• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

Ne işle meşgulsün tatlım? Allah yardımcınız olsun ..inşallah herşey gönlünüze göre olur ... istedikten sonra herşeyin altından kalkılır bir şekilde Allah'ın izniyle canım umudunu yitirme ...inşallah arar canım da için rahatlar...
ben resmi bir kurumda genel sekreter olarak çalışıyorum canm peki ya sen sen çlşyrmsn :)
işimle ilgili sorunlarım da var anlıcan herşey üst üste geldi ya.
aminnn canm cok sagol vala sizlerle konuşmak o kadar iyi geliyor ki insan bir nebze rahatlıyor..

ben resmi bir kurumda genel sekreter olarak çalışıyorum canm peki ya sen sen çlşyrmsn :)
işimle ilgili sorunlarım da var anlıcan herşey üst üste geldi ya.
aminnn canm cok sagol vala sizlerle konuşmak o kadar iyi geliyor ki insan bir nebze rahatlıyor..
İnşallah sorunlarını halledersin canım ya ..yani iiymiş işin çünki... bende mimarım bi ofiste çalışıyorum ....Rahatlıyorsan ne mutlu bize bizimde amacımız bu burada hepimizin iyi olması :)

İnşallah sorunlarını halledersin canım ya ..yani iiymiş işin çünki... bende mimarım bi ofiste çalışıyorum ....Rahatlıyorsan ne mutlu bize bizimde amacımız bu burada hepimizin iyi olması :)
inşallah canm senn işinde cok güzelmiş.. :)
aynen inşallah birlikte ağlayp birlikte gülelim..
çevremde beni anlayan bir kişi dahii yok..
ama burdaki kişler öyle değil
sizler sayesnde gececek insallah bu günler.

inşallah canm senn işinde cok güzelmiş.. :)
aynen inşallah birlikte ağlayp birlikte gülelim..
çevremde beni anlayan bir kişi dahii yok..
ama burdaki kişler öyle değil
sizler sayesnde gececek insallah bu günler.
Sağol canım :)İnşallahh tatlımmm geçiyor yavaş yavaş bak 1 gün geçti bile yine...Burda birbirimize destek olurken kendimizi de teselli ediyoruz bi yandan yoksa oturup ağlardım heral tüm gün.....

Bende buguun 2 kez konustum sukurler olsuun.. ne kadar heyacanlaniyoo insan telefonunda farkli koddan bi numara gordugundee,ne buyuuk nimeet sesini duymaak.. asi yerleri cok aciyomus ya sizinkilerinde aciyomuymus kizlar.. ins hep boyle duyabiliriz seslerinii ama pzt den sonra tam anlamiyla maraton basliyomus egitimler falan,ondan sonra bu kadar duyamayiz sanirim seslerini.:KK1:
evet canım benimkisininde kolu çok acıyormuş gömleğini kan içinde bırakmışlar :( tetenoz zaten agır bi aşıya çok agrıor dedi. benimkisini yazıcı yapmışlar 1 günlük bakalım sonra neolcak seninki neyapıyormş

Caniim nasil memnunmuu sevdicegin manisadan.. hepsi kisa donemmis,koguslar 40 kisilikmis.. haftaya denetimler baslicak gibi bisi dedi astsubaylara yapilan ama tam anlayamadim
kaç dk konuluorsunuz canım bnimki 3 ila 5 dak arasında hemen kapatıyor :( memnun sıkıntım yok allaha şükür dedi. iyi insanlar var sorun yaşamıyorum diyor. pazartsiy kdr rahat sonra sıkarlar dedi

kaç dk konuluorsunuz canım bnimki 3 ila 5 dak arasında hemen kapatıyor :KK43: memnun sıkıntım yok allaha şükür dedi. iyi insanlar var sorun yaşamıyorum diyor. pazartsiy kdr rahat sonra sıkarlar dedi
Aynı benimki gibi demiş canm.. bizimde öle 3 kez konştk bugün ama max. 5 dk yani... yine ararım demişti aramadı :( neden aramadıki :(

evet canım şuan konuşuorummmm
Bendeeeee 10 dakika konuştummm çok mutluyum şuannnnn :KK36::KK36::KK37::KK37: bizimki muhtemelen ustada ilçeye falan verilmeyecekmiş orada kalacaklarmış... pek bişi yapmıycaz heralde biz paso sayım yapıoz dio :) kule nöbetleri olacakmış sanırım ama kesin değilmiş...telefonlarda koridordaymış o iyi.... ama hijyen sıfır diyor

Bendeeeee 10 dakika konuştummm çok mutluyum şuannnnn :KK36::KK36::KK37::KK37: bizimki muhtemelen ustada ilçeye falan verilmeyecekmiş orada kalacaklarmış... pek bişi yapmıycaz heralde biz paso sayım yapıoz dio :) kule nöbetleri olacakmış sanırım ama kesin değilmiş...telefonlarda koridordaymış o iyi.... ama hijyen sıfır diyor
canımmm bende 3 dk konuşuyoruz derken tam q7 dk konuştuk çok mutluyum yerimde duramıyorum hhiiihiiiiii allahım şükürler olsunnn iyiyim bi sıkıntım yok yemekler azcık kötü ama iyiyim dedi.pazartsi itibariyle çok yogun olcak arayamayabilirm dedi. olsun iyi olsunda ayhhh çok mutluyum tatlımmmmmm :KK60::KK60:

canımmm bende 3 dk konuşuyoruz derken tam 17 dk konuştuk çok mutluyum yerimde duramıyorum hhiiihiiiiii allahım şükürler olsunnn iyiyim bi sıkıntım yok yemekler azcık kötü ama iyiyim dedi.pazartsi itibariyle çok yogun olcak arayamayabilirm dedi. olsun iyi olsunda ayhhh çok mutluyum tatlımmmmmm :KK60::KK60:

canımmm bende 3 dk konuşuyoruz derken tam q7 dk konuştuk çok mutluyum yerimde duramıyorum hhiiihiiiiii allahım şükürler olsunnn iyiyim bi sıkıntım yok yemekler azcık kötü ama iyiyim dedi.pazartsi itibariyle çok yogun olcak arayamayabilirm dedi. olsun iyi olsunda ayhhh çok mutluyum tatlımmmmmm :KK60::KK60:
Aynen tatlım yaa bizimde 11 dk konuşsak konuşurduk ama arkamda bekleyen arkadaşlar var dedi sonçta onlarında bekleyenleri olunca yetindik bu kadarı da süperrr :) :) YArın sabah kıyafetlerini alacakmış aşı olmamış hala dediğin gibi şuan asıl sorun yemekleriymiş ama idare ediyormuş mecbur kıyamamm .... bide hijyen olmaması ....koğuşlarından birini çavuş yapmış komutan yaşı biraz byük ve beden eğt. okumuş diye .. onunlada arası çok samimiymiş bu da iyi oldu ...nöbet konusunda yardımcı olurum diormuş :) :)

kuzular şimdi sevdiğimm aradı çok şükür. Çok iyiymiş daha kıyafetlerini bile alamamışlar sayım olmuş aşı vurulmuşlar flan.Yemek kalmamış kantinden yemişler yarında arıcam dedi inşş. Umarım hepiniz güzel haberlerinizi almışşınızdır

Siz şanslısınız kızlar sizin adınıza sevindim. Ben bugün sesini duyamadım. Artık yarın telefon bekleyeceğim. Anneside meraktan ölmüş durumda ama çaresiz beklemedeyiz. Yoğunluktan arayacak fırsatı olmadı demek ki.Iyi geceler kızlar...

Back