• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

Canım benim en zor günün bugün bugünü atlat yarın daha kolay olur inşallah. Zaten arayıp da sana iyiyim dediğinde dünyalar senin olacak mutluluktan havaya uçacaksın.
Bak biz günlük tutmaya başladık bikaç kişiyle sende öyle yapsana geldiklerinde onlara vericez. konuşamıyoruz mesaj atamıyoruz kağıda döküyoruz bizde duygularımızı
Aynen çok iyi geliyor yazmak ..sanki onunla konuşuyormuşum karşımda o varmış gibi oluyor :KK68::KK68:

Artık ben bugün yine alıcam canım şifreli kart .. bide kendime 700 dk yapayım ben onu ararım müsait olduğu zamanlarda... sıra varken kartını kullanır.
O şifreli kartları cep telefonunda da kullanabiliyorsun canım aklında olsun kontörün kalmadığında fln

Aynen çok iyi geliyor yazmak ..sanki onunla konuşuyormuşum karşımda o varmış gibi oluyor :KK68::KK68:
Onları okurken kimbilir ne duygulanırlar.
Ben dağıtımda defteri ona verip usta birliğinde de onun devam ettirmesini teklif edicem. Gerçi yazacağını pek sanmıyorum ama:KK48:

:KK43:
Aynı şeyi bende aklımdan geçirdim ya haftasonu börek çörek yapsamda göndersem dedim ama acemi de içeri almazlar büyük ihtimalle
Canım nişanlım normal Telekom kartı aldı ama ben bi şifreli kart aldım nolur nolmaz diye yedekte tutuyorum
Ah keşke bizde 80 dk konuşmuş olabilseydik şuana kadar toplamda 17dk konuştuk

Tutmuyo valla hatta onun kokusunu duydukça daha kötü oluyorum ben.
Benimki pek arayamıyor canım ilk teslim olduğu gün hiç aramadı 5e doğru teslim olmuştu zaten. Dünde gündüz 1 kere aradı gece de 3 kez aradı. İlk aradıklarında 2şer dk konuşabildik onda da nasılsın iyimisin o kadar arkasında hep sıra bekleyenler oluyodu rahat konuşamıyoduk ama yat zili çaldıktan sonra bi fırsatını bulmuş aradı 11 dk konuştuk rahatça sonra komutanın telefonu kapaaaaaat sesiyle kapadı sevdiceğim
tutar mı hiç kuzum ya benimki 1 gibi teslim olur sanırım. Hala aramadı :(:(
Razıyım kuzum günde 1 kere bile olsa aramasına ilk zamanlar ya pek birşey yapamıyorsun işte elin kolun bağlı resmen :(:(
Canım benim en zor günün bugün bugünü atlat yarın daha kolay olur inşallah. Zaten arayıp da sana iyiyim dediğinde dünyalar senin olacak mutluluktan havaya uçacaksın.
Bak biz günlük tutmaya başladık bikaç kişiyle sende öyle yapsana geldiklerinde onlara vericez. konuşamıyoruz mesaj atamıyoruz kağıda döküyoruz bizde duygularımızı

Kesinlikle en zor günüm bugün benim.. İnşallah lunnacım ya inşallah :KK61::KK61: Bende aldım kiiii :oops: Benimde aklıma geldi hemen gittim güzel bi defter aldım kendime bol bol yazıcam sanırım. Ben yemin töreninden sonra vericem ama okusun orda içi rahatlar. Bi tane de usta için aslıcam :KK48::KK48:
Bizde ondan aldık ama daha kısa sürede bitti canım yaa :/ Kantindede kart kalmamış yokmuş :KK43:
Herkez bi anda gelip aldıysa doğrudur kuzum :(:( Gelmeyecek mi ki kantine :KK17:

Herkese Günaydın,

Her sabah genelde onun günaydın mesajlarıyla ya da aramalarıyla uyanan ben tabi bugün doğal olarak, o mesaj ya da aramalarla uyanamadım. Süreç hepimiz açısından zor bir süreç. Ben hala bulunduğu yeri nasıl buldu, komutlanları nasıl vs. Gibi konularda yorum alamadım onun ekstra bir derdi var. Ama gördüğüm kadarıyla şimdiden fazlasıyla yoğunlar. Bugün telefon bekliyorum kesin ne yapar eder arar gibi. 2 gün habersiz bırakırsa annesi ve ben iyice bunalıma gireriz bilir diye düşünüyorum. Özellikle cumartesi ve pazardan umutluyum ama. Haftasonları arama imkanı daha fazla olur gibi. Fakat pazartesiden itibaren gerçek askerlik ve acemilik temposu başlayacağından, pazartesi arayamayabilir. Şu acemiliği atlatalım, usta birliğinde niyeyse çok rahat edeceğimizi düşünüyorum. Benim hislerim çok kuvvetlidir. Askerlik başvurusu yaptığında, ona Manisa'da yapacaksın dedim. Sonuç açıklandı Manisa çıkınca şaşkınlığını gizleyemedi. O yüzden içimden bir ses acemilik onla bana eziyet olacak ama usta birliğinde rahat olacağız diye hissediyorum ve Allah'tan bunu diliyorum. Bugün inşallah hepimiz iyi haberler alırız.

Herkese Günaydın,

Her sabah genelde onun günaydın mesajlarıyla ya da aramalarıyla uyanan ben tabi bugün doğal olarak, o mesaj ya da aramalarla uyanamadım. Süreç hepimiz açısından zor bir süreç. Ben hala bulunduğu yeri nasıl buldu, komutlanları nasıl vs. Gibi konularda yorum alamadım onun ekstra bir derdi var. Ama gördüğüm kadarıyla şimdiden fazlasıyla yoğunlar. Bugün telefon bekliyorum kesin ne yapar eder arar gibi. 2 gün habersiz bırakırsa annesi ve ben iyice bunalıma gireriz bilir diye düşünüyorum. Özellikle cumartesi ve pazardan umutluyum ama. Haftasonları arama imkanı daha fazla olur gibi. Fakat pazartesiden itibaren gerçek askerlik ve acemilik temposu başlayacağından, pazartesi arayamayabilir. Şu acemiliği atlatalım, usta birliğinde niyeyse çok rahat edeceğimizi düşünüyorum. Benim hislerim çok kuvvetlidir. Askerlik başvurusu yaptığında, ona Manisa'da yapacaksın dedim. Sonuç açıklandı Manisa çıkınca şaşkınlığını gizleyemedi. O yüzden içimden bir ses acemilik onla bana eziyet olacak ama usta birliğinde rahat olacağız diye hissediyorum ve Allah'tan bunu diliyorum. Bugün inşallah hepimiz iyi haberler alırız.
Tatlım hiç arayamadı mı daha inşallah tez zamanda haberini alırsın güzelim
Evet bence de haftasonu daha rahat ararlar tabi bizim sıra derdimiz olduğu için belki de benim askerim arayamaz
Acemi birliği şurada 20 gün kaldı sonra hepimiz rahat bi nefes alacağız inşallah

Daha yeni trenden inmiş kuzum yemek yiyeceklermiş babasıyla yine ararım dedi bekliyorum 12,30 gibi teslim olucak sanırım. o_O

Sağol kuzum benim biraz daha iyi oldum şimdi :oops:
Sen iyi ol ki sesini iyi duyup moral bulsun askerin bitanem bizim sesimizi kötü duyarlarsa onlarda üzülür

Tatlım hiç arayamadı mı daha inşallah tez zamanda haberini alırsın güzelim
Evet bence de haftasonu daha rahat ararlar tabi bizim sıra derdimiz olduğu için belki de benim askerim arayamaz
Acemi birliği şurada 20 gün kaldı sonra hepimiz rahat bi nefes alacağız inşallah

Sadece otogarda, vardım Manisaya demek için aradı; ama asıl sorun Manisaya varması değil, içeri birliğine teslim olduktan sonra ne oldu nasıl oldu, ortam nasıl gibi sorular dert olan. Bir de herkesin ki öyledir ama benimki sıkıya hiç gelemez, agresiftir yani. Sakin sakin şu dönemi atlatsak iyi olacak canım. :)

Sadece otogarda, vardım Manisaya demek için aradı; ama asıl sorun Manisaya varması değil, içeri birliğine teslim olduktan sonra ne oldu nasıl oldu, ortam nasıl gibi sorular dert olan. Bir de herkesin ki öyledir ama benimki sıkıya hiç gelemez, agresiftir yani. Sakin sakin şu dönemi atlatsak iyi olacak canım. :)
Tatlım Manisa diğer yerlere göre biraz daha sıkı diye biliyorum komutanlar fırsat vermemiştir belki. İnşallah bugün sesini duyarsın canım bugün cuma bol bol dua et.
Bak tatlım benimki de agresiftir aniden parlar şimdiye kadar kimseden emir almadı diyebilirim. Ama sesi kuzu gibi geliyodu inan bana sivilde oldukları kadar inatçı dik başlı olmalarına imkan yok onlar durumun daha da farkında

Sen iyi ol ki sesini iyi duyup moral bulsun askerin bitanem bizim sesimizi kötü duyarlarsa onlarda üzülür

Kuzum tutuyorum kendimi yine evet morali iyi olsun yeter bana.. Allahım şu günlerimizi de çabucak geçirsek de sevdikceklerimize kavuşsak hemen...

Herkese Günaydın,

Canım selam Rabbim bol bol sabır versin bize.. Aynı şeyler hepimizde var telefonun başında bekliyoruz artık :(
İnşallah dediğin gibi hafta sonu bol bol ararlar ya

Yine aradıı :KK68:Yemeğe gidiyormuş.. kıyafetlerini alanlar eğitim görmeye başlamışlar .. bunlar kıyafet almadılar diye daha boşlarmış.. bugün alcaz ya bugün başlarz eğitime yada p.tesi dedi..haftasonu eğitim olmuyormuş.:KK51::KK68:

Yine aradıı :KK68:Yemeğe gidiyormuş.. kıyafetlerini alanlar eğitim görmeye başlamışlar .. bunlar kıyafet almadılar diye daha boşlarmış.. bugün alcaz ya bugün başlarz eğitime yada p.tesi dedi..haftasonu eğitim olmuyormuş.:KK51::KK68:

Ohh gözün aydın kuzummm :KK68::KK68: Boşver odaklanmaya çalışır o da hemen eğitim olmasın. Hafta sonu eğitim yok demek iyi oldu bunu bilmiyordum kuzum :)

Canım selam Rabbim bol bol sabır versin bize.. Aynı şeyler hepimizde var telefonun başında bekliyoruz artık :KK43:
İnşallah dediğin gibi hafta sonu bol bol ararlar ya
İnşallah tatlım ya haftasonu bol bol arasınlar ... işteyim bide çok rahat da konuşamıyorum..Mutfağa kaçtım hemen orda konuştum :(

İnşallah tatlım ya haftasonu bol bol arasınlar ... işteyim bide çok rahat da konuşamıyorum..Mutfağa kaçtım hemen orda konuştum :KK43:
İnşallahhh kuzum hafta sonu da müsade etsinler ama yani.. :( mecbur bende öyleyim balkona çıkıyorum hemen kuzum :(:(

Back