357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

Kuzum tutuyorum kendimi yine evet morali iyi olsun yeter bana.. Allahım şu günlerimizi de çabucak geçirsek de sevdikceklerimize kavuşsak hemen...
Geçiyor bebeğim geçiyor bak bizim 2 gün oldu 3.gündeyiz bi bakıcaz sevdiceklerimize kavuşmuşuz

Canım ya söylediğine göre eğitim görmüyolarmış sadece sağa dön sola dön yürü bütün yaptıkları buymuş bizimkinin

bugun benim 3. gunum ama dayanamiyorum artik normalde hic 3 gun gorusmedigimiz olmazdi suan benim suslenip puslenip onla buluşmaya gitmem gerekiyodu

Canım yaa kıyamam.. Napalım mecburuz zorundayız Arasın da seni biraz da olsa için rahatlar.. Dua et bol bol

bugun benim 3. gunum ama dayanamiyorum artik normalde hic 3 gun gorusmedigimiz olmazdi suan benim suslenip puslenip onla buluşmaya gitmem gerekiyodu
Böyle söyleme işte öyle düşündükçe bende kötü oluyorum hele pazar günü içime taş oturacak eminim. Neyseki pazar günü kp ile düğün salonu bakacağız onunla oyalanırım herhalde. Ahhh sevgilim olsa da onunla baksak kp ile salon mu bakılır hiç

Olsun tatlımmm ne güzel işte şimdiden başladı hazırlıklar deseneeee

Kizlar suan o kadar özledim ki hic boyle olmamistim ya elim telefona gidiyor sanki onu arayabilecegim bi numara varmış gibi ama arayamiyorum ellerim uyusuyor resmen sinirden,caresizlikten.... aşkım duy sesimii araa nolur yaaaaaaa

Açıkçası biz gitmeden, orda 353. Kd yapan birine sormuştuk. Çok rahat eğitimler sıkı değil. Manisa merkez il jandarma komutanlığı ile Manisa 1.piyadeler yanyanaymış. Piyadedekiler kanrevan içinde kalırken, biz jandarmalar rahattık. Hatta biz eğitimi 16.30 da bitirip mıntıka temizliği yaparken, yan tarafta piyadeler toz içinde koşmaya devam ediyorlardı demişti. Bizde sevinmiştik ama öyle olmadı sanırım. Ya da ilk gün tantanası da olabilir. Arasa soracağım da bakalım.

ne guzel tatli telaslarin var canimm kiymetini bil en cok istedigim sey srvgilimle evlenmek

cok zor kizlar heleki cok gorusmeye alistiysaniz boslukta kaliyosunuz bizim evimizin arasinda 1 durak mesefa var ben cop atmaya diye kacipbulustugum olurdu simdi arayamamak oyle koyuyorki
Bizde 2 günde bi görüşürdük çok zor olacak çok

Kızlar bende 2 gündür ağlama krizlerine girsem de, biraz olsun toparlanma kararı aldım. Çünkü ben ne kadar güçlü olursam, o da o kadar güçlü olacaktır eminim. Allah sonunda kavuşmamızı nasip etsin de, 180 günde geçer... Sonuçta onlar bizi burda yas tutalım diye bırakmadı. Sanırım biraz olsun ayağa kalkma zamanı geldi. Ben kendim için özellikle aralıksız ağlıyordum, ama sonra dedim ki Allah'ın gücüne gider. Sevdiğine hiç kavuşamayacak olanlar var. Benimki aslan gibi vatani borcunu yapıp gelecek. Benim askerimle gurur duymam gerekirken, başım dik yürümem gerekirken; elimde peçete ağlıyorum, onu bana soranlara başım önde özledim şimdiden vs. diyorum. Eminim o burda olsa şu halimi görse kızardı. Onu düşünmemek endişelenmemek tabi mümkün değil. Ama şu ağlama krizlerime artık son vermeye gayret edeceğim. Sınavlarıma çalışıp, o burda yokken benimde boş durmadığımı göstereceğim. Erkekler güçsüz değil güçlü kadın sever. Güçlü olmak için çabalayacağım.

Amin amin inşallah kuzum ya mecbur geçmek zorunda....

Aynen canım çok doğru bir karar almışsın ...Dik durmak zorundayız..onlar bizi kötü görse kızarlardı

İlk zamanlar böyle olur bence canım..yavaş yavaş zorlaşır heralde...en zoru nöbetler
Acemi de nöbet yok kuzum
Olsun tatlımmm ne güzel işte şimdiden başladı hazırlıklar deseneeee
Evet hazırlıklar başladı hatta geç bile kaldık istediğim salonda haftasonu yer yokmuş nasıl olacak bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…