Bebeğim o olay çok kişinin başına geliyormuş ya ama sebebi tam bilinmiyor ben tırsıyorum biraz öyle şeylerdenAllahım yarım saat sonra havaalanıan gidiyorummmmmmmmmm...............................ohhh ohhhh
(kızlar bu arada birşey sormak isterim ben sbah kalktığımda avucumın parmaklarımın arasında kına yakılmış gibiydi ...korktum yıkadım yok çıkmadı hala var ..hayıra yorlayayaım ...inşalalh gzüel haberler alacaım bir yıl olur 2015 :)
Ayyy canımm benim çok sağol sınavlar falan tabi bide askerim o zaman daha gitmediği için uğrayamadım hiç yoksa aklımdaydın inan neden bilmem bi sıcaklığım var sana karşı :)teslim olmadan aradı kuzum kıyamam dayanamadım tabi ben yine bu 3 hafta çabuk geçer inşallah ya ben özledim şimdidenEvet kuzum çoktandır uğramıyosun buralara ama askerin gittiğine göre artık burdasın demektir :)
Kuzum ben seninki de bizimkilerle birlikte gidecek sanıyordum hatta dört gözle gelmeni bekliyordum İzmirin neresinde belki benimkiyle aynı yerdedir diye
Canım ağlama ya zaten ustasını aynı şehirde yapacak üzülecek ne var bunda bak herkes yaşadığı yerden 8-10 saat uzağa gönderdi askerliği boyunca hiç göremeyecek olanlar var kıymet bil bebeğim
Canımm benimmm duygular karşılıklıAyyy canımm benim çok sağol sınavlar falan tabi bide askerim o zaman daha gitmediği için uğrayamadım hiç yoksa aklımdaydın inan neden bilmem bi sıcaklığım var sana karşı :)teslim olmadan aradı kuzum kıyamam dayanamadım tabi ben yine bu 3 hafta çabuk geçer inşallah ya ben özledim şimdiden
Bebeğim o olay çok kişinin başına geliyormuş ya ama sebebi tam bilinmiyor ben tırsıyorum biraz öyle şeylerden
Ama sen şimdi bunları düşünme hiç yarım saat sonra yanına gidiyosun şaka gibi
Tamam canım benim öyle yapmaya çalışırım zaten yemin törenine ailesiyle gitcez annesi benim için o da bizimle gelsin demiş tanışıyoruz zaten babasıyla da 2 gün önce tanıştık hep birlikte gitcez inşallah 3.yılımıza denk geliyo bide yemin töreniCanımm benimmm duygular karşılıklı
Ağlamak yoooook bak telefonlar boş oluyormuş seni sık sık arar sesini kötü duymasın daha çok üzülür. Sen en neşeli halinle aç telefonu sakın üzgün olduğunu belli etme canım benim.
Bak biz 7. haftadayız zorda olsa geçiyor günler tatlım yapacak bişey yok malesef
Olur mu kuzu ya kkda bir sürü konular açıldı bunlar için kimisi alerji gibi bişey diyo kimisi rüya gördükten sonra oldu diye ala lekeler gider iz kalmaz merak etme kuzumvalla bilmiyorum korkuyorum ama yarım saat sonra canıma kavuşcam diye aklıma gelmiyor ama tırstım ne yalan söyleyim anacığım ...gidicimiyim yoksa
Yemin töreni mutlaka görülmesi gerek ya bizde ailesiyle gittik canımı aldık geldik çok güzeldi çok duygulandım benTamam canım benim öyle yapmaya çalışırım zaten yemin törenine ailesiyle gitcez annesi benim için o da bizimle gelsin demiş tanışıyoruz zaten babasıyla da 2 gün önce tanıştık hep birlikte gitcez inşallah 3.yılımıza denk geliyo bide yemin töreni
Olur mu kuzu ya kkda bir sürü konular açıldı bunlar için kimisi alerji gibi bişey diyo kimisi rüya gördükten sonra oldu diye ala lekeler gider iz kalmaz merak etme kuzum
Neyse sen düşünme bunları süslendin püslendin dimi ilk görüşte adamın aklını başından al hadi
Bağır tabi kızım gün senin günün bağırmak hakkındıroooooo adam görünce bu ne olmuş diyecekçok fazala makyaj yapmadım mavi gömlek - dar paça kot - lepopar deseneli bot..lacivert mont saçlar topuz ..ışıltılı rujum ...adamı görünce doluycam bacakalrımı beline ...heyo askerimmm geldi diye bağırcam ..deli diye atmasınlar içeri beni sonra
oooo ooo olmuyo ama yari gelen var gelemeyen var :))oooooo adam görünce bu ne olmuş diyecekçok fazala makyaj yapmadım mavi gömlek - dar paça kot - lepopar deseneli bot..lacivert mont saçlar topuz ..ışıltılı rujum ...adamı görünce doluycam bacakalrımı beline ...heyo askerimmm geldi diye bağırcam ..deli diye atmasınlar içeri beni sonra
Evet ya bende heyecanlanıyorum biran önce gidelim :) bilmiyorum ki o zamanki duruma bağlı diye konuştuk en sonYemin töreni mutlaka görülmesi gerek ya bizde ailesiyle gittik canımı aldık geldik çok güzeldi çok duygulandım ben
Törenden sonra izin kullanacak mı
Rica ederim tatlımbebisim banada en cok zen güven verdi acikcasi tesekkur ederimmmmm
Kendimi kotu hissettim şimdi yaa ben sıfır makyaj kot kazakla karşılamıştımoooooo adam görünce bu ne olmuş diyecekçok fazala makyaj yapmadım mavi gömlek - dar paça kot - lepopar deseneli bot..lacivert mont saçlar topuz ..ışıltılı rujum ...adamı görünce doluycam bacakalrımı beline ...heyo askerimmm geldi diye bağırcam ..deli diye atmasınlar içeri beni sonra
Eveeet geldik sevgilimle 10 günlük iznimizin sonuna.. Yarın uçağı var sabahın köründe, yine yalnızlığımla başbaşa kalacağım. Ekstra bir rapor alamadı, olmadı, 4 hastaneye gitti yok yok yok vermiyorlar. Uğursuzluk bırakmadı peşimizi. Akşam son bir kez yemeğe çıkacağız, gece de vedalaşma vakti. Üzülmemeliyim, bu da geçecek elbet..
ayy canım benimHadi hayırlısıyla yolla canım benim.. İnşallah çabucak geçer hepsi hastanelerin izin vermez zaten canım imkanı yok.
Yalnız değilsin bak burda bir sürü yaren var biri sussa biri konuşur kimse yalnızlık çekmez
bende alıştım artık ya baya hemde bu duruma...
yaaa rapor alamadınız mı ya off canım gerçekten çok üzüldüm ama olsun yine de güzel güzel vakit geçirdiniz bu günler de biter francesim üzülmeayy canım benimBu rapor işi öyle kolaymış gibi anlatıldı ki bize, dedik ya olur herhalde herkes almış bize mi vermeyecekler.. Vermediler valla :) totomuzdan hastalık da uyduramadık işte onun midesi bikaç gündür kötüydü onu bahane edelim dedik doktorlar da taş çatlasa 2 gün yazarız demişler. Devlet hastanesinde tanıdık bile vardı o bile yapamadı şaka gibi Ay sinirden gülüyorum artık, sonuç olarak başınızı ağrıtmaya devam yarın itibariyle
ihih :) sen nasılsın kuzum bitti mi iş güç?
kuzucum yaa son iki günümüzü çarçur ettik bu konuyla uğraşmaktan, ona üzüldüm asılyaaa rapor alamadınız mı ya off canım gerçekten çok üzüldüm ama olsun yine de güzel güzel vakit geçirdiniz bu günler de biter francesim üzülme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?