• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

Bende buguun 2 kez konustum sukurler olsuun.. ne kadar heyacanlaniyoo insan telefonunda farkli koddan bi numara gordugundee,ne buyuuk nimeet sesini duymaak.. asi yerleri cok aciyomus ya sizinkilerinde aciyomuymus kizlar.. ins hep boyle duyabiliriz seslerinii ama pzt den sonra tam anlamiyla maraton basliyomus egitimler falan,ondan sonra bu kadar duyamayiz sanirim seslerini.:KK1:
Yaa deme öyleee :( inşallah duyarız canım .. alıştım ben şimdi böyle üzülürüm çok aramazsa :( Bizmki aşı olmamıştı en son kıyamam ya çok acıor diolar

canım benimkisi 1.piyade 2.tabur 6 bölük. 1. takım 2. manga batı kışla dedi
Caniim nasil memnunmuu sevdicegin manisadan.. hepsi kisa donemmis,koguslar 40 kisilikmis.. haftaya denetimler baslicak gibi bisi dedi astsubaylara yapilan ama tam anlayamadim

Aynen tatlım iyi oluyor .. yoksa insan kendi başına hepten kafyı yior düşün düşün ....burası biraz olsun bizi meşgul ediyor ve rahatlatıyor...:)

Bizde 3 tane almştık ama bi tanesini arkadaşına vermiş .. yetmycek ..sen bana şifreli kart al dedi..şifreli kart alıp ona söylicem
hadi ya.. benm ki 1 ay yapacak acemi birliğini canm yeter diye düşündük bizde
o zaman bir tane daha alsın
..
haklsıın canm benm öyle sizin aranızda resmiyet konuldumu peki :)

hadi ya.. benm ki 1 ay yapacak acemi birliğini canm yeter diye düşündük bizde
o zaman bir tane daha alsın
..
haklsıın canm benm öyle sizin aranızda resmiyet konuldumu peki :)
Aynen bizimde bi ay canım ama dağıtım iznine 12 aralık gelcekmiş sanırım yine var yani.....henüz koyulmadı tatlım inşallah döndükten sonra

Sizin ? Ne kadar oldu

Bız 20 dk konusabıldık kıyafetlerını falan denıcekmıs bende içlerını halletsın dıe cok fazlatutmadım yoruluyodur dınlensın askım♥♥

selam kızlar iyi akşamlar.. benim erek arkadaşımda
yarın askere gidiyor .. uzun dönem kütahya merkez ..
Sanki hiç gitmeyecek gibidi hep hala öyle sanki gitmeyecek gibi
ama artık ggünler kalmadı
ben cok garip bir durumdayım.. burayı görünce yazmak istedim..

Allah kavuştursun canım bizimde acemilik KütahyaydııEn Büyük TÜRKİYE

Aynen bizimde bi ay canım ama dağıtım iznine 12 aralık gelcekmiş sanırım yine var yani.....henüz koyulmadı tatlım inşallah döndükten sonra

Sizin ? Ne kadar oldu
bizim 2 bucuk yıl oldu tatlım bizimde konulmadı
ama bu gidişlede zor olacak gib.. işi gücü yok destek yok
anlıcan orda kalması lazım ::(

Saat 9 oldu hala arama yok. Artık umudum yarına kaldı.
canm benm skma canını.. oda aramak istemez mi ?
sesini duymak istemez mi ?
arayamıştır fırsat kalmamıştır.
böyle üzüldünü görse o da cok üzülürdü hadi bakıyım üzülme artık arayacaktır elbet :)

kızlar gittikleri gün arayabiliyorlar mı..
Canim benimkisi aramıştı ilk gün 3 kere .....bugünde arıycam uyumadan dedi ama aramadı hala bekliyorum :( 9 buçuk uyuyorlar normalde aramayacak galiba :( Anladım canımm sen okuyormusun peki çalışıyormusun veya ? Nerelisiin bu arada tatlım uzakmısınız şuan çok

Canim benimkisi aramıştı ilk gün 3 kere .....bugünde arıycam uyumadan dedi ama aramadı hala bekliyorum :KK43: 9 buçuk uyuyorlar normalde aramayacak galiba :KK43: Anladım canımm sen okuyormusun peki çalışıyormusun veya ? Nerelisiin bu arada tatlım uzakmısınız şuan çok
anladım canm bizede dediler ki ilk 2 gün felan arayamaz hiç..ama arayabiliyorlarsa cok iyi olur ya.. bizde rahatlarız hem
ben acıktan okuyorum canm çalışıyorum da konyalıyım kendise kütahta merkez hava er acemi birliği
normalde aynı şehirdeyiz cok yakınız birbirimize.
aramızda resmiyt vs gibi durumlar yok
maddi sorunumuz cok büyük canm ne yazkki ya :(

anladım canm bizede dediler ki ilk 2 gün felan arayamaz hiç..ama arayabiliyorlarsa cok iyi olur ya.. bizde rahatlarız hem
ben acıktan okuyorum canm çalışıyorum da konyalıyım kendise kütahta merkez hava er acemi birliği
normalde aynı şehirdeyiz cok yakınız birbirimize.
aramızda resmiyt vs gibi durumlar yok
maddi sorunumuz cok büyük canm ne yazkki ya :KK43:
Ne işle meşgulsün tatlım? Allah yardımcınız olsun ..inşallah herşey gönlünüze göre olur ... istedikten sonra herşeyin altından kalkılır bir şekilde Allah'ın izniyle canım umudunu yitirme ...inşallah arar canım da için rahatlar...

Back