• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

kuzucum yaa son iki günümüzü çarçur ettik bu konuyla uğraşmaktan, ona üzüldüm asıl :KK43:
yoksa bu rapor olayı ekstraydı, olsa şahane olurdu, ama olmadı napalım...
kıyamam ya uzak olunca 1 saniyeyi bile dolu dolu geçirmek istiyor insan değil mi:oops:üzülme kuzum üzülme bu günler de biter aynı evde yaşadığınız aynı yastığa baş koyduğunuz günler de gelir...:KK68:

merhaba kızlar benımkı bugun gttı ama yarın teslım olacakmıs son dakıkaya kadar beklio yani :)) sac ve sakalını kestrms bugun ama bana gostermıoo :)))

Allahım yarım saat sonra havaalanıan gidiyorummmmmmmmmm...............................ohhh ohhhh :D

(kızlar bu arada birşey sormak isterim ben sbah kalktığımda avucumın parmaklarımın arasında kına yakılmış gibiydi ...korktum yıkadım yok çıkmadı hala var ..hayıra yorlayayaım ...inşalalh gzüel haberler alacaım bir yıl olur 2015 :)
melekler yakar derler büüyüklerimiz :)

Ayyy nasıl içim rahatladı anlatamam canım benimmm çok sağoll allah sevdiğine kavuştursun tez zamanda sabahtan beri ağla ağla şiştim 3 yıldır hiç böyle ayrı kalmadık telefonda yok çok üzüldüm ama ilaç gibi geldi dediklerin :)) benim yarimin usta birliği İzmir zateen izmirde oturuyoruz ikimizde :))
oh canım ne güzel valla şanlıs ballısınız :) sagol canım amin tüm yarenlerimii kavustursun en yakın zamanda rabbim.

Eveeet geldik sevgilimle 10 günlük iznimizin sonuna.. Yarın uçağı var sabahın köründe, yine yalnızlığımla başbaşa kalacağım. Ekstra bir rapor alamadı, olmadı, 4 hastaneye gitti yok yok yok vermiyorlar. Uğursuzluk bırakmadı peşimizi. Akşam son bir kez yemeğe çıkacağız, gece de vedalaşma vakti. Üzülmemeliyim, bu da geçecek elbet..
aa bebeğim dediğim hastaneye gittimi çok üzüldüm ama ya o_O

sen nerdesn canm yanına gtme ımkanın yokmu carsı ızınlerınde .. benımkı su an antalyada canm sora ıstanbula gececek kısa donem .. esın uzun donem mı kısa mı
yok canım maalesef gidemiyorum çarşı izni de yok zaten doğu olduğu için:( kısa dönem benimki :)

Back