- 22 Ekim 2014
- 755
- 138
- 133
Canım benim kıyamam ben siziGunaydin kizlar , bugun pazar.. insan daha bi cok hissediyor yokluklarini. Yarin birde dogum gunu sevdicegimin birak yaninda olmayi dog gununu kutlamak icin bile ondan telefon bekliyecegim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım benim kıyamam ben siziGunaydin kizlar , bugun pazar.. insan daha bi cok hissediyor yokluklarini. Yarin birde dogum gunu sevdicegimin birak yaninda olmayi dog gununu kutlamak icin bile ondan telefon bekliyecegim![]()
Canımm bak yine aynısı oldu :)) smdi aradı sewdiceğim, ck iyiymiş içm rahatladı wala yaa , bu nasl bi duygu iki dk sesini duymak, bu kadar mı mutlu edr insanı...Cnm bizimkiler sanrm aynı yerde oldukları içn hep aynı saatlerde arıolar, dun sen aradı die yazdn bes dk gecmedn sewdicegmde beni aradı ama bugun daha hç aramadı
Amin canim benim insallah. Yinede insanin boyle elinin kolunum bagli olmasi kadar kotu birsey yokAynen oyle canim ya bi dogum gunu boyle olur ama insallah bi omur birlikte kutlarsiniz dogum gunlrinizi :)
Ne kadar saslisin canim darisi basimiza olsun insallah ben bugun sesini duyamadim daha. Ama o kisacik konusmalarimizda inan heyecandan ne diyecegimi bilmiyorum kapattiktan sonra bile heyecandan unutuyorum ne konustugumuzu :)Canımm bak yine aynısı oldu :)) smdi aradı sewdiceğim, ck iyiymiş içm rahatladı wala yaa , bu nasl bi duygu iki dk sesini duymak, bu kadar mı mutlu edr insanı...
Ohhh gozunaydn canmm o bile yetiyoki insanaa:)ayy valla aradiiii :) 4 dk konuşabildik ama en azindan gayet iyi oldugunj ogrendim seni seviyorum dedi icim rahatladi:))
Dogru soluosun cnm hepimz oyleyz , sunu sorcm, bunu solycm diorum tel calio heycndan herşeyi unutuorum :)Ne kadar saslisin canim darisi basimiza olsun insallah ben bugun sesini duyamadim daha. Ama o kisacik konusmalarimizda inan heyecandan ne diyecegimi bilmiyorum kapattiktan sonra bile heyecandan unutuyorum ne konustugumuzu :)
Ohh bi gulen yuz dahaa :)Benım sevdıgımde aradı bugun gecaradın dedım:) yogunduk dedı:)
Çok sukur canım ya :) aslında sevgılımden kaynaklı onun sesı ıyı gelınce bende mutlu olyrm .derslerıme yogunlasıyorum zaman bı seklde gecıyo.Ohh bi gulen yuz dahaa :)
Tatlim ben bunu netten arastirdimda kimin soforu veya ne soforu oldgna bagliymis.. Bozuk arabalari kamyonlari ustlerine zimmetliyolarms her arizada seni sucluyolarms eksik meksik bisi cikarsa sana odetiyolarms.. Makam soforuysen komutanin iyiyse senden iyisi yokmus kotuysede sikintilikızlar askerde şoför olmak avantaj mı dez avantaj mı![]()
Ne güzel canım ii değerlendirin bu gününüzüSelam canlar.. Umarım sevdiceklerinizin sesini bol bol duyacagınız bi gün olur. Aramadı diye kızmayın belki zamanı yoktur belki sıradan arayamıyodur. Elbet arar yani gökhan akşam 12 de bile arardı :) şu acemiliklerinzi bi atlatın hayırlısıyla uzun dönemler için söylüyorum,inşallah usta birliğiniz daha sevineceginiz bi yer olur.. Öptum kızlar ben şimdi hazırlanacağım bugün iznimizin son günü dolu dolu geçirmeyi düşünüyoruz yine yazarım size![]()
Cnm bizimkiler sanrm aynı yerde oldukları içn hep aynı saatlerde arıolar, dun sen aradı die yazdn bes dk gecmedn sewdicegmde beni aradı ama bugun daha hç aramadı
Canımm bak yine aynısı oldu :)) smdi aradı sewdiceğim, ck iyiymiş içm rahatladı wala yaa , bu nasl bi duygu iki dk sesini duymak, bu kadar mı mutlu edr insanı...