Aaa niye oyle oldu ki denetim mi fazla acaba? Benim deli artık komutanın yanında konuşuyomuş yüzsüzzşafak azalınca pek sallamıyolar sanırım. Unutur muyum bebeğimmm hep sorcam halinizi hatrınızı hakkınız bende çook büyük hep destek olduk güldük ağladık sohbet ettik cansınız can
:) bizde öle canım şükür her akşam rahat rahat konuşup mesajlaşıyoruz :)) Acemilikte ki gibi sıkıntı yok çok şükür :)süper canım bak olumlu düşününce ne gzüel şeyler dimi...benimkide yemekhanede nöbet derdi yok akşamları msjlaşıyoruz valla ...aman yakalanmasınlar birazda yorulsunlar gelince herşeyleri bitecek yine el bebek gül bebekler :)
Nerdesin kızz senn iyice unuttun biziiiiKızlaaaaaaaaaaaar sonunda ben geldiiiiiiiiiiim nasılsınız
Yok bebeğim unutur muyum siteye giremiyordum Muneye fln mesaj attım olmadı bi türlü hala çözülmüş sayılmaz Belo'dan haber yollamıştım sen kaçırdın sanırımNerdesin kızz senn iyice unuttun biziiii
Hadi yaaa anladım canım özlettin valla kendini :)) İi çok şükür canım bir değişiklik yok yemekhanede devam tel sorunumuz falan yok burda gibi mesajlaşıyoruz dün yanındaydım iki hafta sonra da evciye gelecek bekliyorum yine seninki nasıl var mı bir gelişme ?Yok bebeğim unutur muyum siteye giremiyordum Muneye fln mesaj attım olmadı bi türlü hala çözülmüş sayılmaz Belo'dan haber yollamıştım sen kaçırdın sanırım
Ne var ne yok güzelim nasılsın askerin nasıl ben yokken kaçırdığım şeyler oldu mu
Rahat olmanıza çok sevindim bebeğim ne güzel sık sıkta görüşebiliyorsunuz sanırım maşallah.Hadi yaaa anladım canım özlettin valla kendini :)) İi çok şükür canım bir değişiklik yok yemekhanede devam tel sorunumuz falan yok burda gibi mesajlaşıyoruz dün yanındaydım iki hafta sonra da evciye gelecek bekliyorum yine seninki nasıl var mı bir gelişme ?
Aaa ne güzel canım polislikmi istiyordu .. üniversite olarak ne bölüm okumuştu hakkında hayırlısı olur inşallah ..askerlik falan gelip geçici basit bişe ama önemli olan dönünce işleri.. hem şurda 98 güncük kaldı çok şükür :) Benimki de mühendis inşallah dönünce ofis açacak söz nişan yapcaz falan büyük bir yoğunluk bekliyor bizi asıl işler askerlik dönüşü olacak :)) Tabiki tatlı telaşlar bunlar:)) doğrudur canım görüntülü konuşma harcıyor baya mb malesef :/Rahat olmanıza çok sevindim bebeğim ne güzel sık sıkta görüşebiliyorsunuz sanırım maşallah.
Biz de gelişme var sayılır 30Aralıkta buraya geldi nişanlım polislik mülakatları için perşembe günü de döndü. Mülakatları kazandı şimdi sıralamayı bekliyoruz. İlk 5bin kişi içine girerse askerlik bizim için bitecek polisliğe başlayacakSonuçlar 2 gün sonra açıklanacak bize şans dile bebeğim
Kuzum ya sabahtan beri internet paketlerini araştırıyorum. Görüntülü görüşme yapıyoruz ama acayip internet harcıyor. 1 saatlik görüşmeye 400MB gitmiş. Napıcaz böyle bilmiyorum
Kamu yönetimi okudu tatlım o polisliği istiyordu küçüklüğünden beri ama ben pek istemiyordum. Şimdi evlilik işleri gündem de olunca mecburen kabul ettim. Çünkü kpss falan çook zor işler. Bakalım kısmetimizde ne varAaa ne güzel canım polislikmi istiyordu .. üniversite olarak ne bölüm okumuştu hakkında hayırlısı olur inşallah ..askerlik falan gelip geçici basit bişe ama önemli olan dönünce işleri.. hem şurda 98 güncük kaldı çok şükür :) Benimki de mühendis inşallah dönünce ofis açacak söz nişan yapcaz falan büyük bir yoğunluk bekliyor bizi asıl işler askerlik dönüşü olacak :)) Tabiki tatlı telaşlar bunlar:)) doğrudur canım görüntülü konuşma harcıyor baya mb malesef :/
İnşallah istediğiniz gibi olur herşey canım beniimm ne güzel mutlu sona az kaldı sizin :)) Darısı bizim başımıza inşallahKamu yönetimi okudu tatlım o polisliği istiyordu küçüklüğünden beri ama ben pek istemiyordum. Şimdi evlilik işleri gündem de olunca mecburen kabul ettim. Çünkü kpss falan çook zor işler. Bakalım kısmetimizde ne var
Amaaaan yoğunluğun öylesi olsunkuzumBak eylülde düğünüm var hiiç bişeye elimi sürmüyorum. Hepsini nişanlım gelince yapıcam hiç içimden gelmiyor şuan. Ama nasıl sıkışacağız Allah bilir
İnşallah işleriniz rast gider planladığınız zamanda gerçekleştirirsiniz herşeyi tatlım. O işler insanı yormaz mutluluktan uçarak yaparsın. Düşünsene alyanslarınızı almaya nişan bohçası alışverişine gideceksin çook çok güzel şeyler bunlar
Bence hiiiç bişeycik olmaz kuzum. Poğaça da bayatlamaz yine yenir ama sarma daha dayanıklı olur bence.Kızlar yaa yaprak sarma gider mi Siirt e daha havalarda soğuk ben bilemedim ki hiç .. kafamda deli sorularbide poğaça bayatlar dimi ya .. elmalı turta yapıcam ama yanına sarma mi yoksa poğaça mi yani aslında sarma istiyorum ama bişey olmaz dimi
Bana da öyle geliyor canıminici çünkü poğaça sicakken daha bi güzel ama sarma ve kurabiye bir kaç gün yenir .. o zaman tamamdır :)Bence hiiiç bişeycik olmaz kuzum. Poğaça da bayatlamaz yine yenir ama sarma daha dayanıklı olur bence.
canııım olsun bak 98 gün kaldı benimki de bir ay sonra izine gelcek daha fazla dayanamam dedi gel dedim artık bende çok özledim...geçecek bu günle geçeceeeekk...Günaydınn kızlarrrr .. dünn bütün gün birlikteydik ama her güzel şey gibi bu da bitti ... şimdi daha da zor geliyor görünce yineOfffff 98 kaldı bitsin gitsin artık şu günler bunaldım ... tabiki o kadar bekelemeden sonra dün buluşmak görmek çok çok güzeldi ....ama onunlayken sanki zaman koşturarak geçiyor .onsuzken de geçmek bilmiyor ... 2 hafta sonra evci iznine gelecekmiş şimdi de onu bekliyorum yine buna şükrediyorum tabi ki hiç göremeyenler var .. Alllah sabır versin çok zor iyi sabrediyorsunuz ...ben bu durumda bile çok zorlanıyorum ... geçen pazartesi mutlulukla işe gelmiştim haftasonu görüşeceğimiz için ... bugün mutsuzum çünkü beklediğim gün bitti bile ouff Gellll 23 Ocak ...
bana sarma deme açııımKızlar yaa yaprak sarma gider mi Siirt e daha havalarda soğuk ben bilemedim ki hiç .. kafamda deli sorularbide poğaça bayatlar dimi ya .. elmalı turta yapıcam ama yanına sarma mi yoksa poğaça mi yani aslında sarma istiyorum ama bişey olmaz dimi
Aman kuzu dikkat inşallah askerin yiyemeden once bitmez diğer askerler tarafındanKızlar yaa yaprak sarma gider mi Siirt e daha havalarda soğuk ben bilemedim ki hiç .. kafamda deli sorularbide poğaça bayatlar dimi ya .. elmalı turta yapıcam ama yanına sarma mi yoksa poğaça mi yani aslında sarma istiyorum ama bişey olmaz dimi
bana sarma deme açııımbu aralar canım çok tatlı sarma vs istiyor aşeriyor muyum ben şaka bir yana sarma gider canım neden gitmesin 3 günde ulaşıyor zaten hava da soğuk birşeycik olmaz
Aman kuzu dikkat inşallah askerin yiyemeden once bitmez diğer askerler tarafından
yolla canım yolla bayram etsin askerin...benimki de gelsin yapacam ona bendeBence de miss gibi yapıp yollarım :)
Bol bol yapicam zaten canım benim.herke se yesin az da olsa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?