• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

Bende iyi olmaya çalışıyorum canımm .. her zamanki gibi telefon bekliyorumm :KK51:
Dün askerdeki kuzeni de geldi bizle sevgilisiyle canım beni 4 gün sonra aradı dedi. Kız söyledikçe ben iyice kötü oluyorum gözümden yaş geliyo nasıl siliceğimi şaşırdım artık :KK42::KK42:

kizlar gunaydin :) hala aramadi sevdicegim bugün tum gun evde ders çalışıcam vakit gecmek bilmicek :( :(

[

Kuzummmm :KK68::KK68::KK68: İyi olmaya çalışıyorum dünden beri başım çatlıyor resmen :KK14::KK14:
İki gündür gezdik bol bol Adalara gittik piknik yaptık dün de. En son beni eve bıraktı o an bir şey söylese ağlayacaktım söylemedi sarıldık öyle.. Arabadan inesim gelmedi. Kazağını aldım dün gece uyumuşum onla..
Mektup yazmıştım onu okumuş yine döktürmüşsün ağlattın beni diyo bi de :KK42::KK42:Bugün de trene bindi iner 20 dk sonra bekliyorum haber aramadı hiç. Babasıyla gitti bi sesini duysam yeter yaa

Canım benim bak ne güzel dolu dolu zaman geçirmişsiniz. İndiği gibi arar inşallah. İçini ferah tut güçlü olmaya çalış. Bende gittiğinden beri onun kazağını üstümden çıkarmıyorum hiç annem dalga geçiyo onun yerini tutuyo mu diye:KK48:
İnşallah sık sık arayabilir canım
kizlar gunaydin :) hala aramadi sevdicegim bugün tum gun evde ders çalışıcam vakit gecmek bilmicek :KK43: :KK43:
Tatlım dur daha erken arar elbet sen derslerine konsantre olmaya çalış

Dün askerdeki kuzeni de geldi bizle sevgilisiyle canım beni 4 gün sonra aradı dedi. Kız söyledikçe ben iyice kötü oluyorum gözümden yaş geliyo nasıl siliceğimi şaşırdım artık :KK42::KK42:
Kıyamam canmmm yaa :( salmamaya çalış kendni... bıraksam ağlarm bende ama tutuyorm duramam dye :( Bizim 3. gün bugün....

Kızlarrrr aradııı kahvaltı yolla bana diyo kahvaltı çok kötüymüş bi zeytin yiyebildim diyor..:( Ah keşke yemek yollamaya izin olsa ne saçma :( Birde kart hemen bitti ya bana şifreli kart al dedi sizler nasıl kartlar aldınız ne kadar aldınız ? Bizim kart 121 dk diyordu ama 80 dk konuşmuşuzdur max toplamda gitti giideli :/

[

Canım benim bak ne güzel dolu dolu zaman geçirmişsiniz. İndiği gibi arar inşallah. İçini ferah tut güçlü olmaya çalış. Bende gittiğinden beri onun kazağını üstümden çıkarmıyorum hiç annem dalga geçiyo onun yerini tutuyo mu diye:KK48:
İnşallah sık sık arayabilir canım

Tatlım dur daha erken arar elbet sen derslerine konsantre olmaya çalış

Çok şükür iyi değerlendirdik zamanı kuzum. İnşallahhh bekliyorum arasın diye :KK14::KK14:
ahah tutmuyor deseydin annene kuzum valla kazakla idare ediyoruz baksana :mad::mad: Acemilik çabucak bitsin ya..
İnşallah kuzum seninki nasıl arıyor mu?

Kızlarrrr aradııı kahvaltı yolla bana diyo kahvaltı çok kötüymüş bi zeytin yiyebildim diyor..:KK43: Ah keşke yemek yollamaya izin olsa ne saçma :KK43: Birde kart hemen bitti ya bana şifreli kart al dedi sizler nasıl kartlar aldınız ne kadar aldınız ? Bizim kart 121 dk diyordu ama 80 dk konuşmuşuzdur max toplamda gitti giideli :/

Of ya kahvaltıda ne var iki peynir reçel bal zeytin bunu bile nasıl kötü yapabiliyorlar ya :KK62::KK62: Ne yiyecek kuzum peki :(
Canım biz 130 dk lık aldık 10 tl ye şifreli kart.Büyük bir ihtimal bize de yetmez de işte bulunsun dedik zaten kantinde felan veriyolarmış canım

:KK43:
Kızlarrrr aradııı kahvaltı yolla bana diyo kahvaltı çok kötüymüş bi zeytin yiyebildim diyor..:KK43: Ah keşke yemek yollamaya izin olsa ne saçma :KK43: Birde kart hemen bitti ya bana şifreli kart al dedi sizler nasıl kartlar aldınız ne kadar aldınız ? Bizim kart 121 dk diyordu ama 80 dk konuşmuşuzdur max toplamda gitti giideli :/
Aynı şeyi bende aklımdan geçirdim ya haftasonu börek çörek yapsamda göndersem dedim ama acemi de içeri almazlar büyük ihtimalle
Canım nişanlım normal Telekom kartı aldı ama ben bi şifreli kart aldım nolur nolmaz diye yedekte tutuyorum
Ah keşke bizde 80 dk konuşmuş olabilseydik şuana kadar toplamda 17dk konuştuk

Çok şükür iyi değerlendirdik zamanı kuzum. İnşallahhh bekliyorum arasın diye :KK14::KK14:
ahah tutmuyor deseydin annene kuzum valla kazakla idare ediyoruz baksana :mad::mad: Acemilik çabucak bitsin ya..

Of ya kahvaltıda ne var iki peynir reçel bal zeytin bunu bile nasıl kötü yapabiliyorlar ya :KK62::KK62: Ne yiyecek kuzum peki :KK43:
Canım biz 130 dk lık aldık 10 tl ye şifreli kart.Büyük bir ihtimal bize de yetmez de işte bulunsun dedik zaten kantinde felan veriyolarmış canım
Tutmuyo valla hatta onun kokusunu duydukça daha kötü oluyorum ben.
Benimki pek arayamıyor canım ilk teslim olduğu gün hiç aramadı 5e doğru teslim olmuştu zaten. Dünde gündüz 1 kere aradı gece de 3 kez aradı. İlk aradıklarında 2şer dk konuşabildik onda da nasılsın iyimisin o kadar arkasında hep sıra bekleyenler oluyodu rahat konuşamıyoduk ama yat zili çaldıktan sonra bi fırsatını bulmuş aradı 11 dk konuştuk rahatça sonra komutanın telefonu kapaaaaaat sesiyle kapadı sevdiceğim

Of ya kahvaltıda ne var iki peynir reçel bal zeytin bunu bile nasıl kötü yapabiliyorlar ya :KK62::KK62: Ne yiyecek kuzum peki :KK43:
Bizde ondan aldık ama daha kısa sürede bitti canım yaa :/ Kantindede kart kalmamış yokmuş :(

Bizim daha 1 yaa :mad::mad:
Canım benim en zor günün bugün bugünü atlat yarın daha kolay olur inşallah. Zaten arayıp da sana iyiyim dediğinde dünyalar senin olacak mutluluktan havaya uçacaksın.
Bak biz günlük tutmaya başladık bikaç kişiyle sende öyle yapsana geldiklerinde onlara vericez. konuşamıyoruz mesaj atamıyoruz kağıda döküyoruz bizde duygularımızı

Aynı şeyi bende aklımdan geçirdim ya haftasonu börek çörek yapsamda göndersem dedim ama acemi de içeri almazlar büyük ihtimalle
Canım nişanlım normal Telekom kartı aldı ama ben bi şifreli kart aldım nolur nolmaz diye yedekte tutuyorum
Ah keşke bizde 80 dk konuşmuş olabilseydik şuana kadar toplamda 17dk konuştuk
Artık ben bugün yine alıcam canım şifreli kart .. bide kendime 700 dk yapayım ben onu ararım müsait olduğu zamanlarda... sıra varken kartını kullanır.

Back