Ah canimmmm sen de cook bekledin kuzum benim sonunda kavusuyosunnn
çok şükür Allhaıma bugün kavuşuyorummm birtanem :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ah canimmmm sen de cook bekledin kuzum benim sonunda kavusuyosunnn
Canlarım günaydın nasılsınız
Prenseeeeeeees büyük gün geldi mi kuzum heyecan dorukta![]()
hep böyle neşe ile huzurla aşkla sevgi ile geçsin ömrümüz canım beklemek güzel beklenen kişi değerli olduğu için daha bir gzüel Aman ALLAHIM neler yazdırıyor bu özlem bana coştum kızlar tutmayın beni bugün...yar yar içimde ne fırtılar koptu sensiz ahhhh bir görseydin sen bile şaşrdın buna :) Allahımmmmm:)
bunları okuyunca sanki akşam ben görücem sevdiğimi, heycanlanıyorum:) biran önce geçse şu vakitler de bizde kavuşsak. 5,5 ay oldu görmeyelidaha 4 ayımız daha var. off offf............
ahh canım benim bende ianan 1.5ay görmedim tel ..fazala konuşamdık bizgeçeicek canım azıcık sabretmek lazım ..bazı şeyler zor olunca daha bir analam kazanıyor aşk sevgi...değer daha çok veriyor ve alıyorsun ...
kız dur adamı boğacanhımmm pide istedi kuzumyanıda tatlısı ekstara salata falan filan ...koşa koşa yapışcam boğazına atlıycam kucağına
ohh ohhhh
canım acemi ama sonuçta yemin etti? yemin etmeden önce hiçbiir ceza veremezler evet dogru ama yeminden sonra asker sayılıyorsun zaten..panzehir121 canım ben dün askermşe konuşurken sizin durumu sordm dediki acemi birliğinde askerlik uzatamazlar usta birliği belli olduğu andan itibaren oranın askeri değildir. Eğer komutanla gıcık giderlerse komutan da kıllığına usta birliğine yollarsa ceza dosyasını o zaman yer ceza kesn olrk uzar dedi
Cook rahat canım benim askerim orda yaptı acemiliğini. okadar cok telefon varki c ep telefonun olmasa bile beni acemide gunde 7 8 defa arıyordu askıtom :) yemin törenii saat sabah 10 da basladı diye hatılıyorum canım 21. gunde yemin törenleri oluyor.. Ordan da edirneye düştü :)Kızlarrr günaydınn ben gelmeyeli buralara ne kadar çok sohbet olmuş :)) benim yarim bugün teslim oldu kızlar manisa alaşehire,sevdiği acemi birliğini orda yapmış olanlarınız vardır mutlaka nasıl bi yer rahat mı rahat arayabildiler mi bana bide yemin törenleri saat kaçta oldu bilgilendirir misiniz
Valla bilmiyorm canm hala acemide olduğu için komutana bağlı dedicanım acemi ama sonuçta yemin etti? yemin etmeden önce hiçbiir ceza veremezler evet dogru ama yeminden sonra asker sayılıyorsun zaten..
Konuyu bilmiyorum ama acemi de ceza vermezler nidanın dediği gibi yemin törenine kadar asker sayılmıyorlar. Ama evci iznini yakabilir büyük bi olaya karışmışsa da usta birliği yerini değiştirip sürgün yiyebilirValla bilmiyorm canm hala acemide olduğu için komutana bağlı dedi
ama cocuk yemin etmiş canım asker artık yani bi olaya karıstıdıgında ya askerliği uzar yada sürgün yer. Sürgün kolay kolay vermiyorlar cok buyuk bi olay olmadıkçaa ama yerine görede değişir o bazı yerler görmemezlikten gelirken abzısı bu konuda cok dikkatli oluyor.Konuyu bilmiyorum ama acemi de ceza vermezler nidanın dediği gibi yemin törenine kadar asker sayılmıyorlar. Ama evci iznini yakabilir büyük bi olaya karışmışsa da usta birliği yerini değiştirip sürgün yiyebilir![]()
Hmm ben yemin etmedi gibi düşündüm canım olay ne peki ne yapmış asker kimin askeri panzehirin miama cocuk yemin etmiş canım asker artık yani bi olaya karıstıdıgında ya askerliği uzar yada sürgün yer. Sürgün kolay kolay vermiyorlar cok buyuk bi olay olmadıkçaa ama yerine görede değişir o bazı yerler görmemezlikten gelirken abzısı bu konuda cok dikkatli oluyor.
ama cocuk yemin etmiş canım asker artık yani bi olaya karıstıdıgında ya askerliği uzar yada sürgün yer. Sürgün kolay kolay vermiyorlar cok buyuk bi olay olmadıkçaa ama yerine görede değişir o bazı yerler görmemezlikten gelirken abzısı bu konuda cok dikkatli oluyor.
Hmm ben yemin etmedi gibi düşündüm canım olay ne peki ne yapmış asker kimin askeri panzehirin mi
Canım tamamen komutanın insiyatifine kalmış işte. İnşallah unutulur gider çok üstünde durmazlar.Evet benim canım kavga etmis .. kızlar ben bugun konuştum işte dedim arkadaş böyle böyle diyo .. o da öyleymis yani şimdi ustaya gidecekler ya burda ki komutan ceza dosyasında yollar ya da yollamazmis belli olmuyor dedi bakalım anlicaz dedi![]()
Inşallah canım benimCanım tamamen komutanın insiyatifine kalmış işte. İnşallah unutulur gider çok üstünde durmazlar.
Ayyy nasıl içim rahatladı anlatamam canım benimmm çok sağoll allah sevdiğine kavuştursun tez zamanda sabahtan beri ağla ağla şiştim 3 yıldır hiç böyle ayrı kalmadık telefonda yok çok üzüldüm ama ilaç gibi geldi dediklerin :)) benim yarimin usta birliği İzmir zateen izmirde oturuyoruz ikimizde :))Cook rahat canım benim askerim orda yaptı acemiliğini. okadar cok telefon varki c ep telefonun olmasa bile beni acemide gunde 7 8 defa arıyordu askıtom :) yemin törenii saat sabah 10 da basladı diye hatılıyorum canım 21. gunde yemin törenleri oluyor.. Ordan da edirneye düştü :)
Evet kuzum çoktandır uğramıyosun buralara ama askerin gittiğine göre artık burdasın demektir :)Lunna cımm nasılsııın çok uzun zaman oldu ben yazmayalı iyi misin :))