357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

aramıyor işte aramıyor nden aramıyor
herkezn askeri ararken benmki neden aramıyor
Canım sakın öyle düşünme ben de öyleydim c.tesi sabahtan beri haber alamadım bgn aradı annesini falan da arayamamış hiç. Ben de diyoduk sıraya girmiyo özlemiyo aramıyo diye ama emn ol imkanı olsa arar. Çok iyi anlıyorum seni çnkü 2 gündür ben de perişandımm

canm nasıl imkanı yokki ne kadar sıra olsada benm için sıraya giremez mi
iki dakika sesimi duymak için giremez mi sıraya.. bende perişan oldum kendimi perişan ettm
aama araynca diyeceğim..

ne yazııkki hiç iyi bir haber yok canm aramadı..
araynca diyeceğim ama.

Canım sitem etme hemen, bende 6 Kasım saat: 7.30 - 8 Kasım 13.00 arası hiç haber alamamıştım. Neredeyse 2.5 gün. Çıldırdım bende ama o beni bir aradı ya tüm olumsuzluklar uçtu gitti. Bende dedim önce acaba kötü bir şey mi oldu, sıraya girmeye mi üşenip aramıyor vs. Sonra öğrendim ki merkezden başka bir yere sevk etmişler bazılarını. Sevgilimin bulunduğu yerde de 2 ankesörlü telefon var ve 370 kişi varmış. Cidden çok zor ortamlar var. Yani şu ankesörlü telefonlardan, 15-20 tane koysalar ölürler sanki.

iki dakika sesimi duymak için giremez mi sıraya.. bende perişan oldum kendimi perişan ettm
aama araynca diyeceğim..
canım üzülme ya arar umarım yarın. zamanı kalmamıştır belki. bütün gün eğitimdeydiler. yorgun düşüp uyumuştur erkenden..

aama araynca diyeceğim..
Öyle düşünme cidden şuan onlar çok değişikler nolduklarının farkına varamıyolar acemiler bir şey bilmiyolar. Anlayışlı olmaya çalış biraz .s

Kızçelerrr bende yarime atkı öreyim diyorum yav Zaten kışın alcağım onu ordan da yine kışı görecek trakya soğuğu kötüdürr ay ne güzel bi hatıra anı olarak saklarız onu

Kızçelerrr bende yarime atkı öreyim diyorum yav Zaten kışın alcağım onu ordan da yine kışı görecek trakya soğuğu kötüdürr ay ne güzel bi hatıra anı olarak saklarız onu
Ben de başlamıştım güya 1 karış öremeden kaldı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…