357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

Bebeğim o olay çok kişinin başına geliyormuş ya ama sebebi tam bilinmiyor ben tırsıyorum biraz öyle şeylerden
Ama sen şimdi bunları düşünme hiç yarım saat sonra yanına gidiyosun şaka gibi

Ayyy canımm benim çok sağol sınavlar falan tabi bide askerim o zaman daha gitmediği için uğrayamadım hiç yoksa aklımdaydın inan neden bilmem bi sıcaklığım var sana karşı :)teslim olmadan aradı kuzum kıyamam dayanamadım tabi ben yine bu 3 hafta çabuk geçer inşallah ya ben özledim şimdiden

Canımm benimmm duygular karşılıklı
Ağlamak yoooook bak telefonlar boş oluyormuş seni sık sık arar sesini kötü duymasın daha çok üzülür. Sen en neşeli halinle aç telefonu sakın üzgün olduğunu belli etme canım benim.
Bak biz 7. haftadayız zorda olsa geçiyor günler tatlım yapacak bişey yok malesef

Bebeğim o olay çok kişinin başına geliyormuş ya ama sebebi tam bilinmiyor ben tırsıyorum biraz öyle şeylerden
Ama sen şimdi bunları düşünme hiç yarım saat sonra yanına gidiyosun şaka gibi

valla bilmiyorum korkuyorum ama yarım saat sonra canıma kavuşcam diye aklıma gelmiyor ama tırstım ne yalan söyleyim anacığım ...gidicimiyim yoksa

Tamam canım benim öyle yapmaya çalışırım zaten yemin törenine ailesiyle gitcez annesi benim için o da bizimle gelsin demiş tanışıyoruz zaten babasıyla da 2 gün önce tanıştık hep birlikte gitcez inşallah 3.yılımıza denk geliyo bide yemin töreni

valla bilmiyorum korkuyorum ama yarım saat sonra canıma kavuşcam diye aklıma gelmiyor ama tırstım ne yalan söyleyim anacığım ...gidicimiyim yoksa
Olur mu kuzu ya kkda bir sürü konular açıldı bunlar için kimisi alerji gibi bişey diyo kimisi rüya gördükten sonra oldu diye ala lekeler gider iz kalmaz merak etme kuzum
Neyse sen düşünme bunları süslendin püslendin dimi ilk görüşte adamın aklını başından al hadi

Yemin töreni mutlaka görülmesi gerek ya bizde ailesiyle gittik canımı aldık geldik çok güzeldi çok duygulandım ben

Törenden sonra izin kullanacak mı

oooooo adam görünce bu ne olmuş diyecek çok fazala makyaj yapmadım mavi gömlek - dar paça kot - lepopar deseneli bot..lacivert mont saçlar topuz ..ışıltılı rujum ...adamı görünce doluycam bacakalrımı beline ...heyo askerimmm geldi diye bağırcam ..deli diye atmasınlar içeri beni sonra

Bağır tabi kızım gün senin günün bağırmak hakkındır

oooo ooo olmuyo ama yari gelen var gelemeyen var :))

Yemin töreni mutlaka görülmesi gerek ya bizde ailesiyle gittik canımı aldık geldik çok güzeldi çok duygulandım ben

Törenden sonra izin kullanacak mı
Evet ya bende heyecanlanıyorum biran önce gidelim :) bilmiyorum ki o zamanki duruma bağlı diye konuştuk en son

Kendimi kotu hissettim şimdi yaa ben sıfır makyaj kot kazakla karşılamıştım Gerçi benimki "makyajsız daha güzelsin"cilerden olduğu için gayet salaşım mutluyum ohhh hadi gözün aydın şimdi bacaklar beldedir

Eveeet geldik sevgilimle 10 günlük iznimizin sonuna.. Yarın uçağı var sabahın köründe, yine yalnızlığımla başbaşa kalacağım. Ekstra bir rapor alamadı, olmadı, 4 hastaneye gitti yok yok yok vermiyorlar. Uğursuzluk bırakmadı peşimizi. Akşam son bir kez yemeğe çıkacağız, gece de vedalaşma vakti. Üzülmemeliyim, bu da geçecek elbet..

Hadi hayırlısıyla yolla canım benim.. İnşallah çabucak geçer hepsi hastanelerin izin vermez zaten canım imkanı yok.
Yalnız değilsin bak burda bir sürü yaren var biri sussa biri konuşur kimse yalnızlık çekmez
bende alıştım artık ya baya hemde bu duruma...

ayy canım benim Bu rapor işi öyle kolaymış gibi anlatıldı ki bize, dedik ya olur herhalde herkes almış bize mi vermeyecekler.. Vermediler valla :) totomuzdan hastalık da uyduramadık işte onun midesi bikaç gündür kötüydü onu bahane edelim dedik doktorlar da taş çatlasa 2 gün yazarız demişler. Devlet hastanesinde tanıdık bile vardı o bile yapamadı şaka gibi Ay sinirden gülüyorum artık, sonuç olarak başınızı ağrıtmaya devam yarın itibariyle
ihih :) sen nasılsın kuzum bitti mi iş güç?

yaaa rapor alamadınız mı ya off canım gerçekten çok üzüldüm ama olsun yine de güzel güzel vakit geçirdiniz bu günler de biter francesim üzülme

yaaa rapor alamadınız mı ya off canım gerçekten çok üzüldüm ama olsun yine de güzel güzel vakit geçirdiniz bu günler de biter francesim üzülme
kuzucum yaa son iki günümüzü çarçur ettik bu konuyla uğraşmaktan, ona üzüldüm asıl
yoksa bu rapor olayı ekstraydı, olsa şahane olurdu, ama olmadı napalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…