• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

iyi ol canım benimm :KK68::KK68:
Ay bende bekliyorum kararsızım hala gitsem mi gitmesem mi diye o_Oo_O
Gitme imkanın varsa git canım çok güzel bi hatıra olur. Biz kayınvalide ve kayınpeder ile gideceğiz
Doğru diyorsun canım adı konunca insan tamamı gelsin ister bi an önce :)
Aynen güzelim

Of sorma ya benimki aradığında değişti sanki 3 gün değil 3 ay geçti diye :KK61::KK61:
Bizimki az çok biliyor ama işte mecbur yine konuşumak isticek benimle kuzu :oops:
Güzel anlar bunlar ya evlilik çeyiz organizasyon planlar yapmak ne bilim hoşuma gidiyor benim :oops::oops:
Benimki de çok moralim bozuldu ben 10 gün geçti sanıyorum ama daha 3 gün geçti demişti kıyamam ya:KK43:
Bende severim aslında kuzum zaten nişan olduğundan beri internetten kıyafet yerine çeyiz bakıyorum:KK48:
Çeyiz topiğim de var bak istersen

Ben cuma çalıştığım için malesef gidemycem canım o yüzden :KK43: Hem nasılsa o gelecek ... dönünce de ben giderim :)Bizim kısa dönem olduğu için dağıtım 12 Aralıkmış
Canım bizimde kısa dönem ama dağıtım 28 kasım. Siz jandarma mısınız jandarmaların 12 aralık diye biliyorum

Ben cuma çalıştığım için malesef gidemycem canım o yüzden :KK43: Hem nasılsa o gelecek ... dönünce de ben giderim :)Bizim kısa dönem olduğu için dağıtım 12 Aralıkmış
Hmm ben hala kararsızım ya artık o gel derse gidicem demezse de geldiğinde buluşucaz canım o_O
Ooo erken kuzum Biz ocağa kadar beklicez ya :KK14::KK14:

Canım bizimde kısa dönem ama dağıtım 28 kasım. Siz jandarma mısınız jandarmaların 12 aralık diye biliyorum

Aynen tatlım jandarma diye öyle ama bi fark olmıycak çünkü bizimkilere dağıtım izni kullandırmıyorlarmış.. yani kullandırıyorlarmış ama daha sonra 6+6 şeklinde ....öyle olması daha iyi olur eğer olursa çünkü yemin töreniyle dağıtım arasında bişey yok

Gitme imkanın varsa git canım çok güzel bi hatıra olur. Biz kayınvalide ve kayınpeder ile gideceğiz

Aynen güzelim

Benimki de çok moralim bozuldu ben 10 gün geçti sanıyorum ama daha 3 gün geçti demişti kıyamam ya:KK43:
Bende severim aslında kuzum zaten nişan olduğundan beri internetten kıyafet yerine çeyiz bakıyorum:KK48:
Çeyiz topiğim de var bak istersen

Dimi lunam ya bi yandan da istemiyor değilim çok farklı bir havası oluyormuş oranın :)
Benimki ne dicek bakalım gel derse gidicem napayım :KK51::KK51:
Bende üzülmüştüm öyle deyince iyi görünmeye çalıştıp telefonda hep napayım o_Oo_O
Dur bakıyorum hemen kuzuuu :KK55:

Ya herkes gitmelisin ordaki anı yaşamalısın felan diyo bilemedim kuzu :oops:
Evet cuma çıkıp pazar geri dönücekmiş :KK55: Ocak ta da dağıtım varmış çok uzun oluyor öyle acemilik ama of başa gelen çekilirr :KK43::KK43:
Bencede o ani yasamak lazim bebegim yaa hayatta 1kere olan bisey..imkanin varsa git bence:) Ben nisanlimi gormek icin degil onun yemin edisini gormek ve askerlerimizin gurur verici o torenine sahit olmak icin gidicem nasipse:) diger turlu zaten gelicekler askerlikten snra herzaman gorucez onlari:) nacizane fikrimdir kuzu:)

Aynen tatlım jandarma diye öyle ama bi fark olmıycak çünkü bizimkilere dağıtım izni kullandırmıyorlarmış.. yani kullandırıyorlarmış ama daha sonra 6+6 şeklinde ....öyle olması daha iyi olur eğer olursa çünkü yemin töreniyle dağıtım arasında bişey yok

Keşke bizim de öyle olsa dağıtım izni yol izniyle beraber 14 günmüş. Ben hepsini kullanma 1 hafta yeter dedim ama öyle olmuyormuş. 14 günde çok uzun askerliği 2 hafta daha uzayacak:KK14:
Dimi lunam ya bi yandan da istemiyor değilim çok farklı bir havası oluyormuş oranın :)
Benimki ne dicek bakalım gel derse gidicem napayım :KK51::KK51:
Bende üzülmüştüm öyle deyince iyi görünmeye çalıştıp telefonda hep napayım o_Oo_O
Dur bakıyorum hemen kuzuuu :KK55:
Ailesiyle tanışıyormusun canım ailesi gidecek miymiş

Keşke bizim de öyle olsa dağıtım izni yol izniyle beraber 14 günmüş. Ben hepsini kullanma 1 hafta yeter dedim ama öyle olmuyormuş. 14 günde çok uzun askerliği 2 hafta daha uzayacak:KK14:
Olsun canım ya 2 hafta daha göreceksin .. bizimkilerin izin kullanması komutanın insafına kalıyormş... hadi git bi hafta diyormş gidiyrmş mesela ..yada hiç yollamayadabiliyormuş izne ..yollamazsada tabi 12 gün erken gelecek... ama ben 6+6 kullanmasını çok isterim olursa

Olsun canım ya 2 hafta daha göreceksin .. bizimkilerin izin kullanması komutanın insafına kalıyormş... hadi git bi hafta diyormş gidiyrmş mesela ..yada hiç yollamayadabiliyormuş izne ..yollamazsada tabi 12 gün erken gelecek... ama ben 6+6 kullanmasını çok isterim olursa
İnşallah gönlünüze göre olur canım benim

Bencede o ani yasamak lazim bebegim yaa hayatta 1kere olan bisey..imkanin varsa git bence:) Ben nisanlimi gormek icin degil onun yemin edisini gormek ve askerlerimizin gurur verici o torenine sahit olmak icin gidicem nasipse:) diger turlu zaten gelicekler askerlikten snra herzaman gorucez onlari:) nacizane fikrimdir kuzu:)
Sağol canım fikirlerin için :):) bende öyle düşünüyorum işte abimin yemin törenine gidemedim çok da pişman oldum herkez çok güzeldi farklı bi hava vardı diyorlar şimdi hem sevdiceğim orda onu görmenin heyecanı olucak bi de dediğin gibi askerlerimizin yemin edişine şait olmak ne bilim güzel olur ya :oops::oops:
Herşey birazda benim sevdiceğe bakıyor ne derse o olucak artık arada söz nişan yok çünkü o_O

Ailesiyle tanışıyormusun canım ailesi gidecek miymiş
Mecburlar mı o kadar kullanmaya ya of yaa :KK14::KK14:
Ailesiyle tanışıyorum kuzum gidecekler de eminim babası hayatta durmaz tek oğlu sonuçta adamın o anı görmek ister :oops:

Amin canım inşallah ... görüşmeye görüşürüz ben giderim ama o biraz rahat etsin diye ara ara gelsin istiyorum
E tabi ara ara gelirse ikiniz içinde daha iyi olur tezkereyi saymaktansa geleceğin günleri sayarsın:KK68:

Mecburlar mı o kadar kullanmaya ya of yaa :KK14::KK14:
Ailesiyle tanışıyorum kuzum gidecekler de eminim babası hayatta durmaz tek oğlu sonuçta adamın o anı görmek ister :oops:
Ya hiç kullanmayacakmış ya hepsini kullanacakmış canım öyle oluyormuş
Peki ailesi giderse birlikte mi gideceksiniz

Hahhaha canlarim ya :KK68::KK68:
Iyiyim ya bugun cok sukur sinavim var ona calisiyorum bide askerim arasa daha iyi olcamm
Dun 7 gibi konusmustuk yine ararim demisti ama aramadi azcik kafam onda ama sinavlar oyle bi yogun geldiki kafami kaldiramiyorum:KK17:
Siz neler yapiyorsunuzz haber aldinizmi sevdiceklerden lunnam bu arada hayirli olsun dugun tarihiniz ya cok guzel bir haber buuu rabbim hepimize nasip etsin insallah

:KK19:
canım dün aynısı banada oldu akşam ararım dedi aramadı ama sabah aradı bugün benimkinin koğuşunu yemek haneye vermişler ölelikle araya bildim dedi iki dk. konuşup kapattık.. dün sanırım komutanın çıkmayın dedği bi yere çıkmışlar o yüzden komutanda yarım saat konuşma yapıp kimsenin bi daha koğuşundan çıkmasına izin vermemiş 6-7-8. koğuş öyleydi dedi. o yüzden arayamamıştır sen sıkma canını, derslerini ihmal etme ... yine haberlerini aldıkça yazarız birbirimize :)

E tabi ara ara gelirse ikiniz içinde daha iyi olur tezkereyi saymaktansa geleceğin günleri sayarsın:KK68:

Ya hiç kullanmayacakmış ya hepsini kullanacakmış canım öyle oluyormuş
Peki ailesi giderse birlikte mi gideceksiniz

1 hafta yeterdi aslında zaten yeterince ayrı kalıcaz ya :(:(
Ben kendim trene atlar giderim aslında kuzum ama babası benle gelsin diye tutturusa hiç bilmiyorum nasıl olur :(:(

daha iyiyim bebeğim, biraz daha alışmış gibiyim sanki :) sen nasılsın konuşabildin mi sevdiceğinle :)
Aman ii ol canım :) Biz akşam konuştuk işte yarın 1 - 1 .30 gibi ararım dedi konuşmadık henüz :) Artık eğitim başladığından 9 da arayamıyor artık ..buna şükür:)

Back
X