Canim benim ya insallah yarin guzel guzel haberler alirsin heryer ayni olmuyo arayabilse arardi biliyosun o yuzden icini rahat tut desemde canin sikilir anliyorum ama insallah yarin alcagin guzel haberler bugunu unutturur sana bol bol dua edelim hepsine kizlar tekrardan iyi gecelerrrSiz şanslısınız kızlar sizin adınıza sevindim. Ben bugün sesini duyamadım. Artık yarın telefon bekleyeceğim. Anneside meraktan ölmüş durumda ama çaresiz beklemedeyiz. Yoğunluktan arayacak fırsatı olmadı demek ki.Iyi geceler kızlar...
Anaa benim bile icim parcalandi bak suan nerde yapiyoki acaba hic duymadim boyle bisey ben :/ yani benmki de hic bahsetmedi normal yemek yiyo diye biliyorum ben. Dedigin gibi boyle bir durun varsa hic hos degil. Neresiydi canim sizin ??Kızlar iyi geceler.. Rabbim tez zamanda kavuşturur bizi insallah sevdiğimize. cok sukur bende sabah yolcu ettim sevgilimi daha dogrusu ayrı yerlerde olduğumuz icin uzaktan bi veda oldu diyelim.. Ama aradı konuşabildik :)
Size bi sorum olacak belki bilginiz vardır ve yardımcı olabilirsiniz.. Bugun okadar cok kisi teslim oldu ki dedi hani kantinden bisey almak icin boyle chipli bir kart veriyorlarmış.. Bunlarda tükenmiş haliyle kantinden bisey alamamışlar.
Aksam 5 de teslim olmuştu ki o saaten bu yana bisey yiyememiş boyle bisey mümkün mu benim aklım almiyoya sabahta boyle bi sorun olursa diye icim icimi yiyor. Kart yetmedi madem yeni gelenlere yemek verilseydi. Acım dedi ya resmen icim parçalandı ve aklım onda.. Organize sıfır dedi şimdilik pek bisey ayarlanmadi tek Kişilik yatakta uc kisi yatıyoruz dedi.. Açıkcası ben bu durumu şikayet etmek isterim hic insanı degil.. Şaka gibi geliyor suan bana napilabilir hic bilmiyorum
Anaa benim bile icim parcalandi bak suan nerde yapiyoki acaba hic duymadim boyle bisey ben :/ yani benmki de hic bahsetmedi normal yemek yiyo diye biliyorum ben. Dedigin gibi boyle bir durun varsa hic hos degil. Neresiydi canim sizin ??
evet var tatlım..Yok canım bizim öyle bi düşüncemiz yok :/ sizin var mı
ewt o ktu. telfna bakıosn olece (
Gitti benimkide kızlar Ankarada şuan1de teslim olucak gece konştk şimdi msjlaşıyoruz ama şuan bile kötüyüm. Derste duramadım dersten çıktım kötü oldum. Allahım nasıl geçicek bu zaman
Oh ohhh ne güzel canımmm senden mutlusu olmasa gerekgünaydınnn kızlarrrr 9:11de aradı 2 dk konuştk bugun bidaha arayamayabilirim sakın merak etme dedi... 2 dk bile dünyalara bedellllll
Hadiya canim ay kiyamam anlayabiliyorum seni keske elimizden bisey gelse onlara en iyi kosullari saglayabilsek. Tek tesellimiz gecici bir sure tum bunlar. Hergun safak attikca umutlarimiz da artiyorHatay - serinyol canım.. Sorma ya. Hani tamam benim ki yemeğe düşkündür dicem ama insanlik hali yani suan dusunuyorum da sabah 12 de uçağa bindiydi, yavrum hataya iner inmez telefon aramis ki Yurtdışına hepsi acık degil sonra da teslim oldu iste aksam üzeriben de surekli gercekten Iyimisin diye sorunca soyledi (iki kere arayabilidi ki birinde sorunlar cikmis askeriyede digerinde de iste henuz düzen kurulamamış ondan yoksa zor dedi bundan sonra merak etme yogun olur gibisinden) sorunlu tipler var dedi ama bulaşmam gibisinden.dus imkanı suan kesinlikle yok dedi allahım düşündükce deli oluyorum. Oraya gidip once her tarafı dağıtıp sonra sevdigimle guzel doyurucu bir yemek yemek istiyorum cidden .. Hani oyle oraya dalabilecegimi bilsem saniye düşünmem giderim
Canım benim Allah kavuştursun hayırlısıyla bitirip gelsin inşallah. Burada hepimiz aynı durumdayız halimizden anlıyoruz sık sık gel konuşalım dertleşelim rahatlarsınselam kızlar iyi akşamlar.. benim erek arkadaşımda
yarın askere gidiyor .. uzun dönem kütahya merkez ..
Sanki hiç gitmeyecek gibidi hep hala öyle sanki gitmeyecek gibi
ama artık ggünler kalmadı
ben cok garip bir durumdayım.. burayı görünce yazmak istedim..
Ah güzelim Allah kavuştursun. Sen söylenenlere bakma millete laf olsun konuşsun işte. İnşallah hayırlısıyla gidip gelecek sevdiğin.iyi akşamlar arkadaşlar,gitti sevdiğimle vedalaştık,tuttm kendimi ağlamadım ağlayamadm hala inanamıyorum çünkü ve aklında o an ole kalmasın istedim.İçim ağlıyor ama ifade edememek ne zormuş,ne zormuş saklamak duygularını.Çevremdekiler çok ketum insanlar bunu paylaşabileceğim kimse yok.Onlara göre elin oğlu için ağlanmazmış,resmiyet yokken neymiş bu ağlanacak ne varmış.üniversite de ailemden uzak nasıl kalmışmmış.Saklanacak yer arıyrm
Benimki de bugün aşı olacakmış ama yemekler kötüymüş ve çok az veriyolarmışNişanlım şimdi aradı daha aşı olmamışlar 100 kilo olacağım burda diyor Zaten 92 kilo
Günaydın tatlım sende her sabah günaydın mesajı yazmak için telefonu eline alıyor sonra hatırlayıp üzülüyosun dimiKızlarrrrr günaydınnnnn
Sevdiklerimizin sesini bugün bol bolll duyma ümidiyleee :) Nasılsınız bakalım ? Hala sabah uyanıp o boş telefona bakınca içim bi cız ediyor ya :/
Allah kavuştursun güzelim sabırlı güçlü olmaya çalış inşallah gittiği gibi arar sevgilin haber alırsın bak bizim 3 gün oldu ne kadar zor olsada dayanıyor insanGitti benimkide kızlar Ankarada şuan1de teslim olucak gece konştk şimdi msjlaşıyoruz ama şuan bile kötüyüm. Derste duramadım dersten çıktım kötü oldum. Allahım nasıl geçicek bu zaman
günaydınnn kızlarrrr 9:11de aradı 2 dk konuştk bugun bidaha arayamayabilirim sakın merak etme dedi... 2 dk bile dünyalara bedellllll
Canım benim günden güne alışacağız inşallah sabırlı olmalıyızewt benıde smdı aradı,ozledm cok
Aynen tatlım o an uyku sersemi gerçekmi kabus mu idrak edemiyorum bi an ...Günaydın tatlım sende her sabah günaydın mesajı yazmak için telefonu eline alıyor sonra hatırlayıp üzülüyosun dimi
Darısı başımıza tatlımmm dün beni 9 da aramıştı ama bugün aramadı .. kıyaft alcaz sabah diyodu belki ondandır..Dün hep büyük beden kalmış o yüzden almamışlar bgün alcaklardı inşallah kendilerine göre bulurlarbenımkıdee aradı sabah 9 daben şok oldum tabikiii
iyi bi arkadaş buldum iyiyim dedi.
koğuş 64 kişilikmiş alıştım biraz daha dedi.yemek sıkıntım yok sadece verdikleri kıyafetler çok büyük astronot gibi dolaşıyoruz dedicanım benim ya bugün işe daha bi mutlu huzurlu geldim..
dilerim sizide duyarsınız sevdiceğinizin sesini..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?