nasılsınBelommmmm neşeli gördüm seni :*
Ehh bende iyi sayılırım işte balım 1 şafak daha attırdık yeni bi güne başladıkİyiyim şükür kuzum ya sen nasılsın
neşeli olmaya çalışıyorum![]()
Düğün 4-5-6 Eylül kuzum 3 gün 3 gece düğün yapıciiizLunammm günaydınnn
Ne zaman düğün pekim ay kurtlarımızı dökicizzz![]()
aynen öyle kuzum geçiyor geçiyor günlerrrEhh bende iyi sayılırım işte balım 1 şafak daha attırdık yeni bi güne başladık
Düğün 4-5-6 Eylül kuzum 3 gün 3 gece düğün yapıciiiz![]()
Günaydınn canısııı naber nasılsınnnGunaydin canlarimmm![]()
Canısıııı naberGunaydin canlarimmm![]()
Edirnede oturuyorum kuzum. Valla sıkıntısı şimdiden başladı keşke sessiz sedasız bi nikah kıyıp evlensekaynen öyle kuzum geçiyor geçiyor günlerrr
Ayy süper yaaa nerde oturuyordun kuzum sen allahım 3 günde ne kurtlar dökülür amaaa![]()
Heeey o benim canısım sana noluyoGünaydınn canısııı naber nasılsınnn![]()
Canısıııı naber
Edirnede oturuyorum kuzum. Valla sıkıntısı şimdiden başladı keşke sessiz sedasız bi nikah kıyıp evlensek![]()
Hahhaha canlarim yaHeeey o benim canısım sana noluyo![]()
Benim askerimde rahat degilmis bebegimGünaydın kizlaaaar
Sınavlarının yoğun olması bi taraftan iyi canım ya oyalanmış olursun en azındanHahhaha canlarim ya
Iyiyim ya bugun cok sukur sinavim var ona calisiyorum bide askerim arasa daha iyi olcamm
Dun 7 gibi konusmustuk yine ararim demisti ama aramadi azcik kafam onda ama sinavlar oyle bi yogun geldiki kafami kaldiramiyorum
Siz neler yapiyorsunuzz haber aldinizmi sevdiceklerden lunnam bu arada hayirli olsun dugun tarihiniz ya cok guzel bir haber buuu rabbim hepimize nasip etsin insallah
![]()
Acemide kim rahat olur ki yinede bu durumlarına çok şükür usta birliği çok daha iyi olacak inşallahBenim askerimde rahat degilmis bebegimrabbim usta birliklerinde rahat ettirsin insaAllah
![]()
Yaaaa benimde olsun nolcak kuzummHeeey o benim canısım sana noluyo![]()
Canısıııı naber
Edirnede oturuyorum kuzum. Valla sıkıntısı şimdiden başladı keşke sessiz sedasız bi nikah kıyıp evlensek![]()
Benimde canım ol bananeHahhaha canlarim ya
Iyiyim ya bugun cok sukur sinavim var ona calisiyorum bide askerim arasa daha iyi olcamm
Dun 7 gibi konusmustuk yine ararim demisti ama aramadi azcik kafam onda ama sinavlar oyle bi yogun geldiki kafami kaldiramiyorum
Siz neler yapiyorsunuzz haber aldinizmi sevdiceklerden lunnam bu arada hayirli olsun dugun tarihiniz ya cok guzel bir haber buuu rabbim hepimize nasip etsin insallah
![]()