357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

Benimde aklima geldi de kurabiye sirnaga gondercem kutahyadan ee bi aksilik cikarsa gec giderse kemik gibi olur onlar kafayi yicem ya bi turlu bsy gelmiyo aklima
Bende istanbul dan Siirt e :) bişey olmaz bence ya güzelce paketleriz hava almazsa gider

Tamam canım benim .. bizimki yerleşti memnunda sanki yani mecbur :) allah sabır versinnn hepicimize
Amiiiinn. Simdilik sknti yok gbi ama bakalim nolur. Rahatligi keyfi onemlide sirnak be sirnak o keyif olmasaydida icim rahat uyuyabilseydim keske. boyle boyle gecicek ins

Tamam canım benim .. bizimki yerleşti memnunda sanki yani mecbur :) allah sabır versinnn hepicimize
İlginç fikirler buldum bileee
1-Mendil (bez mendil cok guzel cok zarif bi anlami var eskiden kizlar askere giden nisanlilarina sevgililerine verirmis hasret gidersin diye)
2-resimli safak karti
3-Ihlamur papatya vs gbi caylar. (cok narin hemen hasta oluyo ve revire gitmeside sorun oluyo ayrica bn altarnatif tiptan yanayim koca kari ilacindan sasmam)
4-tabi ki bir suru cicibebe (cicibebeyi cok seviyo carsi iznide olmadigi icin askerde bu keyfinden mahrum kalmayacak kantin denilen zimbirtida olmaz zaar )
4-O koca postallin icinde sisen aksama kadar gun yuzu gormyen ayakciklarina spreey
5- kurabiyeee bir suru kendimi hatirlatip gulumsetecegim not ve okuyup sıpa ya dedirticek bi mektup
aklima bunlar geldi ulasamayacagi ama ona lazim olan mutlu edecek seyler istiyorum listeyi uzatabilirim fakat bunlari alirlar mi iceri sokarlar mi sknti olur mu acep .s

Günaydınn kızlarrrr .. dünn bütün gün birlikteydik ama her güzel şey gibi bu da bitti ... şimdi daha da zor geliyor görünce yine Offfff 98 kaldı bitsin gitsin artık şu günler bunaldım ... tabiki o kadar bekelemeden sonra dün buluşmak görmek çok çok güzeldi ....ama onunlayken sanki zaman koşturarak geçiyor .onsuzken de geçmek bilmiyor ... 2 hafta sonra evci iznine gelecekmiş şimdi de onu bekliyorum yine buna şükrediyorum tabi ki hiç göremeyenler var .. Alllah sabır versin çok zor iyi sabrediyorsunuz ...ben bu durumda bile çok zorlanıyorum ... geçen pazartesi mutlulukla işe gelmiştim haftasonu görüşeceğimiz için ... bugün mutsuzum çünkü beklediğim gün bitti bile ouff Gellll 23 Ocak ...

Ihlamur çok mantıklı .. mendil evet çok mantıklı .. tamamdır işte

Canim benim olsun cidden buna da şükür az kalmış o da gelecek .. 99 şafak çokta yok .. bizim gene 295 ama zaman geçiyor bak

Canim benim olsun cidden buna da şükür az kalmış o da gelecek .. 99 şafak çokta yok .. bizim gene 295 ama zaman geçiyor bak
Haklıısn canm işte alışmıştım görmemeye görünce şimdi daha zor geliyor ... inşallah çook çabuk geçer gider kavuşuruz sevdiklerimize sizin sabrınızı takdir ediyorum zaten bizimki sizinkinin yanında hiçbirşey

günaydın canımm...bak ilk önce şanslıısn sevdiğini gördün hasret giderdin bzi napalaım taaaa urfada gideip gelinmiyor şükret haline umutsuzluğa kapılma :) bak benim canım nisana kadar izine gelmeyecek gelip gidersen zor konsantre olurum diyor ..alışmışken gitsin bitsin diyor bende ya mesajla yada arayabilirse sesini duyuuorum ...ne mutlu sana kuzum kaldı 98 günümüzzzzzzz:):)

Haklısın canım benim yaa evet bu halimize çok şükür ..168 di kaldı 98 =))

Haklısın canım benim yaa evet bu halimize çok şükür ..168 di kaldı 98 =))

evet bak günler içinden gidiyor karamsar düşünmek yok biz asker yarenleri hep güçlü olduk ve olacağzı 168 gündü ilk girdiğimde buraya bak şimdi yürek yüreğe aştık şafaklarımızı 98 düştük ...nasıl canım yemekler nasılmış ortam nasılmış bizimkinin orda 3 gündür denetim varmış bugün sonmuş yoğunduk kalablıktı dedi ..sağ salim atlatsınlarda canım ...öpüyorumm kuzum seniii:)

frances kuzum nasılsın komşum :) askerin nasıl bizikilerde denetim varmış bugün son günmüş çok kalabalık ve yoğunduk dedi.. şafak 20 lere düştümü :) benimki 98 oldu

:) ortamı iyi çok şükür canım .. yemekler idare eder diyor bazen kötü oluyormuş ama kantinden yiyorlar ... her haftasonu 1 gün çarşı izni var .. yemekhanede çalışıyor o yüzden soğuk nöbet derdi yok ama yoğunmuş yoruluyor olacak o kadar :) Telefonu rahatlıkla kullanıyor inşallah kaptırmaz :) 14 gün uzuyormuş yakalanırsa ... bizimkinin de bugün denetimi var yoğunmuş çok konuşamıyoruz o yüzden şuan pek... aynen önemli olan sağ salim gelmeleri canım biz bekleriz =)) Ben de seni öpüyorum canımm :)

süper canım bak olumlu düşününce ne gzüel şeyler dimi...benimkide yemekhanede nöbet derdi yok akşamları msjlaşıyoruz valla ...aman yakalanmasınlar birazda yorulsunlar gelince herşeyleri bitecek yine el bebek gül bebekler :)

Hepimiz in ki bitecek allahın izniyle sen içini ferah tut sıkıntı yapma

frances kuzum nasılsın komşum :) askerin nasıl bizikilerde denetim varmış bugün son günmüş çok kalabalık ve yoğunduk dedi.. şafak 20 lere düştümü :) benimki 98 oldu
Günaydın canımcımmm ayyy evet bugun denetim var bizim orda da! Hatta karşılama komitesine almışlar benimkini bayaaa yoğun dün gece de defter doldurmuşlar bi sürü.. 28 gün kaldı yanlış hesaplamadıysak çünkü daha belli değil yanlış hesaplıyor olabilirmişizz 1 2 gün.. İyisiniz dimi siz konuşabiliyo musunuz??

canım ne gzüel 28 gününüz kaldı ...darısı bize inşallah :) yok canım fazla arayamıyor sadece mesajlaşıyoruz bunada şükür diyorum bende ..bak askerlik bitince unutma bzizi heeee....

canım ne gzüel 28 gününüz kaldı ...darısı bize inşallah :) yok canım fazla arayamıyor sadece mesajlaşıyoruz bunada şükür diyorum bende ..bak askerlik bitince unutma bzizi heeee....
Aaa niye oyle oldu ki denetim mi fazla acaba? Benim deli artık komutanın yanında konuşuyomuş yüzsüzz şafak azalınca pek sallamıyolar sanırım. Unutur muyum bebeğimmm hep sorcam halinizi hatrınızı hakkınız bende çook büyük hep destek olduk güldük ağladık sohbet ettik cansınız can

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…