Cnm bi de facedn knstk demışsn ama goruntulu knşma imkaninız oldu mu hiç :)Hmm internet cafe acılck diodu yarim, bende orası açıldı sandım
Hahahaa ne doyumsuz bişey cıktım yaw bendeCnm bi de facedn knstk demışsn ama goruntulu knşma imkaninız oldu mu hiç :)
Canım sakın öyle düşünme ben de öyleydim c.tesi sabahtan beri haber alamadım bgn aradı annesini falan da arayamamış hiç. Ben de diyoduk sıraya girmiyo özlemiyo aramıyo diye ama emn ol imkanı olsa arar. Çok iyi anlıyorum seni çnkü 2 gündür ben de perişandımmaramıyor işte aramıyor nden aramıyor
herkezn askeri ararken benmki neden aramıyor
Hmm acaba hç birnde mi yokki ... keske bi de goruntu konuşup gorebilsk ne guzel olur yaabilgisayarda kamera olmadıgı ıcın goruntulu konusma yapamadık bız
hayır canm merkezde benmki hava er olarakevet canım kütahyada. ama dumlupınarda. seninki merkezde mi? bugün sabah aradı sevk almış o zaman arayabildi. az arıyosun dedim2 ankesörlü vaarmış biri bozukmuş.
canm nasıl imkanı yokki ne kadar sıra olsada benm için sıraya giremez miCanım sakın öyle düşünme ben de öyleydim c.tesi sabahtan beri haber alamadım bgn aradı annesini falan da arayamamış hiç. Ben de diyoduk sıraya girmiyo özlemiyo aramıyo diye ama emn ol imkanı olsa arar. Çok iyi anlıyorum seni çnkü 2 gündür ben de perişandımm
ne yazııkki hiç iyi bir haber yok canm aramadı..Elimizden ancak bu kadarı geliyor keşke daha fazlası gelebilse canm .. iyi haberlerini bekliyorum :)
bilmiyorum başka birliklerde vardır belki bizimkinde yoktuHmm acaba hç birnde mi yokki ... keske bi de goruntu konuşup gorebilsk ne guzel olur yaa
ne yazııkki hiç iyi bir haber yok canm aramadı..
araynca diyeceğim ama.
canım üzülme ya arar umarım yarın.canm nasıl imkanı yokki ne kadar sıra olsada benm için sıraya giremez mi
iki dakika sesimi duymak için giremez mi sıraya.. bende perişan oldum kendimi perişan ettm
aama araynca diyeceğim..
iyiyiz canım sen nasılsınkuzularr nasılsınız
Öyle düşünme cidden şuan onlar çok değişikler nolduklarının farkına varamıyolar acemiler bir şey bilmiyolar. Anlayışlı olmaya çalış biraz .scanm nasıl imkanı yokki ne kadar sıra olsada benm için sıraya giremez mi
iki dakika sesimi duymak için giremez mi sıraya.. bende perişan oldum kendimi perişan ettm
aama araynca diyeceğim..
Hmm internet cafe acılck diodu yarim, bende orası açıldı sandım
ayy ne guzel cafe acldı o zmn :)internet kafede olabilir canim cunku saati 1 lira dedi a
Ben de başlamıştım güya 1 karış öremeden kaldı :)Kızçelerrr bende yarime atkı öreyim diyorum yavZaten kışın alcağım onu ordan da yine kışı görecek trakya soğuğu kötüdürr ay ne güzel bi hatıra anı olarak saklarız onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?