• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

Ah canım benim yaaa nasıl bu kadar duygusuz olabiliyor onların sevgiye inançları yok bence.RAbbim sağ salim gidip gelmeyi nasip etsin inşallah sen yaz buraya
İnşallah canım benim Allah hepimizin sevdiklerini askerlerimizi korusun.Hani aklı havada havai asla değilimdir ama mutluluğım belli olur.Önceden beni mutsuz ederlerdi artık izin vermiyrm bazen bazı şeyleri ole kabul etmek gerekir benim ki de o misal.

ah numnum benim durumum için ayrı bir yer açmak lazım,mesele keşke utanma olsa,uğurlayamadım garip Bi vedalaşma oldu,ailesi olucağı için ve akşam olunca malesef gidemiyorum.İmkanım olsa isterdim o da biliyo bunu.Etrafımda aşka o kadar umutsuz bakan var ki.başıma gelen iiii bir şeyi anlatamıyorum bile.En yakınlarım bile anlamıyor,onların hevesini aldıkları yada artık önemi olmayan ama seni,mutluluktan uçuran duyguların ustunu örtüyorlar.Ona çok yansıtmadan ilerliyrz bole bole.Ayhh kasvetli üye olmak istemiyorum,ilerde inşallah acısını çıkarıcaz sevdiğimle :)

insanlarin dediklerini takma canim herkes biseyler konusur eger sevgilim univ mezunu yada iyi maddi geliri olan biri olursa diger kotu ozelliklerini gormezler hic. oyuzden cevreyi cokta umursamamak lazim hakkiniz da hayirlisi neyse o olsun canim kaderinizde bu ömrü birlikte gecirmek varsa hic kimse engel olamaz

Benım sevdıcgımde aradı ya okdr heycanlandımkı sacmalayabılırım askım ıyıce dedım :))) cok rahat konustu sesı ıyı gelıyodu cok sukur ..butun gun kayıtla ugrasmıslar yarında kayıt varmıs. 22.00 da tekrar bı yoklama varmıs:)

Kızlar aranızda sevgilisi jandarma olan var mı?
Canımmm benimki jandarmaa:)
selam kızlar iyi akşamlar.. benim erek arkadaşımda
yarın askere gidiyor .. uzun dönem kütahya merkez ..
Sanki hiç gitmeyecek gibidi hep hala öyle sanki gitmeyecek gibi
ama artık ggünler kalmadı
ben cok garip bir durumdayım.. burayı görünce yazmak istedim..
Canımmmm hoşgeldinn aramızaaa iyi yaptınn burası bize iyi geliyorr:KK24:
iyi akşamlar arkadaşlar,gitti sevdiğimle vedalaştık,tuttm kendimi ağlamadım ağlayamadm hala inanamıyorum çünkü ve aklında o an ole kalmasın istedim.İçim ağlıyor ama ifade edememek ne zormuş,ne zormuş saklamak duygularını.Çevremdekiler çok ketum insanlar bunu paylaşabileceğim kimse yok.Onlara göre elin oğlu için ağlanmazmış,resmiyet yokken neymiş bu ağlanacak ne varmış.üniversite de ailemden uzak nasıl kalmışmmış.Saklanacak yer arıyrm :KK43:
Canımm sen onları hiç takma bile .. bunu anlayamıyorlarsa senin gibi sevmemişlerdir demektir... ne güzel ne mutlu bize ki özleyebileceğimiz birileri var
Canım acaba dağıtım izinleri aynı tarihte mi olur. zaten evet 28 kasımda olur dogru tahmin etmişim yemin törenini:KK45:
Canım hiç bilmiyorum ki bende ... o belki değişebilir bizim jandarma olduğundan farklı olabilir
Benım sevdıcgımde aradı ya okdr heycanlandımkı sacmalayabılırım askım ıyıce dedım :))) cok rahat konustu sesı ıyı gelıyodu cok sukur ..butun gun kayıtla ugrasmıslar yarında kayıt varmıs. 22.00 da tekrar bı yoklama varmıs:)

Gözünaydınnn canımmm bak dedim sana arar diyee dimii :KK68::KK37:

Benimki de aradı 6 buçuk gibi ama az konuştuk iiymiş kıyafetler dağıtılmış ama alamamış yetmemiş..yarın alacakmış...yorulmuşlar bugün biraz..yemekelrde daha iiymiş çok iyi olmasada bugün....uyumadan yine ararım dedi yine bekliyorummmm sabırsızlıklaa:KK37:

kızlar bu karttan ne kadar aldılar sizinkiler benm ki 2 adet almış yeter mi :(

Canımmm benimki jandarmaa:)

Canımmmm hoşgeldinn aramızaaa iyi yaptınn burası bize iyi geliyorr:KK24:

Canımm sen onları hiç takma bile .. bunu anlayamıyorlarsa senin gibi sevmemişlerdir demektir... ne güzel ne mutlu bize ki özleyebileceğimiz birileri var

Canım hiç bilmiyorum ki bende ... o belki değişebilir bizim jandarma olduğundan farklı olabilir

Gözünaydınnn canımmm bak dedim sana arar diyee dimii :KK68::KK37:

Benimki de aradı 6 buçuk gibi ama az konuştuk iiymiş kıyafetler dağıtılmış ama alamamış yetmemiş..yarın alacakmış...yorulmuşlar bugün biraz..yemekelrde daha iiymiş çok iyi olmasada bugün....uyumadan yine ararım dedi yine bekliyorummmm sabırsızlıklaa:KK37:
hoşbuldum tatlm teşekkür ederim.. inşallah canm hiç değilse içimizi döküp rhatlarız :(

saçlarını kestirmiş şimdi.. cok kötüyüm diordu.. off cok zormuş ya..

İnşallah ya ama gittikçe umudumu yitiriyorum. :KK43:
yitirme canim bak 10 kdr yolu var :)

erkek arkadasim aradi az once 5 dk konusabildik ama uyumadan konustuk en azindan :) ben bugunluk telefon bekleme nobetimi basariyla bitirdim kizlar simdi sevdicegime soz verdigim gibi ders calisicam :) hepinize iyi geceler kizlar telefonlariniz susmasin insallaaahh :KK48::KK24:

hoşbuldum tatlm teşekkür ederim.. inşallah canm hiç değilse içimizi döküp rhatlarız :KK43:
Aynen tatlım iyi oluyor .. yoksa insan kendi başına hepten kafyı yior düşün düşün ....burası biraz olsun bizi meşgul ediyor ve rahatlatıyor...:)
kızlar bu karttan ne kadar aldılar sizinkiler benm ki 2 adet almış yeter mi :KK43:
Bizde 3 tane almştık ama bi tanesini arkadaşına vermiş .. yetmycek ..sen bana şifreli kart al dedi..şifreli kart alıp ona söylicem

Bende buguun 2 kez konustum sukurler olsuun.. ne kadar heyacanlaniyoo insan telefonunda farkli koddan bi numara gordugundee,ne buyuuk nimeet sesini duymaak.. asi yerleri cok aciyomus ya sizinkilerinde aciyomuymus kizlar.. ins hep boyle duyabiliriz seslerinii ama pzt den sonra tam anlamiyla maraton basliyomus egitimler falan,ondan sonra bu kadar duyamayiz sanirim seslerini.:KK1:

Back