- 17 Aralık 2012
- 2.845
- 692
- 198
92 canım senin? bu arada gökhanın babasıda 24 aralık da dogmuşşbenimkinde daha tık yok canım benimki günü gelmeden b,rşey yapmazayy ne güzel yıl kaç senin
benim de 9292 canım senin? bu arada gökhanın babasıda 24 aralık da dogmuşşben bişey beklemedim bu sene ondan askerde diye ama şaşırttı beni sevdicek
ayyyy şımarıyorum canım .çookkk teşekkkür ederim birtanem gözlerin güzel bakmasından kaynaklı o ...
inşallh sileceğim bakalım...
saat kaçta dogmussun kızzzzzz ben oglen 12 bucuk arası civarıbenim de 92ondan sana kanım çok ısındı benimmm
ben gece doğmuşum canım o tutmadısaat kaçta dogmussun kızzzzzz ben oglen 12 bucuk arası civarıhehe evet bencedee bebegim
Zen kuzumkizlar size alakasiz bi sorum olucak. tek taş pirlanta yuzuk icin hangi markayi tavsiye edersiniz? atasay, altinbas, zen, ariş? hangisi daha guvenilir ve kalitelidir sizce????
Kuzum pırlantada kesim ve renk önemli biliyosundur.Bi ara bende çok araştırmıştım ama bulabildiğim en düzgünü oydu çeşidinin çok olması da dikkatimi çekmişti. Kendi zevkime uygun kesimleri güzel bir kaç pırlanta sonunda bulabilmiştim..canim neye gore kime goree iyi bu cok onemli
canım silinmiyor diye biliyorum ben yakızlarrrr resmimiiiii nasıl sileceğimmmmmmmmmmmm...yardımmmmmmm
çok güzelmiş canım ya güle güle kullan :) bu arada kayınbaban nasıl oldu ?kızlarr dogum gunu hediyem nasııl
Canımm şimdiden gözün aydın, darısı en yakın zamanda bizlere de olsun inşalllahevvttt yarına çokkkk az kaldııııııı ..Aman Allhım sımsıkı sarıcammm sarılcam kokluycam :) hoppaaaaaaaa ohhhh yandannnn ....şıkıdım şıkıdımmm
Canımm şimdiden gözün aydın, darısı en yakın zamanda bizlere de olsun inşalllah
pırlantamı olcak illakizlar size alakasiz bi sorum olucak. tek taş pirlanta yuzuk icin hangi markayi tavsiye edersiniz? atasay, altinbas, zen, ariş? hangisi daha guvenilir ve kalitelidir sizce????
canım biraz önce aradım yogunbakımdaymıs işte durumu normalmiş ilk gunden iyimiş yani..çok güzelmiş canım ya güle güle kullan :) bu arada kayınbaban nasıl oldu ?
canım İnşallah böyle iyiye gider Allah yardımcınız olsuncanım biraz önce aradım yogunbakımdaymıs işte durumu normalmiş ilk gunden iyimiş yani..
saol canısı napıyosuuun?canım İnşallah böyle iyiye gider Allah yardımcınız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?