• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

Dediğim gibi yap canım,daha şuan izinlerini bilmiyoruz. Ayın kaç çektiğiyle hiç alakası yok onlar öyle ya da böyle 365 gün olark askerlik yapıcaklar..
ben o zaman 365 diye başlayım canm
senin şu çizelgenden yapmak istiyorum onuda bulamadım
sayılı gün çabuk geçermiş:KK51::KK51:

canm usta birliğinin nereye çıkacagı ne zaman belli oluyor peki.
Kisa donemlerinki belli de uzun donemler hakkinda bi fikrim yok ya canim
Aynen öyle tatlımm :KK43: Ay kış bide buz gibi havada ...kule nöbeti tutcaz galiba dedi ama verildiği bölüğede bağlıymış ustadayken ... inşallah ii bir bölüğe düşer :KK43:
Insallah canim haklarinda hayirlisi olur en rahat olcaklari yerde olurlarrr

Hangi çizelge canım ? Senn şuan 2 3 gün attı şafağın sevk tarihinden beri
canm seninki gibi.. hanı hazırlamışın ya sen cevap yazınca görünüyor bizi imza nın oldu yerde. we have been togather 4 years 1 month 3 weeks 6 days yazıyor bisiklette bi oglan bi kız var o :oops:

Benimde aynen öyle zorlandığım anlarım oluyor ama kendimi salmamaya gayret ediyorum canmm :KK51:

Napalım canım öyle yapıcaz mecbur ya of :(
kızlar usta birliklerine geçtikleri zaman daha rahat oluruz demi.. o zaman telefonda alabilirler içeriye.

Oluruz canım oluruz merak etme benimkinin kuzeni 4 tane telefon sokmuş askeriyeye içerde istediğine de kullandırıyormuş :KK48::KK48: ben bi tek acemi birliğinin zor geçtiğini biliyorum:KK17:

Napalım canım öyle yapıcaz mecbur ya of :KK43:

Oluruz canım oluruz merak etme benimkinin kuzeni 4 tane telefon sokmuş askeriyeye içerde istediğine de kullandırıyormuş :KK48::KK48: ben bi tek acemi birliğinin zor geçtiğini biliyorum:KK17:
bende öyle biliyorum canm.. inşallah da öyle olur En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

canm seninki gibi.. hanı hazırlamışın ya sen cevap yazınca görünüyor bizi imza nın oldu yerde. we have been togather 4 years 1 month 3 weeks 6 days yazıyor bisiklette bi oglan bi kız var o :oops:
Onu arkdşım yaptı bana ben bilmiyorum ama öğrenip yardmcı olurum canm :)

zaten şafak çizelgesi yokmuş canm ya.. bende ypym diyordm.
ama kalkmş bunlardada yok neyse artık napalım :)
Ben şafak çizelgemi elmle yaptım ortada kocaman bir kalp altlarında baş harflerimiz kutu yetmedi diye de sevgli oldğmuz tarhi yazdm içlerine kutuck yaptm :)

Back