- 17 Temmuz 2014
- 32
- 11
- 28
Kızlar iyi geceler.. Rabbim tez zamanda kavuşturur bizi insallah sevdiğimize. cok sukur bende sabah yolcu ettim sevgilimi daha dogrusu ayrı yerlerde olduğumuz icin uzaktan bi veda oldu diyelim.. Ama aradı konuşabildik :)
Size bi sorum olacak belki bilginiz vardır ve yardımcı olabilirsiniz.. Bugun okadar cok kisi teslim oldu ki dedi hani kantinden bisey almak icin boyle chipli bir kart veriyorlarmış.. Bunlarda tükenmiş haliyle kantinden bisey alamamışlar.
Aksam 5 de teslim olmuştu ki o saaten bu yana bisey yiyememiş boyle bisey mümkün mu benim aklım almiyo
ya sabahta boyle bi sorun olursa diye icim icimi yiyor. Kart yetmedi madem yeni gelenlere yemek verilseydi. Acım dedi ya resmen icim parçalandı ve aklım onda.. Organize sıfır dedi şimdilik pek bisey ayarlanmadi tek Kişilik yatakta uc kisi yatıyoruz dedi.. Açıkcası ben bu durumu şikayet etmek isterim hic insanı degil.. Şaka gibi geliyor suan bana
napilabilir hic bilmiyorum
Size bi sorum olacak belki bilginiz vardır ve yardımcı olabilirsiniz.. Bugun okadar cok kisi teslim oldu ki dedi hani kantinden bisey almak icin boyle chipli bir kart veriyorlarmış.. Bunlarda tükenmiş haliyle kantinden bisey alamamışlar.
Aksam 5 de teslim olmuştu ki o saaten bu yana bisey yiyememiş boyle bisey mümkün mu benim aklım almiyo