357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

patavatsız insanlar kim bilr ne dedilerde öyle çileden çıkardılar askerini, olan olmuş artık kuzum zaten şimdi sinirlidir sende pek üstüne gitme, kendinide çok üzme bunla geçmiş olsun die düşünmeye çalış

kızlarr dogum gunu hediyem nasııl

Nidakusum bayildimmm çok güzel .. doğum gününde şimdiden kutlu olsun mutlu yıllar canim benim
canım bir anlık sinir öfke insanalara neler yaptırıyor ..kimbilir nasıl kışkırtıcı kelimeler kullandı ...7 günde geçer güzelim hiç sıkma canını ..inşallh birdaha olmaz canım...

Inşallah canimm

inşallah kuzum ya çok üzüldüm cidden usta birliğine giderken iyice tebihle kuzum herkesin dediğini dikkate almasın

Bi gelsin cekicem kulaklarını inşallah olmaz tekrar kuzum saol

Öyle kuzum insanlar tuhaf ama benimkinide tanıyorum ben ya baktı diye taksici ye dalasan bir insan Hayır bi görsen ufak tefek yani cok guclu biri degil böyle kabadayi sanar insan .. inşallah tekrar olmaz napalım sağlık olsun

698 nolu alanda gülüm :) sielmedim ki daha ya kaldı resmimm imdatttttttttttttt
ayy gördümm ne kadann çekicisin masallah cok tatlısınız allah bozmasın mor da cok yakısmıs sana bu arada..nasıl silincegine gelirsek bende bilmiyorum yazılan yorumlar silinmiyor diye biliyorum ama fotograf kaldırılabilir heralde ya

ayyyy şımarıyorum canım .çookkk teşekkkür ederim birtanem gözlerin güzel bakmasından kaynaklı o ...

inşallh sileceğim bakalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…