• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

Evet kesinlikle öyle valla. :) Beni alsalar onunla askerlik yapmaya razıyım. Ağır komando eğitimi bile alırım. Yeter ki yanında, yakınında olsaydım. Burdan ayrıca telefonu bulan Antonio Meucci ve Alexander Graham Bell ikilisine teşekkür ediyorum. :)

hahaha ay sen cok yasa :KK53: askitomla tam 25 dk konustum suan cooook mutluyum kızlar birazdan ictima var 8de tekrar aricak ay biz telefon kusu olduk graham bell mutluluktan agliyodur :) :) :) :nazar:En Büyük TÜRKİYE:KK60::p

selam kızlar iyi akşamlar.. benim erek arkadaşımda
yarın askere gidiyor .. uzun dönem kütahya merkez ..
Sanki hiç gitmeyecek gibidi hep hala öyle sanki gitmeyecek gibi
ama artık ggünler kalmadı
ben cok garip bir durumdayım.. burayı görünce yazmak istedim..

ay kıyamam ya :) aklıma ilk günler geldi ha aradı ha arayacak.. okadar heyecanlı güzel bi bekleyiştir ki o.. Sonra telefonun çalar bakarsınn ankesorlu numara kalbin yerinden çıakcak gibi olur bi anlık sonra konusursunuz kapatırsınız. uyuyana kadar mutluluktan o salak ifadeyle ağzımız kulaklarımıza varır öylece uyuruz.. :KK68::p
aynen canım o konumdayım valla biraz önce aradı yine :) agzım kulaklarımda konustum resmen:)

iyi akşamlar arkadaşlar,gitti sevdiğimle vedalaştık,tuttm kendimi ağlamadım ağlayamadm hala inanamıyorum çünkü ve aklında o an ole kalmasın istedim.İçim ağlıyor ama ifade edememek ne zormuş,ne zormuş saklamak duygularını.Çevremdekiler çok ketum insanlar bunu paylaşabileceğim kimse yok.Onlara göre elin oğlu için ağlanmazmış,resmiyet yokken neymiş bu ağlanacak ne varmış.üniversite de ailemden uzak nasıl kalmışmmış.Saklanacak yer arıyrm :(

Kızlar ben de o arayınca kekeliyorum resmen heyecandan ne söylediğimi anlamıyor:KK70: Ya bişi sorcam komutan iki hafta sonra yemin töreni olur demiş her yerde aynı mı?

selam kızlar iyi akşamlar.. benim erek arkadaşımda
yarın askere gidiyor .. uzun dönem kütahya merkez ..
Sanki hiç gitmeyecek gibidi hep hala öyle sanki gitmeyecek gibi
ama artık ggünler kalmadı
ben cok garip bir durumdayım.. burayı görünce yazmak istedim..

canım Allah yardim etsin oncelikle sabir versin diyorum sana. konum olarak guzel bi yere düşmüş sevgilin sanslisin doguda olanlar var benim sevgilim gibi :( son gun ben saat sayiyordum bi ara yarim saat sonra yanimda olmicak diye aglamaya basladim bak ama simdi 2. gun bitti :)

canım Allah yardim etsin oncelikle sabir versin diyorum sana. konum olarak guzel bi yere düşmüş sevgilin sanslisin doguda olanlar var benim sevgilim gibi :KK43: son gun ben saat sayiyordum bi ara yarim saat sonra yanimda olmicak diye aglamaya basladim bak ama simdi 2. gun bitti :)
seninki de mi yeni gitti canm nerede yapıyor askerliğini..
bizim ilişkimizdede cok sorunlaar var o nedenle cok kötü oldum
böyle sanki bomboş biryere bırakılmış gibiyim:(

iyi akşamlar arkadaşlar,gitti sevdiğimle vedalaştık,tuttm kendimi ağlamadım ağlayamadm hala inanamıyorum çünkü ve aklında o an ole kalmasın istedim.İçim ağlıyor ama ifade edememek ne zormuş,ne zormuş saklamak duygularını.Çevremdekiler çok ketum insanlar bunu paylaşabileceğim kimse yok.Onlara göre elin oğlu için ağlanmazmış,resmiyet yokken neymiş bu ağlanacak ne varmış.üniversite de ailemden uzak nasıl kalmışmmış.Saklanacak yer arıyrm :KK43:
Ah canım benim yaaa nasıl bu kadar duygusuz olabiliyor onların sevgiye inançları yok bence.RAbbim sağ salim gidip gelmeyi nasip etsin inşallah sen yaz buraya

iyi akşamlar arkadaşlar,gitti sevdiğimle vedalaştık,tuttm kendimi ağlamadım ağlayamadm hala inanamıyorum çünkü ve aklında o an ole kalmasın istedim.İçim ağlıyor ama ifade edememek ne zormuş,ne zormuş saklamak duygularını.Çevremdekiler çok ketum insanlar bunu paylaşabileceğim kimse yok.Onlara göre elin oğlu için ağlanmazmış,resmiyet yokken neymiş bu ağlanacak ne varmış.üniversite de ailemden uzak nasıl kalmışmmış.Saklanacak yer arıyrm :KK43:

utanma canim utanilacak birsey degil bu insani birsey bu. sevmek,ozlemek,uzulmek,aglamak en dogal duygular.. bende hic tanismamistim sevgilimin ailesiyle ilk kez sevgilimi yolcularken gordum ama yanlarinda hungur hungur agladim valla. beni annesiyle tanıştirmaya utanan sevgilim bi gogsune beni yasladi bi gogsune annesini aglamayin diye sevdi ikimizide. o ani hic unutamam ve utanma lutfen

utanma canim utanilacak birsey degil bu insani birsey bu. sevmek,ozlemek,uzulmek,aglamak en dogal duygular.. bende hic tanismamistim sevgilimin ailesiyle ilk kez sevgilimi yolcularken gordum ama yanlarinda hungur hungur agladim valla. beni annesiyle tanıştirmaya utanan sevgilim bi gogsune beni yasladi bi gogsune annesini aglamayin diye sevdi ikimizide. o ani hic unutamam ve utanma lutfen
ah numnum benim durumum için ayrı bir yer açmak lazım,mesele keşke utanma olsa,uğurlayamadım garip Bi vedalaşma oldu,ailesi olucağı için ve akşam olunca malesef gidemiyorum.İmkanım olsa isterdim o da biliyo bunu.Etrafımda aşka o kadar umutsuz bakan var ki.başıma gelen iiii bir şeyi anlatamıyorum bile.En yakınlarım bile anlamıyor,onların hevesini aldıkları yada artık önemi olmayan ama seni,mutluluktan uçuran duyguların ustunu örtüyorlar.Ona çok yansıtmadan ilerliyrz bole bole.Ayhh kasvetli üye olmak istemiyorum,ilerde inşallah acısını çıkarıcaz sevdiğimle :)

Kızlar bizimkiler ilçe karakollara gidecek dimi :/ İki tane kötü ilçe varmış orda telefon asla sokamıyormuşsun

Back