• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

Aynen oyle kuzucum burda birbirimize destek olucaz iyisiyle kotusuyle tatli tatli anilar biriktiricez:) en sonunda sevdiceklerimiz gelicek ve sonsuza dek mutlu olucaaaz:):) senin askerin nerdeydi tatlim yakinmisiniz?
benm askerim kütahya merkez de canım hava er olarak
yaklaşık 8 saatlik bir yol var peki senin :)

kızlar askerleriniz sizi günde kaç kere arayabiliyor
acemi birliğinde olanlar özellikle:KK61::KK61:

iyi geceler asker yarenleri umarım gününüz güzel geçmiştir nasılsınız
iyi geceler canm hoşgeldin..
benm günüm telefon beklemekle geçti bugün
carşıya cıktık annemmle sevdiğim aradı.. 14 20 de hemen açtım telefonu
ama malesef 2 dakikacık konuşabildik
insan ne konuştugunu bile anlayamıyor o kadr kötü ki
daha gideli iki gün oldu
ama cok zor geliyor..
senin nasıl geçti bakalım

Yarından itibaren eğitimi başlıycak ama canım boş diye öyle arıyordu .... bu hafta görcez bakalım nolucak inşallah böyle devam eder....
of off bugün ne konuştugumu bile anlayamadım ben
ama istese 2 kere arayabilir demi hiç değilse:KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK12:

Canım alaşehir ulaştırma oldugu için şöför cıkartıyor cogunlukla söyliiyim.. Bu arada gökhana sordum alaşehirde kalma olayını.. Dediki kesinlikle kalmasın eziyet olur ona dedi.. Full eğitim görür orda eğitim çok dedi ve şafagı 1 olsa bile nöbet tuttururlar dedi.. :KK51:
Hiii anladim bebegim hayirlisi bakalim yaa.. Sahsen cook uzaklara gitmesindense orda kalmasini tercih ederim ben:) 2haftada 1gorurum askimi ohh mis:)

kızlar askerleriniz sizi günde kaç kere arayabiliyor
acemi birliğinde olanlar özellikle:KK61::KK61:

Canım biz gittiğinden beri günde 2 defa konusuyoruz. biri öğlen saatlerinde oluyr biri akşam saatlerinde.

İyi canım sen nasılsınnn ? O varken pazar jet gibi geçerdi .. şimdi yok ya resmen geçmek bilmedi :)

Bende iyiyim canımm çok haklısın ya hersey eksik gibi geliyor hep bi boşluk hissi

iyi geceler canm hoşgeldin..
benm günüm telefon beklemekle geçti bugün
carşıya cıktık annemmle sevdiğim aradı.. 14 20 de hemen açtım telefonu
ama malesef 2 dakikacık konuşabildik
insan ne konuştugunu bile anlayamıyor o kadr kötü ki
daha gideli iki gün oldu
ama cok zor geliyor..
senin nasıl geçti bakalım
Benimde senden pek farksız sayılmaz kuzum bende arkadaşımla dısardayken aradı bizde 2 3 dk konusabildik şimdi elim telefonda aramasını bekliyorum dört gözle. 28 inde yemin torenimiz var 30 unda teslim olcak geri .

Canım biz gittiğinden beri günde 2 defa konusuyoruz. biri öğlen saatlerinde oluyr biri akşam saatlerinde.

Bende iyiyim canımm çok haklısın ya hersey eksik gibi geliyor hep bi boşluk hissi

Benimde senden pek farksız sayılmaz kuzum bende arkadaşımla dısardayken aradı bizde 2 3 dk konusabildik şimdi elim telefonda aramasını bekliyorum dört gözle. 28 inde yemin torenimiz var 30 unda teslim olcak geri .
beni dün hiç arayamadı dün teslim olmuştu
bugün ise 1 kere aradı
ama cok az 1 kere neden 2 kere aramıyor
en az su anda o arıyor beni sizlerin içinden bir kere yetiyor diye düşünüyor öyleyse:KK61::KK61::KK61::KK61::KK61:

Back
X