• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

Ohh Ohhh ne güzel haberler bunlar canımm :eek:Artık darısı başımızaa bekliyoruz :)) Şimdi işteyim diye aramaz gerçi... dün öyle demişti 5 gibi arayabilirdim ama iş çıkışında arayım dedim dedi... 6 bçuk gbi arayacağını söyledi bekliyorum:KK68:

ohhh ne guzel hepimizi arasin sevdiklerimi icimiz rahatlasin ya cok mutlu oldumm valla benide yemekten sonra Arıcak insallah.. gunde 3ogun 10ar dakika konusursak cok iyi olur kizlarr dimi :KK76::KK76::KK76::KK76:

Bende akşam yemeğinden sonra aramasını umuyorum. Zaten 9'a kadar aradı aradı, arayamazsa ondan sonra arayamaz sanırım. Sonra yatmak için yerlerine gidiyorlar sanırım. Arkadaşlarım arıyor destek için, direk benimki arayabilir mesaj at sen konuşamam şimdi diyip kapatıyorum. Iyice paranoyak oldum sanırım. Onunla birlikte bende askerde gibiyim. Bir de eğitimler olsa tamamdır. Gece zaten onu düşünmekten uyuyamadığım için, gece nöbeti de tutmuş sayılıyorum. Akşam inşallah askerlerimiz bizi arar da seslerini duyarız.​

Bende akşam yemeğinden sonra aramasını umuyorum. Zaten 9'a kadar aradı aradı, arayamazsa ondan sonra arayamaz sanırım. Sonra yatmak için yerlerine gidiyorlar sanırım. Arkadaşlarım arıyor destek için, direk benimki arayabilir mesaj at sen konuşamam şimdi diyip kapatıyorum. Iyice paranoyak oldum sanırım. Onunla birlikte bende askerde gibiyim. Bir de eğitimler olsa tamamdır. Gece zaten onu düşünmekten uyuyamadığım için, gece nöbeti de tutmuş sayılıyorum. Akşam inşallah askerlerimiz bizi arar da seslerini duyarız.​

cok dogru dedin canim bizde askerlik yapiyoruz resmen :) keske askerlik 3 aya inse yarisini biz yaptigimiz icin dimi ama :) :)

ahh kızlar ahh benimkide 7 gün dağıtım kullanayım 2 gün çok az diyor bense izin kullanmasını istemiyorum ne yapcammm :(

cok dogru dedin canim bizde askerlik yapiyoruz resmen :) keske askerlik 3 aya inse yarisini biz yaptigimiz icin dimi ama :) :)

Evet kesinlikle öyle valla. :) Beni alsalar onunla askerlik yapmaya razıyım. Ağır komando eğitimi bile alırım. Yeter ki yanında, yakınında olsaydım. Burdan ayrıca telefonu bulan Antonio Meucci ve Alexander Graham Bell ikilisine teşekkür ediyorum. :)

Evet kesinlikle öyle valla. :) Beni alsalar onunla askerlik yapmaya razıyım. Ağır komando eğitimi bile alırım. Yeter ki yanında, yakınında olsaydım. Burdan ayrıca telefonu bulan Antonio Meucci ve Alexander Graham Bell ikilisine teşekkür ediyorum. :)
:KK48::KK48:Bu halimlede beni güldürdün ya canım ne diyim

ahh kızlar ahh benimkide 7 gün dağıtım kullanayım 2 gün çok az diyor bense izin kullanmasını istemiyorum ne yapcammm :KK43:

Biz benimkiyle karar almıştık özellikle o ben izin istemiyorum, bitsin komple döneyim dedi. Ama askerliği yapan sevgilin, eğer 7 gün kullanmak istiyorsa, karışma kullansın. Bize davulun sesi uzaktan hoş geliyor ama bizimkilerin acemilikte canı çıkıyor ve asıl pazartesiden itibaren daha da canları çıkacak. Bence sen kararı seninkine bırak canım.

Biz benimkiyle karar almıştık özellikle o ben izin istemiyorum, bitsin komple döneyim dedi. Ama askerliği yapan sevgilin, eğer 7 gün kullanmak istiyorsa, karışma kullansın. Bize davulun sesi uzaktan hoş geliyor ama bizimkilerin acemilikte canı çıkıyor ve asıl pazartesiden itibaren daha da canları çıkacak. Bence sen kararı seninkine bırak canım.
uzun dönemkende izin kullanmak isterse neyapacağız ozaman iş zor işte

Şu an aklıma çok saçma bir şey takıldı. Daha bugün otogara vardığından beri hiç konuşamadık. Ama aklıma takılan benim 10'unda saat 11'de sınavım var öğle yemeğine kadar sınavdan çıkmış olurum, fırsat bulursa arayabilir beni. 12 ve 14'ünde saat 9'da bunda da sıkıntı yok. 15'inde saat 13.00'de ve 17.00'de sınavlarım var. 15'inde son sınavdan erken çıkabilirim yoksa konuşamayız arar açamam. Ne saçma şeyleri dert edip, endişelenir oldum ben ya. Neyse bugün bir arasaydı 15'inde duruma bakardık. :)

Kizlar bişi sorucam. Benim sevgilim dün teslim oldu. Yani 5 inde . Dün bi arkadaşla konuşurken sevgilisi aradı. Sülüsünü ne zaman aldı diye sormuş sevgilisi. Bende 30 ekim dedim. 1 haftalik asker sayılıyo sevgilisi demiş. Doğru mu bu ya
silüsünü aldıgı günle alakalı değil canım o silüs başlangıç tarihi kaç ise o zaman baslar bu aralık genelde 2 gundur oda yol izni gibi oluyor. mesela benim abimin sevk baslangıc 6 sı son teslm tarhi 8 i. 6 sında şafak baslıyor isterse 8 inde teslm olsun.

Şu an aklıma çok saçma bir şey takıldı. Daha bugün otogara vardığından beri hiç konuşamadık. Ama aklıma takılan benim 10'unda saat 11'de sınavım var öğle yemeğine kadar sınavdan çıkmış olurum, fırsat bulursa arayabilir beni. 12 ve 14'ünde saat 9'da bunda da sıkıntı yok. 15'inde saat 13.00'de ve 17.00'de sınavlarım var. 15'inde son sınavdan erken çıkabilirim yoksa konuşamayız arar açamam. Ne saçma şeyleri dert edip, endişelenir oldum ben ya. Neyse bugün bir arasaydı 15'inde duruma bakardık. :)
hahaha inan bana bunları ilk gittiğinde bende dert etmiştim :KK48::KK48: Ama telefon konusunda sıkıntı çıkmadıgı için benim müsait oldugum saatlerde arardı sınav günlerimde falan..:KK68:

Yuppiiiii yine aradı:KK68::D:KK68::DŞu ankesörlülerde cızırtı olmasa daha iyi olacak bazıları bozukmuş....Öğlene kadar serbest bırakmışlar ..6 da kalkıyorlarmış...yemekler pek iyi değilmiş kahvaltıda azmış ekmek bayatmş....Kantinlerde pide döner fln varmş ama çarşı fiyatında pahalı dedi...5 dk konuştuk ..sırada bekleyen arkadaşlar var yine ararım dedi...Ama ortamları iiymiş..üst dönemlerde çok iyi davranıyolar dedi Allah'ımmm sana binlerce şükürrrrrr:KK68::KK68:28 Kasım yemin töreni varmış... 12 Aralık'ta da dağıtım iznine çıkacaklarmış inşallahhhh
Canım acaba dağıtım izinleri aynı tarihte mi olur. zaten evet 28 kasımda olur dogru tahmin etmişim yemin törenini:KK45:

selam kızlar.. okuldayken giremiyorum. sevgilim oglen 12 de aradı çok mutlu oldum herkes dünden sonra bugün çok mutlusun maşallah filan demeye başladı fazla gülücükler saçmışım:) şimdi akşam aramasını beklemekteyim

selam kızlar.. okuldayken giremiyorum. sevgilim oglen 12 de aradı çok mutlu oldum herkes dünden sonra bugün çok mutlusun maşallah filan demeye başladı fazla gülücükler saçmışım:) şimdi akşam aramasını beklemekteyim
ay kıyamam ya :) aklıma ilk günler geldi ha aradı ha arayacak.. okadar heyecanlı güzel bi bekleyiştir ki o.. Sonra telefonun çalar bakarsınn ankesorlu numara kalbin yerinden çıakcak gibi olur bi anlık sonra konusursunuz kapatırsınız. uyuyana kadar mutluluktan o salak ifadeyle ağzımız kulaklarımıza varır öylece uyuruz.. :KK68::p

İnsan böyle zamanlarda herşeyi takıyor kafasına canım ya sen sınavlarına odaklan illaki aradığında denk gelirsiniz :)

Back