• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

Canımmm iyi düşün iyi olsun aaaaaa yapma ama böyle ... sırf öyle bir sebepten aramayacağını hiç sanmıyorum ... ilk gün herkes kendi derdindedir daha tartışacaklarını sanmıyorum tatlım kötü düşünme hemen
Ya ne bileyim herşey geliyor aklıma sadece 1dk konuşabilsek daha da bişey istemycem
İstanbulda sokmuşlar hep ankarayi bilemicem canım. bizim bi tanıdık ankarada yaparken çok rahattı etimesguttaydı
Biz Mamaktayız burasıda çok rahat diyolardı ama çok fazla rütbeli olduğu için telefon sokmak sıkıntı oluyormuş bi de çok kalabalık oluyormuş o yüzden telefon sırası da çok oluyomuş

Ya ne bileyim herşey geliyor aklıma sadece 1dk konuşabilsek daha da bişey istemycem
Bak gör bugün arıycak ve rahatının yerinde olduğunu söyliycek boşuna stres yaptığınla kalacaksın ... Ama işte elde değilki napalım aklımız kalıyor işte her türlü... aramasalar niye aramadı 1 dk arasın yeter deriz..ararlar keşke yine arasa deriz özlüyoruz napalım ...:KK51:

Bak gör bugün arıycak ve rahatının yerinde olduğunu söyliycek boşuna stres yaptığınla kalacaksın ... Ama işte elde değilki napalım aklımız kalıyor işte her türlü... aramasalar niye aramadı 1 dk arasın yeter deriz..ararlar keşke yine arasa deriz özlüyoruz napalım ...:KK51:
Aynen oyle aramayinca bir dk arasa aradiktan sonra bir daha arasin moduna giriyoruz hemen :KK45:

Ağzın bal yesin canım ya inşallah arar mutlu haberlerle gelirim size

Hoşgeldin canım aramızaa :KK54:
Seni çok iyi anlıyorum çünkü hepimiz aynı durumdayız... Kaçta teslim olacak bugün..İşallah rahatı yerinde olur ve iyi haberlerini alırsın ..Acaba napıyordur ? diye düşünüp bilememek çok kötüymüş ya her dakika ne yaptığından haberimiz olurken bu durum zor geliyor...:KK43:Bizimde Jandarma canım ama Ankara .. acemilik 38 gün oluyormuş bir 10 gün fazlamız var yani yemin töreninden sonra...Acaba bu 10 gün ustadan düşülüp toplam yine 168 mi oluyor ki yoksa 178 mi oluyor onu bilemiyorum

Hoşbuldum canım.. 38 gün mü oluyormuş bilmiyordum bak bunu. Benimki bugün sabah 10'da teslim oldu. Teslim olduktan sonra daha arayamadı tabii ki. Umarım akşama doğru arar sesini duyabilirim. Manisa İl Jandarma'nın yemekleri daha iyiymiş diyorlar. Rahatlık açısından da Manisa 1. Piyade Er Eğitim Tugay Komutanlığı'nda yapanların işleri daha zormuş. Jandarma bir nebze daha rahat diyorlar. İnşallah öyle olur. Zaten benimki çok yemek seçer, her şeyi yemez. O yüzden yemekler biraz iyi olsa da, yiyebilse. Zayıflayacak diye ödüm kopuyor, anaç yapım da ağır basıyor. Allah hepimize sabır versin.

Hoşbuldum canım.. 38 gün mü oluyormuş bilmiyordum bak bunu. Benimki bugün sabah 10'da teslim oldu. Teslim olduktan sonra daha arayamadı tabii ki. Umarım akşama doğru arar sesini duyabilirim. Manisa İl Jandarma'nın yemekleri daha iyiymiş diyorlar. Rahatlık açısından da Manisa 1. Piyade Er Eğitim Tugay Komutanlığı'nda yapanların işleri daha zormuş. Jandarma bir nebze daha rahat diyorlar. İnşallah öyle olur. Zaten benimki çok yemek seçer, her şeyi yemez. O yüzden yemekler biraz iyi olsa da, yiyebilse. Zayıflayacak diye ödüm kopuyor, anaç yapım da ağır basıyor. Allah hepimize sabır versin.
yemin töreninden sonra 10 gün daha yol kesme eğitimleri falan oluyormuş canım jandarmaların ...inşallah iyidir canım ..arar daha yeni teslim olmuş zaten ..inşallah iyi haberlerini alırsın...Dediğin gibi jandarmaya daha rahat diyorlar ama öylemi görcez bakalım ...

Hoşgeldin canım bizim acemi de 21 günmüş sanırım öyle söyledi nişanlım inşallah daha fazla değildir

Hoşgeldin canım bizim acemi de 21 günmüş sanırım öyle söyledi nişanlım inşallah daha fazla değildir
Aradığında sorarsın tatlı dağıtım izni ne zamanmış diye .. çünkü insan o panikle neler soracağını unutuyor valla

Aynen unutma sor bakalim bizimki 7. Bolukte diye biliyorum ama bende sorayim bidaha tam emin oluym belki onlarda arkadas olmustur :)
Sen nerde oturuyosun canim acemilik suresince gitmeyi dusunuyomusun

canim 28 kasimda yemin toreni var ayni zamanda ogun dogum gunu gitmek istiyorum ama ucak yok otobuslerde 8.5 saat sürüyor yol gidemicem sanirim :(

Ben otogardan beni aradığında ilk kez, telefonda dondum kaldım. Konuşamadım. Dediğiniz gibi soracaklarımı not edeyim de o panikle unutmayayım. Ben dağıtım iznine gelsin istemiyorum. Gelirse gittiğinde yine aynı olacağım. Hiç gelmesin de, erkenden dönsün. Kafamı toparlayıp vizelere çalışmam lazım ama nasıl becereceğim bilmiyorum. Elimde telefon mal mal ekrana bakıyorum. Sesi açık ama ya ararsa da duyamazsam diye ödüm kopuyor. Ne zaman alışma sürecine girerim bilmiyorum.

Back