Canım benim dur bakalım benimki teslim olduğu gün hiç arayamamıştı bugün evrak işleri olur eşyalarını alırlar akşama doğru arar belki içeri girdiği gibi nasıl arasın seniOf hala aramadı ya teslim oldu mu aceba
İnşallahhhh hepimizin hayalindeki düğün olur canımHadi yaaa ..inşallah istediğin hayal ettiğin gibi bir düğünün olur canımm
Aaa yokmu canm acemide sevindm buna
Ne güzel hayırlı olsun canım tarih ne zamanBiz de salonları tuttuk çok şükür. Acaba sömestr tatilinde gelinlik bahanesiyle yanıma mı çağırsam
Canım benim dur bakalım benimki teslim olduğu gün hiç arayamamıştı bugün evrak işleri olur eşyalarını alırlar akşama doğru arar belki içeri girdiği gibi nasıl arasın seni
Hem bence girmeden önce arar bekle biraz daha
İnşallahhhh hepimizin hayalindeki düğün olur canım
Oh oh ne gzel haberler bunlar ya sizinde hayırlı olsun tatlımm :)19 temmuz ve 26 temmuz tatlım iki ayrı düğün yapacaklarmış
Bak aradığında ağlamak yok tamam mı söz ver banaİçerde biraz zor da kuzu teslim olmadan beni bi daha arasın ama ya offf
Farklı şehirlerdesiniz sanırım canım bizde 26 temmuz istiyoruz bakalım inşallah yer bulabilirz19 temmuz ve 26 temmuz tatlım iki ayrı düğün yapacaklarmış
Sağol tatlım inşallah hayırlı olur, eş durumu sıkıntı 3 yıl ayrı kalabilirz ama bakalım artıkOh oh ne gzel haberler bunlar ya sizinde hayırlı olsun tatlımm :)
İnşallah en kısa sürede çözersiniz bu durumuda canım :)Sağol tatlım inşallah hayırlı olur, eş durumu sıkıntı 3 yıl ayrı kalabilirz ama bakalım artık
evet hem de bayaaaa farklı. O kuzeyin oğlu ben güneyin kızı :) Boş yer bulursunuz tatlım inşallah ya merak etmeyinBak aradığında ağlamak yok tamam mı söz ver bana
Farklı şehirlerdesiniz sanırım canım bizde 26 temmuz istiyoruz bakalım inşallah yer bulabilirz
İnşallah tatlım yaa 6 yıldır zaten ayrıyız olmadı gelecek benim yanıma ben bakacam ona napalımİnşallah en kısa sürede çözersiniz bu durumuda canım :)
O zaman bi hafta senin şehrinde bi hafta onun şehrinde olacak. O muhteşem gelinliği 2 kez giymiş olacaksınevet hem de bayaaaa farklı. O kuzeyin oğlu ben güneyin kızı :) Boş yer bulursunuz tatlım inşallah ya merak etmeyin
ama ne güzel bunca uzaklık bile sizi yıpratamamışİnşallah tatlım yaa 6 yıldır zaten ayrıyız olmadı gelecek benim yanıma ben bakacam ona napalım
Görüşürüz tatlım inşallah tüm haber bekleyenler haber alırlar ağzımız kulaklarımızda dolaşırız yineKızlarrrr akşam görüşürüz ben okula gidiyorummmm inşallah sevdikleriniz arar
Görüşürüz tatlımm iyi derslerrrrr..Kızlarrrr akşam görüşürüz ben okula gidiyorummmm inşallah sevdikleriniz arar
bu baslik yakinda yarenlerin dugunleri gibi bisey haline gelir kizlar ne guzel evleniyorsunuz hep Masallahhh valla yuzum guldu mutlu haberlernizi alinca :)
Bak aradığında ağlamak yok tamam mı söz ver bana
Farklı şehirlerdesiniz sanırım canım bizde 26 temmuz istiyoruz bakalım inşallah yer bulabilirz
Tabikiiii askerlerimiz gelsin bu sefer düğün şafağı sayacağız hep birliktebu baslik yakinda yarenlerin dugunleri gibi bisey haline gelir kizlar ne guzel evleniyorsunuz hep Masallahhh valla yuzum guldu mutlu haberlernizi alinca :)
Hadi hayırlı olsun bitanem şimdi akşama fln seni arayınca daha da rahatlarsın üzme kendini sakınAradı şimdi lunacım seni çok seviyorum demekten başka bir şey diyemedim
Zor tuttum kendimi valla ağlamamak için şimdi teslim oldu.
ellerim titriyor resmen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?