Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet kuzu kimsecikler yok artık bende pek giremiyorum işlerden fırsat olmuyor bu aralar ne güzel askerlerine kavuşanlar olmuş darısı başımıza inşallahPek kimse yok lunnacim sen nasılsın![]()
Günaydın balım şafak 78Günaydın canlarr =) Şafak 67ayyy bana asker künyesi yaptırmış ikimizin adınaa çok mutlu oldumm
![]()
Kuzuuuuuum nasılsınGünaydın canlarrrr![]()
Evet kuzu kimsecikler yok artık bende pek giremiyorum işlerden fırsat olmuyor bu aralar ne güzel askerlerine kavuşanlar olmuş darısı başımıza inşallah
Ama Frances bize niye kızmış
Günaydın balım şafak 78
Plakalara düşünce daha bi zevkli gelmeye başladı saymak az kaldığını gördükçe acayip mutlu oluyorum
Aa ne güzel kargo mu yapacak nasıl göndericek sana sen sevgililer günü için bişeyler bulabildin mi kuzum
Günaydın canlarrrr![]()
İyiyim çok şükür tatlım sen nasılsınnAmin canım benim .. kimseler ugramiyr diye olsa gerek
Günaydın canım Naber![]()
İyiyim tatlııımm çalışıyorum nerelerdeydin bayadır yoktun burdaaaa.. Sen nasılsınnKuzuuuuuum nasılsın
Iyiyim kuzuM hep aynı napalımİyiyim çok şükür tatlım sen nasılsınn![]()
Günaydın balım şafak 78
Plakalara düşünce daha bi zevkli gelmeye başladı saymak az kaldığını gördükçe acayip mutlu oluyorum
Aa ne güzel kargo mu yapacak nasıl göndericek sana sen sevgililer günü için bişeyler bulabildin mi kuzum
Günaydın canım benim .. fena değilim ben işte :) hasret iki ay sonra bitiyor desene :)Günaydın kızlarrrrr .. Nasıl keyiflerr =)) Şaka maka geçiyor günler =) Kaldı 63 =) 50 lere düşmeye az kaldı![]()
İnşallah canm benimm yaa =)) Yarın da izne geliyor 11 gün burada 9+2 kullanmaya karar vermiş.. ama doktora gidick rapor alabilirse aldığı kadarı kardır uzamaması için bakalm=)Günaydın canım benim .. fena değilim ben işte :) hasret iki ay sonra bitiyor desene :)
İnşallah canm benimm yaa =)) Yarın da izne geliyor 11 gün burada 9+2 kullanmaya karar vermiş.. ama doktora gidick rapor alabilirse aldığı kadarı kardır uzamaması için bakalm=)
Canim askeri hastane ye onaylattinz mi peki kimisi onaylatmak lazım diyorKızlar nişanlım da izni bittikten sonra 10 gün rapor aldı üniversite hastanesinden ortopediden . Ama önce komutanını aradı izin aldı çünkü eğer komutanı gel burda dinlen derse oraya gitmek zorunda diye. Komutanı da sağolsun izin verdi
Bebisimmm hoşgeldin nasılsın kavuştunuzz nasıl gidiyor günlerFıstıklarr![]()