• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

Gunaydin kizlar , bugun pazar.. insan daha bi cok hissediyor yokluklarini. Yarin birde dogum gunu sevdicegimin birak yaninda olmayi dog gununu kutlamak icin bile ondan telefon bekliyecegim :KK43:
Canım benim kıyamam ben sizi :( birlikte geçicireceginiz nice yaşlara olsun ins. :)

Cnm bizimkiler sanrm aynı yerde oldukları içn hep aynı saatlerde arıolar, dun sen aradı die yazdn bes dk gecmedn sewdicegmde beni aradı ama bugun daha hç aramadı
Canımm bak yine aynısı oldu :)) smdi aradı sewdiceğim, ck iyiymiş içm rahatladı wala yaa , bu nasl bi duygu iki dk sesini duymak, bu kadar mı mutlu edr insanı...

Canımm bak yine aynısı oldu :)) smdi aradı sewdiceğim, ck iyiymiş içm rahatladı wala yaa , bu nasl bi duygu iki dk sesini duymak, bu kadar mı mutlu edr insanı...
Ne kadar saslisin canim darisi basimiza olsun insallah ben bugun sesini duyamadim daha. Ama o kisacik konusmalarimizda inan heyecandan ne diyecegimi bilmiyorum kapattiktan sonra bile heyecandan unutuyorum ne konustugumuzu :)

Ne kadar saslisin canim darisi basimiza olsun insallah ben bugun sesini duyamadim daha. Ama o kisacik konusmalarimizda inan heyecandan ne diyecegimi bilmiyorum kapattiktan sonra bile heyecandan unutuyorum ne konustugumuzu :)
Dogru soluosun cnm hepimz oyleyz , sunu sorcm, bunu solycm diorum tel calio heycndan herşeyi unutuorum :)

Benimki bu öğlen arayamayacak sanırım. F tipi kapalı cezaevinde acemilik yaptığından, çok yoğunmuş. Dün diyordu ki sabah 5.30 da kalkıyoruz. 6'da içtima oluyor. 6.30'da kahvaltı, 7'de yine içtima. Sonra nöbetler başlıyormuş ve cezaevinde askerlik yapacakları için o konuya yönelik eğitimler. Sonra tekrar içtima, 12.00'de öğle yemeği, ardından yine içtima, yine görev, eğitim ve nöbetlere dağılıyoruz. Sonra yine içtima 17.30'da akşam yemeği ardından yine içtima. Ardından nöbetler başlıyormuş. Sonra 21'de içtima ve 21.30'da yatıyorlarmış. 2 tane ankesörlü telefon varmış 370 kişiye ne kadar yeterse. O yüzden şu acemilik bitene kadar o da bende biraz çile çekeceğiz. Sonra sanırım Akhisar, Salihli, Turgutlu ya da Kula'daki çevre ilçelerin cezaevlerine dağıtılacaklarmış. :(

Kizlarrr simdi aradi sevdicegim. 500 kisilermis 8 tane telefon varmis sadece cogu kez sira gelmeden ictimaya cagiriyorlar diyor.ama keyfi yerinde cok sukur 3 gundur dogru duzgun bir sey yemiyirdu bu oglen mecburen yemis balik varmis. Butun kisa donemler ayni katta kaliyormus o yuzden cok iyi hicbirseyimize kilit vurmuyoruz diyor. Dun gece ilk kogus nobetini tutmus. Insallah aksama bir kez daha arayacak cok mutlu oldum ki benn :KK49:

Selam canlar.. Umarım sevdiceklerinizin sesini bol bol duyacagınız bi gün olur. Aramadı diye kızmayın belki zamanı yoktur belki sıradan arayamıyodur. Elbet arar yani gökhan akşam 12 de bile arardı :) şu acemiliklerinzi bi atlatın hayırlısıyla uzun dönemler için söylüyorum,inşallah usta birliğiniz daha sevineceginiz bi yer olur.. Öptum kızlar ben şimdi hazırlanacağım bugün iznimizin son günü dolu dolu geçirmeyi düşünüyoruz yine yazarım size :KK54::KK37:

Selam kızlarrrrrrrrr şu saat oldu bir şey yemedim iyice iştahımı kaybettim ya.Oysa o varken silip süpürüyordum herşeyi :kk77:

benim askerimde 14 20 da aradı buügünEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE
sanrm günde bir defa arrayacak gibi
yada ilk zamanlar mı böyle olacak bilemedim:KK61:

kızlar askerde şoför olmak avantaj mı dez avantaj mıo_Oo_O
Tatlim ben bunu netten arastirdimda kimin soforu veya ne soforu oldgna bagliymis.. Bozuk arabalari kamyonlari ustlerine zimmetliyolarms her arizada seni sucluyolarms eksik meksik bisi cikarsa sana odetiyolarms.. Makam soforuysen komutanin iyiyse senden iyisi yokmus kotuysede sikintili:( hayirlisi diyelim:) tecrubeli arkadaslar daha iyi bilir tabii ben netten okuduklarimi paylasiyorum:) hayirdir fistik sofor falan mi olucakms seninki?

Selam canlar.. Umarım sevdiceklerinizin sesini bol bol duyacagınız bi gün olur. Aramadı diye kızmayın belki zamanı yoktur belki sıradan arayamıyodur. Elbet arar yani gökhan akşam 12 de bile arardı :) şu acemiliklerinzi bi atlatın hayırlısıyla uzun dönemler için söylüyorum,inşallah usta birliğiniz daha sevineceginiz bi yer olur.. Öptum kızlar ben şimdi hazırlanacağım bugün iznimizin son günü dolu dolu geçirmeyi düşünüyoruz yine yazarım size :KK54::KK37:
Ne güzel canım ii değerlendirin bu gününüzü :KK36:İyi eğlencelerr sizeee:)

Cnm bizimkiler sanrm aynı yerde oldukları içn hep aynı saatlerde arıolar, dun sen aradı die yazdn bes dk gecmedn sewdicegmde beni aradı ama bugun daha hç aramadı

bizde cok kisa konusabildik ictima var sonrada ogle yemegi yicez dedi bi daha aramadi canim 4 saat oldu benim kontaklar atmaya basladi :KK53:

Yoğunluktan arayamadığını bilsem de, yine de suratım düşüyor o aramadığında. Bir de bugün yemekte onun en sevdiği şey var, nasıl yemek yerim bilmiyorum. O orda doğru düzgün bir şey yiyemezken, ben her yediğim yemek için vicdan azabı çekiyorum. :(

Back
X