357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

Ah canımm ya hepimiz üzülüyoruz keşke o da olsa o da yese diyoruz ama napalım işte mecburiyet Bu geçici bir süre sonuçta bir süre sabretmekten başka bişey gelmez elimizden

Ya kızlar cok sukur arıyor diyorum günde bir veya iki kere.. Ama bir iki dakika konuşmaktan hic bisey anlamıyorum oyle zoruma gidiyor ki onceden saatlerce konusma imkanı vardı insan hani artık susup birbirine bakıyordu ama yine de mutluydu.. O zamanı okadar ozluyorum ki bi yandan onun yokluğu diger yandan surekli yaşadıklarımızı dusunuyorum simdi de bu durum delirtiyor beni.. Guya gitmeden sesini duysam yeter diyodum Hicte oyle olmuyo insan dayanamıyor resmen ne özlemim diniyor ne baska biseybanane ya bu zaman gecsin gitsin istiyorum bide yavrum uzun donem yapacak acemiliği sene sonuna kadar devam edebilirmis al burdan yak ay sonuna gelse biraz olsun dinecek üzüntüm

canm bugun aradı cok kısa konuştuk ama daha belli olmamakla birlikte öyle olabileceğini söyledi
bende üzüldüm ama belli etmedim
dediğin gibi bu kadar sıkınıtısı var
inşalah olmaz hayırlısı diyelim

canm benm aynı bende senin gibi hissediyorum..
2 dakika konuşabiliyoruz
insan ne konuştugunu bile anlayamıyor gerçekten
ne diyeceğini dahi bilmiyor.
cok iyi anlıyorum seni ama sabretmek ten başka caremiz yok canm

Hayirlisi kuzucum hayirlisi.. Belki cok rahat edicek sofor olarak:) biz dua edelim ki allahin izniyle rahat etsinler, iyi insanlarla karsilassinlar:)

Cnm bu arama durumu sanırm bulundugu yere gore degişiyor
anladım tatlm..
ama ben cok üzülyürm
2 dakikacık konuşuyoruz.
ne konuştugumuz bile belli değil
üstelik gideli daha 2 gün oldu
bu günler nasıl bitecek
Allah hepimize sabır versin

Hayirlisi kuzucum hayirlisi.. Belki cok rahat edicek sofor olarak:) biz dua edelim ki allahin izniyle rahat etsinler, iyi insanlarla karsilassinlar:)
aminnnnnnnnnnnnnnn kuzumm benm amin..
ah inşallah hep birlikte destek olarak atlatacağız bu günleri btecek teker teker şafaklarımız..

Aşkım 1.5 saat önce yemeğe gitmeden aradı. Sesi iyi geliyordu. Tek sıkıntım 2 tane ankesörlü telefon olması ve sıcak su olmaması dedi. Öğle yemeği güzeldi köfte, pilav ve komposto vardı dedi. Akşam yemeğide iyidir umarım dedi. Bir 5 dk daha konuşup kapattık. Yarın 12.30'dan sonra sınav çıkışı ararım seni dedi. Bugünde bitiyor kızlar, vuslatımıza 1 gün daha yaklaşıyoruz.

aminnnnnnnnnnnnnnn kuzumm benm amin..
ah inşallah hep birlikte destek olarak atlatacağız bu günleri btecek teker teker şafaklarımız..
Aynen oyle kuzucum burda birbirimize destek olucaz iyisiyle kotusuyle tatli tatli anilar biriktiricez:) en sonunda sevdiceklerimiz gelicek ve sonsuza dek mutlu olucaaaz:):) senin askerin nerdeydi tatlim yakinmisiniz?

Aynen oyle kuzucum burda birbirimize destek olucaz iyisiyle kotusuyle tatli tatli anilar biriktiricez:) en sonunda sevdiceklerimiz gelicek ve sonsuza dek mutlu olucaaaz:):) senin askerin nerdeydi tatlim yakinmisiniz?
Canım alaşehir ulaştırma oldugu için şöför cıkartıyor cogunlukla söyliiyim.. Bu arada gökhana sordum alaşehirde kalma olayını.. Dediki kesinlikle kalmasın eziyet olur ona dedi.. Full eğitim görür orda eğitim çok dedi ve şafagı 1 olsa bile nöbet tuttururlar dedi..

Selammm kızlarrr şimdi yine duydum sesini 7 dk konuştuk .. arkadaş sevgilisile konuşcakmş bekliyo dedi dedim banane bende bekledim :) gülüyor :) Bak günde 3 kez arıyorum seni 1 kez yeter diyodun dedi... dedim bugün 2 kez aradın 3.yü isterm :) peki peki uyumadan çağrı atarım dedi canım yaa :) 18 gün kaldı görmemeeee moralim düzeldi biraz olsun :)

anladım tatlm..
ama ben cok üzülyürm
2 dakikacık konuşuyoruz.
ne konuştugumuz bile belli değil
üstelik gideli daha 2 gün oldu
bu günler nasıl bitecek
Allah hepimize sabır versin
Amin cnm rabbim hepimizin yardımcısı olsun, wala gttigndn beri kendimi eksik hissediyorum, biri dokunsa aglayack gibiym ama mecbur guclu olmaya calışıyorum

Amin cnm rabbim hepimizin yardımcısı olsun, wala gttigndn beri kendimi eksik hissediyorum, biri dokunsa aglayack gibiym ama mecbur guclu olmaya calışıyorum
Amin tatlım hepimiz öyle hissediyoruz ama bunun üzerine düşünmemeye zorluyorum kendimi yoksa geçmez bu zaman... Akşam olunca seviniyorum artık bir gün daha bitiyor diye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…