• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

Of hala aramadı ya teslim oldu mu aceba o_Oo_O
Canım benim dur bakalım benimki teslim olduğu gün hiç arayamamıştı bugün evrak işleri olur eşyalarını alırlar akşama doğru arar belki içeri girdiği gibi nasıl arasın seni
Hem bence girmeden önce arar bekle biraz daha
Hadi yaaa ..inşallah istediğin hayal ettiğin gibi bir düğünün olur canımm:KK68:

Aaa yokmu canm acemide sevindm buna
İnşallahhhh hepimizin hayalindeki düğün olur canım

Canım benim dur bakalım benimki teslim olduğu gün hiç arayamamıştı bugün evrak işleri olur eşyalarını alırlar akşama doğru arar belki içeri girdiği gibi nasıl arasın seni
Hem bence girmeden önce arar bekle biraz daha

İnşallahhhh hepimizin hayalindeki düğün olur canım

İçerde biraz zor da kuzu teslim olmadan beni bi daha arasın ama ya offf

Bak aradığında ağlamak yok tamam mı söz ver bana

Farklı şehirlerdesiniz sanırım canım bizde 26 temmuz istiyoruz bakalım inşallah yer bulabilirz
evet hem de bayaaaa farklı. O kuzeyin oğlu ben güneyin kızı :) Boş yer bulursunuz tatlım inşallah ya merak etmeyin

evet hem de bayaaaa farklı. O kuzeyin oğlu ben güneyin kızı :) Boş yer bulursunuz tatlım inşallah ya merak etmeyin
O zaman bi hafta senin şehrinde bi hafta onun şehrinde olacak. O muhteşem gelinliği 2 kez giymiş olacaksın:KK36:
İnşallah canım ya tarih daha da ertelensin istemiyorum:KK43:

bu baslik yakinda yarenlerin dugunleri gibi bisey haline gelir kizlar ne guzel evleniyorsunuz hep Masallahhh valla yuzum guldu mutlu haberlernizi alinca :)

Bak aradığında ağlamak yok tamam mı söz ver bana

Farklı şehirlerdesiniz sanırım canım bizde 26 temmuz istiyoruz bakalım inşallah yer bulabilirz

Aradı şimdi lunacım seni çok seviyorum demekten başka bir şey diyemedim :KK61::KK61::KK61:
Zor tuttum kendimi valla ağlamamak için şimdi teslim oldu. :mad::mad:
ellerim titriyor resmen..

bu baslik yakinda yarenlerin dugunleri gibi bisey haline gelir kizlar ne guzel evleniyorsunuz hep Masallahhh valla yuzum guldu mutlu haberlernizi alinca :)
Tabikiiii askerlerimiz gelsin bu sefer düğün şafağı sayacağız hep birlikte
Bir bir evlenip yuvamızı kuracağız mutlu olacağız inşallah

Aradı şimdi lunacım seni çok seviyorum demekten başka bir şey diyemedim :KK61::KK61::KK61:
Zor tuttum kendimi valla ağlamamak için şimdi teslim oldu. :mad::mad:
ellerim titriyor resmen..
Hadi hayırlı olsun bitanem şimdi akşama fln seni arayınca daha da rahatlarsın üzme kendini sakın

Back