357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

Kızlar hepinize günaydın mutlu günler hayırlı cumalar olsun inşallah
Nişanlım dün gece tam 3 kez aradı dün 4 kez konuşmuş olduk çok mutlu oldum
Ama hiç iyi haberler almadım yemekler kötüymüş ve çok az yemek veriyorlarmış kantin çok uzaktaymış gidip bişeyler alamıyormuş
Sabahları 5.30da kalkıyorlarmış 2.30-3 saat soğukta bekletiyorlarmış kamuflajlarını da tam üstüne göre almış içliklerini giyemiyormuş üşüyormuş sabahları sevdiceğim
Saçma sapan şeyler yaptırıyolarmış dün 4 defa kamuflajları giydirip çıkartmışlar hamama götürüyolarmış 5 dk. sonra çıkın diye bağırıyolarmış
Bide rahat yer diye sevinmiştik ya
Ama en kötüsü de çok sıkılıyormuş hiç anlattıkları gibi bi ortam yok kimse kimseyle konuşmuyor kafama göre hiç arkadaş bulamadım diyo. Boş bıraktıklarında hep beraber gidelim kantine oturalım muhabbet edelim diye bişey yok herkes kendi kafasına göre takılıyo kimse kimseyle konuşmuyor yat zili çaldığı gibi herkes yatıyo çok soğuk bi ortam var dedi.
Gece kalkıp boş bi oda bulup sigara içmiş içerde sigara içmek yasakmış komutan yakalamış ama bişey dememiş Allahtan.
Beni mutlu eden şey bulundukları yerde hiç usta birliği yokmuş herkes kısa dönem nişanlımla birlikte başlayanlarmış o korktuğum dede torun ilişkisi fln olmayacak en azından acemi de.
Ama koğuşta 300 kişilermiş çok kalabalıkmış.
Fotoğrafıma daha hiç bakmamış seni çok özledim fotoğrafına bakarsam dayanamam diye elimi bile atmıyorum dedi. Dağıtıma mutlaka gelicem seni görmem lazım dedi. Benimle konuşamak çok zor geliyomuş ah askım benim ben nasıl özledim bi bilse
İnşallah bugünde arar

Ayyyyy canım yaa şuan ben bile duygulandım yaniiBen hiç hüzünlü birşey duymadığım için sanırm iyiyim.. böyle konuşsa içim parçalanır... Allah'tan bizimkinin arkadaşları iiymiş ortam iyi diyor 16 kişiymiş odada Allah bozmasın ....içlik olayı kötü olmuş yaa o kadar darmıymış da giyemiyor neden 5.30 kalkıyorlar bide normalde kalk saati 6 ? bizimkler 6 da kalkıyormuş...:/ ..yemek olayı aynı ama malesef bizimkindede kötüymüş çok ...

canım bızımkıler aynı yerde mamakta benım eşim yemekler çok kötü değil dedi zaten kantinde çok güzel şeyler varmış ayrıca pide bile yapıyolarmış.
bizimkinin kıyafetler de tam tersi çok büyük olmuş.
ben yarın ziyarete gitcem tüm ayrıntıları öğrenirim yazarım sana.
üzme kendini.. benim ki ya ben üzülmeyeyim diye anlamatmadı yada bölükten bölüğe çok fark var..

Evet en azından kantinde yapılıyormuş oda olmayabilirdi yine buna şükür.... Yakınmısınız o kadar da ziyarete gdeceksin canm ?

Bak kendinde diyorsun kuzum bugün işleri varmış öğlende arar belki.
Hem zaten bugünlerde ne zaman arayacakları belli olmaz henüz düzenleri oturmadı

Evet en azından kantinde yapılıyormuş oda olmayabilirdi yine buna şükür.... Yakınmısınız o kadar da ziyarete gdeceksin canm ?

Canım ankarada yaşıyorum ben askerliğinin ankara çıktıgını duydugumuzda şok olduk..
zaten askerlik bitsin evlenecektik burası cıkınca nikah kıydık hemen daha rahat görüşeyim diye evime 1 saatlik yerde..
çok şükür ama yinede insan rahat edemiyor kii ben sizi düşündükçe iyice kötü oluyorum en azından gittiğimde görebilcem sizin durumlar daha kötü dilerim çabucak geçip gider zamaan hepimiz kavuşuruz.

Ay na kadar şanslısınız canımmm çok iyi olmuş yani büyük şans.... neyseki benimde yine çok uzak deil ama hergünde gidemem tabiii... max. 2 haftada 1 o da ustadayken ..ayda bir kesin giderim ama

Bak kendinde diyorsun kuzum bugün işleri varmış öğlende arar belki.
Hem zaten bugünlerde ne zaman arayacakları belli olmaz henüz düzenleri oturmadı

Haklsın tatlım ... belki arar öğlen .. işte oluncada stres oluyorum ya ya arar da o an meşgul olur açamazsam diye

Ortam iyi olsa benimkine hiç bişey koymaz zaten ama yalnızlık çok canını sıkıyormuş. Sadece sen mi alışamadın onlara uyum sağlayamadın diyorum yok kimse kimseyle konuşmuyor diyor
Bizimkilerde kalk saati 5.30muş canım 6ya kadar traş oluyorlarmış hazırlanıyorlarmış fln
Canım bölükleri aynı değil sanırım çünkü kantin uzakmış gidemiyorum dedi ah keşke bende gidebilsem ama acemi de görüş oluyor mu
Kıyafetler bizde de baştan büyükmüş ama zorla değiştirmiş bizimkinde hastalık var o kıyafet illa üstüne göre olucak

Ay na kadar şanslısınız canımmm çok iyi olmuş yani büyük şans.... neyseki benimde yine çok uzak deil ama hergünde gidemem tabiii... max. 2 haftada 1 o da ustadayken ..ayda bir kesin giderim ama

buda bişey :)

Sen git gör de banada anlatırsın canım

Ay ne güzel bişey bu ya evci bile çıkabilir soyadı tuttuğundan

Haklsın tatlım ... belki arar öğlen .. işte oluncada stres oluyorum ya ya arar da o an meşgul olur açamazsam diye
Aynı stres bende de var ödüm kopuyor ararda açamazsam diye

eşim sormuş haftasonu gelebilir demişler demekki oluyor..
inşallah sıkıntı çıkmaz da görüşebilirim.
umarım sorunlarını hallederler ilk başta herkes o moddaymış ama bızımkı bulmus arkads senınkıde bı kac gune tanısır kaynasır ınsallah

Sen git gör de banada anlatırsın canım

Ay ne güzel bişey bu ya evci bile çıkabilir soyadı tuttuğundan

Aynı stres bende de var ödüm kopuyor ararda açamazsam diye

tabikiii ustaya gittiğinde inş evci çıkcak en azından ayda bir bile evde kalabilse onun için değişiklik olur..

p.tesi ayrıntıları anlatırım sana merak etme :)

Canımıniçi heyecanla seni bekliyodum nasılsın ağlamıyosun dimi Allah kavuştursun güzelim

Kuzummmm İyi olmaya çalışıyorum dünden beri başım çatlıyor resmen
İki gündür gezdik bol bol Adalara gittik piknik yaptık dün de. En son beni eve bıraktı o an bir şey söylese ağlayacaktım söylemedi sarıldık öyle.. Arabadan inesim gelmedi. Kazağını aldım dün gece uyumuşum onla..
Mektup yazmıştım onu okumuş yine döktürmüşsün ağlattın beni diyo bi de Bugün de trene bindi iner 20 dk sonra bekliyorum haber aramadı hiç. Babasıyla gitti bi sesini duysam yeter yaa

Oh Oh ne güzel arar arar merak etme canım :))Babası yanındaysa babasından arar seni en kötü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…