Yaa deme öyleeeBende buguun 2 kez konustum sukurler olsuun.. ne kadar heyacanlaniyoo insan telefonunda farkli koddan bi numara gordugundee,ne buyuuk nimeet sesini duymaak.. asi yerleri cok aciyomus ya sizinkilerinde aciyomuymus kizlar.. ins hep boyle duyabiliriz seslerinii ama pzt den sonra tam anlamiyla maraton basliyomus egitimler falan,ondan sonra bu kadar duyamayiz sanirim seslerini.
Caniim nasil memnunmuu sevdicegin manisadan.. hepsi kisa donemmis,koguslar 40 kisilikmis.. haftaya denetimler baslicak gibi bisi dedi astsubaylara yapilan ama tam anlayamadimcanım benimkisi 1.piyade 2.tabur 6 bölük. 1. takım 2. manga batı kışla dedi
hadi ya.. benm ki 1 ay yapacak acemi birliğini canm yeter diye düşündük bizdeAynen tatlım iyi oluyor .. yoksa insan kendi başına hepten kafyı yior düşün düşün ....burası biraz olsun bizi meşgul ediyor ve rahatlatıyor...:)
Bizde 3 tane almştık ama bi tanesini arkadaşına vermiş .. yetmycek ..sen bana şifreli kart al dedi..şifreli kart alıp ona söylicem
Aynen bizimde bi ay canım ama dağıtım iznine 12 aralık gelcekmiş sanırım yine var yani.....henüz koyulmadı tatlım inşallah döndükten sonrahadi ya.. benm ki 1 ay yapacak acemi birliğini canm yeter diye düşündük bizde
o zaman bir tane daha alsın
..
haklsıın canm benm öyle sizin aranızda resmiyet konuldumu peki :)
selam kızlar iyi akşamlar.. benim erek arkadaşımda
yarın askere gidiyor .. uzun dönem kütahya merkez ..
Sanki hiç gitmeyecek gibidi hep hala öyle sanki gitmeyecek gibi
ama artık ggünler kalmadı
ben cok garip bir durumdayım.. burayı görünce yazmak istedim..
bizim 2 bucuk yıl oldu tatlım bizimde konulmadıAynen bizimde bi ay canım ama dağıtım iznine 12 aralık gelcekmiş sanırım yine var yani.....henüz koyulmadı tatlım inşallah döndükten sonra
Sizin ? Ne kadar oldu
hava er midi canm senn kiside şimdi nereye cıktıAllah kavuştursun canım bizimde acemilik Kütahyaydıı
hava er midi canm senn kiside şimdi nereye cıktı
orda kalmayı felan düşünüyor mu
hayır canm belli değil henüz.. sonra belli olacak sanırımAynen canım havacıydı ordan Afyona düştü sizinde belli değil daha ustalk dimi canım bizimde orada belli olmuştu .
canm benm skma canını.. oda aramak istemez mi ?Saat 9 oldu hala arama yok. Artık umudum yarına kaldı.
Lüften üzülmeeeeeeeeeeeeSaat 9 oldu hala arama yok. Artık umudum yarına kaldı.
Canim benimkisi aramıştı ilk gün 3 kere .....bugünde arıycam uyumadan dedi ama aramadı hala bekliyorumkızlar gittikleri gün arayabiliyorlar mı..
Benimde aynı şekildeee bir umut bekliyorum ama aramaz heralde artık yarına ..Saat 9 oldu hala arama yok. Artık umudum yarına kaldı.
anladım canm bizede dediler ki ilk 2 gün felan arayamaz hiç..ama arayabiliyorlarsa cok iyi olur ya.. bizde rahatlarız hemCanim benimkisi aramıştı ilk gün 3 kere .....bugünde arıycam uyumadan dedi ama aramadı hala bekliyorum9 buçuk uyuyorlar normalde aramayacak galiba Anladım canımm sen okuyormusun peki çalışıyormusun veya ? Nerelisiin bu arada tatlım uzakmısınız şuan çok
Orda kalmayı düşünüyor mu derken nasıl yani kuzum :/hayır canm belli değil henüz.. sonra belli olacak sanırım
orda kalmayı felan düşünüyor mu peki :)
Ne işle meşgulsün tatlım? Allah yardımcınız olsun ..inşallah herşey gönlünüze göre olur ... istedikten sonra herşeyin altından kalkılır bir şekilde Allah'ın izniyle canım umudunu yitirme ...inşallah arar canım da için rahatlar...anladım canm bizede dediler ki ilk 2 gün felan arayamaz hiç..ama arayabiliyorlarsa cok iyi olur ya.. bizde rahatlarız hem
ben acıktan okuyorum canm çalışıyorum da konyalıyım kendise kütahta merkez hava er acemi birliği
normalde aynı şehirdeyiz cok yakınız birbirimize.
aramızda resmiyt vs gibi durumlar yok
maddi sorunumuz cok büyük canm ne yazkki ya
astsubay çavuş havacı olarak felan canmOrda kalmayı düşünüyor mu derken nasıl yani kuzum :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?