• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

İnşallah kuzum ya ellerim çok kötüydü titriyordum resmen.. Bundan sonrasında Allaha emanet olsun iyi olsun da :):)
Benimde öyle olmuştu ya insan bi panik üzüntü şok herşei bi anda yaşıyor.. sonra iyi haberlerini alınca içine su serpiliyor ama :)

Hadi hayırlısı olsun canım üzme kendini ya of ya ..

Aminn inşallah kuzum arasın başka birşey istemiyorum iyi ki de varsınız :KK19::KK19: :KK68::KK68:
Çok zormuş cidden çoook. Bir de kapadıktan sonra ben aradm tkrr duyayım sesini diye aradığınız numaraya ulaşılamıyor u duyunca tekrar ağlamaya başladımm :( bugünden beri midem o kdr kötü ki stresten yemek yiyemiyorum bi lokma yiyorum onu da istifra ediyorum :( :(

Çok zormuş cidden çoook. Bir de kapadıktan sonra ben aradm tkrr duyayım sesini diye aradığınız numaraya ulaşılamıyor u duyunca tekrar ağlamaya başladımm :KK43: bugünden beri midem o kdr kötü ki stresten yemek yiyemiyorum bi lokma yiyorum onu da istifra ediyorum :KK43: :KK43:
Aaaaaa canım salmıyoruz kendimizi hadi ama seni mutlu edecek birşeyler yap onun için günlük yaz mesela ne bilim bişelerle meşgul et kendni...aradıkça daha iyi olacaksın bak gör

Aaaaaa canım salmıyoruz kendimizi hadi ama seni mutlu edecek birşeyler yap onun için günlük yaz mesela ne bilim bişelerle meşgul et kendni...aradıkça daha iyi olacaksın bak gör
Bi arasa içerde nasıl olduğunu bilsem biraz daha rahatlıcam. Acaba napıyo şuan :(

Çok zormuş cidden çoook. Bir de kapadıktan sonra ben aradm tkrr duyayım sesini diye aradığınız numaraya ulaşılamıyor u duyunca tekrar ağlamaya başladımm :KK43: bugünden beri midem o kdr kötü ki stresten yemek yiyemiyorum bi lokma yiyorum onu da istifra ediyorum :KK43: :KK43:

Canım benim ya sakın hasta olma bak dik dur o_Oo_O bol bol dertleşiriz burdan ya napalım sabır dicez dua edicez artık napalım :KK68::KK68:

Tatlım acı ama gerçek bu duruma alışmaya çalış derim :KK43: eğer böyle devam ederse ve hep kafana takarsan daha kötü sonuçlanabilir yada bakarsın zamanla düzene girer :) benim sevgilimde Siirt eruhta bu kadar lanet bir yer daha olamaz adamlar 12 nöbet tutuyor ekmek yok su yok ilk bi ay yastık ve yorgan yokmuş kendi eşyalarından yastık yapmış kışlık parkesini giyipte yatmış duş alma imkanı zaten yok bi ay duş alamadığını biliyorum 2 gün susuz kaldıklarını biliyorum 12 saat nöbet tutup bide kendilerine yemek yapmaya çalışıyorlar erkek adam azlada doymuyor nasıl bitecek nasıl geçicek bilmiyorum elimden de hiç bişey gelmiyor benim işimde çok sıkıntılı böyle ortada kaldım delirmek üzereyim

Ya cok haklisin, sagol yorumun icin insallah durumlar her iki tarafta da düzelir. Gercekten inanılır gibi degil :KK43: ama bunları uymak hani en azından yalnız olmadığımı bilmek güçlü durmama sebep oluyor. Rabbimin izniyle hersey yoluna girecek ve ustalıkta cok daha rahat edecekler insallah. Dua etmekten baska bisey gelmiyormuş gercekten insanin elinden. Senin sevdiğin nezmn gitti peki?

Hadiya canim ay kiyamam anlayabiliyorum seni keske elimizden bisey gelse onlara en iyi kosullari saglayabilsek. Tek tesellimiz gecici bir sure tum bunlar. Hergun safak attikca umutlarimiz da artiyor
Sağol canım aynen öyle gerçekten zaman su gibi akıp gecsin baska bisey istemiyorum hayirlisiyla..

Sonrasinda hepimizin istedigi gibi bir evlilik olur insallah kızlar :)

Akşama doğru arar canım benim üzülme, elimizden geldiği kadarıyla çıkıyoruz aslında ayy normalde çok sakin bi insan ama inşallh askerlik psikolojisi onu değiştirmez sağol canım benim inşallah her güzel olur biran önce kavuşursun nişanlına düğün haberini alırız sen nerdeydin il olarak yakın mıyız acaba :)
Yok kuzum büyük değişmeler olacağını sanmam benimki de normal asabi biridir ama aradığında sesi kedi gibi geliyordu :)
İnşallah canım benim inşallah hepimiz kavuşalım yuvalarımızı kuralım ben Edirnedeyim canım

Hadi hayırlısı olsun canım üzme kendini ya of ya ..

Aminn inşallah kuzum arasın başka birşey istemiyorum iyi ki de varsınız :KK19::KK19: :KK68::KK68:
Sende iyiki varsın Belommmmm:KK19::KK19:

kesin degil tabi onu arastiriyorum ama cok heveslendim insallah yalan olmaz
Olmaz canım benim bak yakınına gelmese bile en azından doğuya düşmeyeceği kesin artık

Ah keşke tekrar aramasaydın o çok kötü. Bende whatsapı açıp açıp son görülmesine bakıyorum sanki girecekmiş bişeyler yazacakmış gibi. Bi de görümcem nişanlımın fotoğrafını koymuş profiline akşam yazdı bi açtım ayyy o anki durumumu anlatamam nişanlım yazdı sandım elim ayağım titredi
Canımıniçi güçlü olmak zorundasın tamam bugün zor geçecek ama günden güne alışacaksın. Bak ben dün arayana kadar hep ağladım sonra aradı durumunu öğrendim kendimi topladım. Aradığında sesinin kötü olduğunu duyup üzülmesini ister misin güçlü olmaya çalış ne olur

Kaydını yapıodur canm yatağını seçip yerleşiyodur anca belki aşısını da olur bugün.. benimki hala olmadı ama ....:/
Benimki de bugün olacaktı. Acaba o aşı ateş fln yapar mı. Offf hasta olunca da çok nazlı olur yanında beni ister haşlanmış patates ister kim patates haşlayacak ki ona:KK42::KK42::KK42:

KIZLARR
Erkek arkadasim aradi simdi. komutanlari sabah ictimasinda bunlara "kardesi doguda askerlik yapmis olan varmi"diye. benim erkek arkadasimin abiside agrida askerlik yapti. sonra bi bildiri asmislar cama. sanirim 1 AILEDEN 1 KISI DOGUDA YAPINCA DIGER KARDESE DOGU CIKARSA EGER OZEL DAĞITIM EMRI ISTEYEREK SECTIGI 3 SEHIRDEN BIRINE GIDIYORMUS. srvgilim bana bunu soyledi ve arastir iyice dedi. hem haberiniz olsun diye hemde sizin bir bilginiz varsa beni de bilgilendirin diye yazıyorum.
not: sevgilim kastamonuda ustaya musa gecicek bu islem acemi birligindeyken dilekce verilerek usta birligini degistirme islemidir arkadaslar
canım ya bu dediğin şey sadece kardeşi doguda yapanlar için mi yani bizimkinin askerlik yapan kardeşi yok ama akrabalarından çok var tabi böyle bir şansı varmı acaba çok merak ettim benmkide kastamonuda ya hemen ilgimi çekti :)
inşallah sizinki de istediğiniz gibii olurr yaaa sevenler hep kavuşsunnnn :KK68:

Benimki de bugün olacaktı. Acaba o aşı ateş fln yapar mı. Offf hasta olunca da çok nazlı olur yanında beni ister haşlanmış patates ister kim patates haşlayacak ki ona:KK42::KK42::KK42:
İnşallah çok etkilenmezler kötü olursa aklım kalır çokk:cry:Gerçi o çok kötü olsada pek belli etmez üzülmim diye:cry:

Yok kuzum büyük değişmeler olacağını sanmam benimki de normal asabi biridir ama aradığında sesi kedi gibi geliyordu :)
İnşallah canım benim inşallah hepimiz kavuşalım yuvalarımızı kuralım ben Edirnedeyim canım
İnşallah canım benim amin :) Edirneyi hep merak etmişimdir çok güzel bi memleket gerçekten bende İzmirdeyim canım

Kaydını yapıodur canm yatağını seçip yerleşiyodur anca belki aşısını da olur bugün.. benimki hala olmadı ama ....:/

Canım benim ya sakın hasta olma bak dik dur o_Oo_O bol bol dertleşiriz burdan ya napalım sabır dicez dua edicez artık napalım :KK68::KK68:

Sende iyiki varsın Belommmmm:KK19::KK19:

Olmaz canım benim bak yakınına gelmese bile en azından doğuya düşmeyeceği kesin artık

Ah keşke tekrar aramasaydın o çok kötü. Bende whatsapı açıp açıp son görülmesine bakıyorum sanki girecekmiş bişeyler yazacakmış gibi. Bi de görümcem nişanlımın fotoğrafını koymuş profiline akşam yazdı bi açtım ayyy o anki durumumu anlatamam nişanlım yazdı sandım elim ayağım titredi
Canımıniçi güçlü olmak zorundasın tamam bugün zor geçecek ama günden güne alışacaksın. Bak ben dün arayana kadar hep ağladım sonra aradı durumunu öğrendim kendimi topladım. Aradığında sesinin kötü olduğunu duyup üzülmesini ister misin güçlü olmaya çalış ne olur

Güçlü olduğumu sanırdım ben ama demekki değilmişim ya :( işlerini halledip bi arasa dünyalar benm olucak :( bnmkide hastalnınxa nazlı olur pışpışlanmak ister off off :(

İnşallah çok etkilenmezler kötü olursa aklım kalır çokk:cry:Gerçi o çok kötü olsada pek belli etmez üzülmim diye:cry:
Kötü olurlarsa da revire giderler hastalanmazlar inşallah:KK42:

İnşallah canım benim amin :) Edirneyi hep merak etmişimdir çok güzel bi memleket gerçekten bende İzmirdeyim canım
İnşallah bi gün gelmek nasip olur canım seve seve misafir ederim seni
Bende İzmire hiç gitmedim ama usta birliğine oraya yollayacağım askerimi en az 1 kere gelirim diye düşünüyorum
Güçlü olduğumu sanırdım ben ama demekki değilmişim ya :KK43: işlerini halledip bi arasa dünyalar benm olucak :KK43: bnmkide hastalnınxa nazlı olur pışpışlanmak ister off off :KK43:
Canım benim 1 kere arasa rahat olduğunu bilsen bu düşüncelerin hafifleyecek inşallah

Back