Geçiyor bebeğim geçiyor bak bizim 2 gün oldu 3.gündeyiz bi bakıcaz sevdiceklerimize kavuşmuşuzKuzum tutuyorum kendimi yine evet morali iyi olsun yeter bana.. Allahım şu günlerimizi de çabucak geçirsek de sevdikceklerimize kavuşsak hemen...
Canım ya söylediğine göre eğitim görmüyolarmış sadece sağa dön sola dön yürü bütün yaptıkları buymuş bizimkininYine aradııYemeğe gidiyormuş.. kıyafetlerini alanlar eğitim görmeye başlamışlar .. bunlar kıyafet almadılar diye daha boşlarmış.. bugün alcaz ya bugün başlarz eğitime yada p.tesi dedi..haftasonu eğitim olmuyormuş.
bugun benim 3. gunum ama dayanamiyorum artik normalde hic 3 gun gorusmedigimiz olmazdi suan benim suslenip puslenip onla buluşmaya gitmem gerekiyodu
Böyle söyleme işte öyle düşündükçe bende kötü oluyorum hele pazar günü içime taş oturacak eminim. Neyseki pazar günü kp ile düğün salonu bakacağız onunla oyalanırım herhalde. Ahhh sevgilim olsa da onunla baksak kp ile salon mu bakılır hiçbugun benim 3. gunum ama dayanamiyorum artik normalde hic 3 gun gorusmedigimiz olmazdi suan benim suslenip puslenip onla buluşmaya gitmem gerekiyodu
İlk zamanlar böyle olur bence canım..yavaş yavaş zorlaşır heralde...en zoru nöbetlerCanım ya söylediğine göre eğitim görmüyolarmış sadece sağa dön sola dön yürü bütün yaptıkları buymuş bizimkinin
Olsun tatlımmm ne güzel işte şimdiden başladı hazırlıklar deseneeeeBöyle söyleme işte öyle düşündükçe bende kötü oluyorum hele pazar günü içime taş oturacak eminim. Neyseki pazar günü kp ile düğün salonu bakacağız onunla oyalanırım herhalde. Ahhh sevgilim olsa da onunla baksak kp ile salon mu bakılır hiç
bugun benim 3. gunum ama dayanamiyorum artik normalde hic 3 gun gorusmedigimiz olmazdi suan benim suslenip puslenip onla buluşmaya gitmem gerekiyodu
Tatlım Manisa diğer yerlere göre biraz daha sıkı diye biliyorum komutanlar fırsat vermemiştir belki. İnşallah bugün sesini duyarsın canım bugün cuma bol bol dua et.
Bak tatlım benimki de agresiftir aniden parlar şimdiye kadar kimseden emir almadı diyebilirim. Ama sesi kuzu gibi geliyodu inan bana sivilde oldukları kadar inatçı dik başlı olmalarına imkan yok onlar durumun daha da farkında
Pazar günü bu fena koyacak banada
Böyle söyleme işte öyle düşündükçe bende kötü oluyorum hele pazar günü içime taş oturacak eminim. Neyseki pazar günü kp ile düğün salonu bakacağız onunla oyalanırım herhalde. Ahhh sevgilim olsa da onunla baksak kp ile salon mu bakılır hiç
Bizde 2 günde bi görüşürdük çok zor olacak çokcok zor kizlar heleki cok gorusmeye alistiysaniz boslukta kaliyosunuz bizim evimizin arasinda 1 durak mesefa var ben cop atmaya diye kacipbulustugum olurdu simdi arayamamak oyle koyuyorki
Amin amin inşallah kuzum ya mecbur geçmek zorunda....Geçiyor bebeğim geçiyor bak bizim 2 gün oldu 3.gündeyiz bi bakıcaz sevdiceklerimize kavuşmuşuz
Canım ya söylediğine göre eğitim görmüyolarmış sadece sağa dön sola dön yürü bütün yaptıkları buymuş bizimkinin
Aynen canım çok doğru bir karar almışsın ...Dik durmak zorundayız..onlar bizi kötü görse kızarlardıKızlar bende 2 gündür ağlama krizlerine girsem de, biraz olsun toparlanma kararı aldım. Çünkü ben ne kadar güçlü olursam, o da o kadar güçlü olacaktır eminim. Allah sonunda kavuşmamızı nasip etsin de, 180 günde geçer... Sonuçta onlar bizi burda yas tutalım diye bırakmadı. Sanırım biraz olsun ayağa kalkma zamanı geldi. Ben kendim için özellikle aralıksız ağlıyordum, ama sonra dedim ki Allah'ın gücüne gider. Sevdiğine hiç kavuşamayacak olanlar var. Benimki aslan gibi vatani borcunu yapıp gelecek. Benim askerimle gurur duymam gerekirken, başım dik yürümem gerekirken; elimde peçete ağlıyorum, onu bana soranlara başım önde özledim şimdiden vs. diyorum. Eminim o burda olsa şu halimi görse kızardı. Onu düşünmemek endişelenmemek tabi mümkün değil. Ama şu ağlama krizlerime artık son vermeye gayret edeceğim. Sınavlarıma çalışıp, o burda yokken benimde boş durmadığımı göstereceğim. Erkekler güçsüz değil güçlü kadın sever. Güçlü olmak için çabalayacağım.
Acemi de nöbet yok kuzumİlk zamanlar böyle olur bence canım..yavaş yavaş zorlaşır heralde...en zoru nöbetler
Evet hazırlıklar başladı hatta geç bile kaldık istediğim salonda haftasonu yer yokmuş nasıl olacak bilmiyorumOlsun tatlımmm ne güzel işte şimdiden başladı hazırlıklar deseneeee
Hadi yaaa ..inşallah istediğin hayal ettiğin gibi bir düğünün olur canımmEvet hazırlıklar başladı hatta geç bile kaldık istediğim salonda haftasonu yer yokmuş nasıl olacak bilmiyorum
Aaa yokmu canm acemide sevindm bunaAcemi de nöbet yok kuzum
Dur kız daha erken ararrrr :)Of hala aramadı ya teslim oldu mu aceba
Ay ne bilim duramıyorum kuzu ya bekliyorum artıkDur kız daha erken ararrrr :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?