İyiyim canım vallahi tek neşe kaynağım burası, öyle bi içim sıkılıyor bugün .. Sen nasılsınn ?Nasılsın canım hayırdır ne oldu![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyiyim canım vallahi tek neşe kaynağım burası, öyle bi içim sıkılıyor bugün .. Sen nasılsınn ?Nasılsın canım hayırdır ne oldu![]()
Bende iyiyim canım çok şükür.Hepimizin öyle canım askerlerimize pek belli edemiyoruz bizde burda döküyoruz içimizi..İyiyim canım vallahi tek neşe kaynağım burası, öyle bi içim sıkılıyor bugün .. Sen nasılsınn ?
Günaydın tatlımmm nasılsın napıyosun bakayımmgunaydınnnnn kızlarrr
yani kötü bir durum orası askeri sevmiyor hemen tanıyor mecburen çarşı izni yok adamlar 4 ay cezaevinde gibi olacaklar![]()
Neden ki canım zaten 2 den fazla gitmez ailesi te oraya sonuçta çıkabilmesi için ailesinden birinin gitmesi gerek 2 kez çıksın ben ona razıyım :))) 2 kez çıksa cuma c.tesi pazar 3 gün 6 gün eder ..11 gün de izin var zaten yeter ya zaten her ay da ben 1 kez gidicem yanına....şurda kaldı 124 günümüz 100lere düşmeye ne kaldı şurda :))Evet bebeğim biz yemin töreninden sonra çıktık ben normalde de öyle sanıyordum yanlış anlamışım demek ki
O zaman siz çok şanslısınız ama 2 kez olması çok kötü ya![]()
Doğru diyosun kuzum aileden biri gitmeden çıkarmıyorlarmış genelde. Ama benimki komutanıyla konuşmuş komutanı nişanlın gelince de çıkarırım demiş sadece babasının kimlik fotokopisini götürücez gidersem eğer. Aynı şekilde arkadaşları da gitmeyi planlıyor. Ben direk bizim için düşünmüştüm.Neden ki canım zaten 2 den fazla gitmez ailesi te oraya sonuçta çıkabilmesi için ailesinden birinin gitmesi gerek 2 kez çıksın ben ona razıyım :))) 2 kez çıksa cuma c.tesi pazar 3 gün 6 gün eder ..11 gün de izin var zaten yeter ya zaten her ay da ben 1 kez gidicem yanına....şurda kaldı 124 günümüz 100lere düşmeye ne kaldı şurda :))
Herkese günaydın kızlarrrr .. rüzgarlı bunaltıcı bi günn :/ çabucak geçsin de 100 lere düşelim artıkk :))
Günaydın canımm nasılsınngünaydın kızlarr
Günaydın güzellik napıyosun nasılsın bakimmmHerkese günaydın güzellikler![]()
Gunaydin bebislerr![]()
Maşallahhhh canım nazar değmesinnnnişteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee bizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:) :) :)
Masallah canim ya Allah bozmasinişteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee bizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:) :) :)
Masallah canim ya Allah bozmasin![]()
iyiyim tatlım sen nasılsın:)Günaydın canımm nasılsınn![]()
çok yakışmışsınız canım allah mutluluğunuzu daim eylesin:)işteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee bizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:) :) :)
Çok teşekkür ederiz.Amin hiçbirimiz ayırmasın Rabbim hep el elele göz göze diz dize aşkla sevgiyel mutlulukla geçsin ömrü hayatımız :)
günaydın canımm hoşgeldinnGunaydin guzel yarenler :)
iyiyim tatlım sen nasılsın:)
çok yakışmışsınız canım allah mutluluğunuzu daim eylesin:)