- 22 Ekim 2014
- 755
- 138
- 133
maşallahhh rabbim nazarlar korusunişteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee bizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:) :) :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
maşallahhh rabbim nazarlar korusunişteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee bizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:) :) :)
çok güzel canım:)) ne güzel ya düşünüp yaptırmış:))kızlarr dogum gunu hediyem nasııl![]()
patavatsız insanlar kim bilr ne dedilerde öyle çileden çıkardılar askerini, olan olmuş artık kuzum zaten şimdi sinirlidir sende pek üstüne gitme, kendinide çok üzme bunla geçmiş olsun die düşünmeye çalışKızlar Günaydın benim. Moralim bozuk sevgilim kavga etmiş yumruk falan girismis badisine Allahım biliyordum kaç kere söz verdirttim kimseyle kavga etme diye biliyorum çünkü böyle olacağını .. zaten başımiza ne gelirse bu sinirinden geliyor ve sonuç olarak askerliği yedi gün uzamisneymiş çocuk beni ima ederek küfür etmiş allahım diyorum sinirle herkes hersey söyler neden böyle yapiyosun herkes yerini bilicek diyo
offf
![]()
kızlarr dogum gunu hediyem nasııl![]()
canım bir anlık sinir öfke insanalara neler yaptırıyor ..kimbilir nasıl kışkırtıcı kelimeler kullandı ...7 günde geçer güzelim hiç sıkma canını ..inşallh birdaha olmaz canım...
inşallah kuzum ya çok üzüldüm ciddenusta birliğine giderken iyice tebihle kuzum herkesin dediğini dikkate almasın
Öyle kuzum insanlar tuhaf ama benimkinide tanıyorum ben ya baktı diye taksici ye dalasan bir insan Hayır bi görsen ufak tefek yani cok guclu biri degil böyle kabadayi sanar insan .. inşallah tekrar olmaz napalım sağlık olsunpatavatsız insanlar kim bilr ne dedilerde öyle çileden çıkardılar askerini, olan olmuş artık kuzum zaten şimdi sinirlidir sende pek üstüne gitme, kendinide çok üzme bunla geçmiş olsun die düşünmeye çalış
sagol kuuzucum begendigine sevindim:)@nidagkhn canımcım hediyene bayıldımmm , çok güzel![]()
evett o kadar söyledim bide hediye falan istemiyorum asker admsın paranı harcama diyee dinlememişçok güzel canım:)) ne güzel ya düşünüp yaptırmış:))
panzehirimmm binimmm tişiikirlirr utandımNidakusum bayildimmm çok güzel .. doğum gününde şimdiden kutlu olsun mutlu yıllar canim benim
Inşallah canimm
Bi gelsin cekicem kulaklarını inşallah olmaz tekrar kuzum saol
im
panzehirimmm binimmm tişiikirlirr utandım![]()
aaaa ben görmeden silme lütfeeen nerde resminnkızlarrrr resmimiiiii nasıl sileceğimmmmmmmmmmmm...yardımmmmmmm![]()
aaaa ben görmeden silme lütfeeen nerde resminn
gerçekten rahatladım şu an canım zaten eşimin gideceği yer sakinmiş şükürler olsun:):) gördüm geçirdim kuzum bildiğim için söylüyorum rahatla :)
ayy kız bu çok güzeeel iyi ki doğmuşsun canım beniiim bu arada haftaya bugün yani 24 aralık benim de doğum günüm :)kızlarr dogum gunu hediyem nasııl![]()
ayy gördümm ne kadann çekicisin698 nolu alanda gülüm :) sielmedim ki daha ya kaldı resmimm imdatttttttttttttt![]()
![]()
benim dogum gunumde haftaya bugun inanmıyoruuumayy kız bu çok güzeeel iyi ki doğmuşsun canım beniiim bu arada haftaya bugün yani 24 aralık benim de doğum günüm :)
benimkinde daha tık yok canım benimki günü gelmeden b,rşey yapmazbenim dogum gunumde haftaya bugun inanmıyoruuumaskısı erken gondermiş bir hafta.
![]()
ayy gördümm ne kadann çekicisinmasallah cok tatlısınız allah bozmasın
mor da cok yakısmıs sana bu arada..nasıl silincegine gelirsek bende bilmiyorum yazılan yorumlar silinmiyor diye biliyorum ama fotograf kaldırılabilir heralde ya
![]()