• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

İyiyim canım vallahi tek neşe kaynağım burası, öyle bi içim sıkılıyor bugün .. Sen nasılsınn ?
Bende iyiyim canım çok şükür.Hepimizin öyle canım askerlerimize pek belli edemiyoruz bizde burda döküyoruz içimizi..
Kötü birşey yoksa iyi bari canım askerin nasıl o_O
gunaydınnnnn kızlarrr
Günaydın tatlımmm nasılsın napıyosun bakayımm :KK68:

Ankara ne soğuksun bugünlerde karmakarışık bulutlar zifiri karanlık .....YARIN BÜYÜK GÜN CANLAR askerim 2 günlüğüne gelecek ama sonra pırrrr urfaaaaaaa......göz açıp kapayana kadar hızılı geçsin günler .....siz ansıslınzı bakalım..

Evet bebeğim biz yemin töreninden sonra çıktık ben normalde de öyle sanıyordum yanlış anlamışım demek ki
O zaman siz çok şanslısınız ama 2 kez olması çok kötü ya:KK14:
Neden ki canım zaten 2 den fazla gitmez ailesi te oraya sonuçta çıkabilmesi için ailesinden birinin gitmesi gerek 2 kez çıksın ben ona razıyım :))) 2 kez çıksa cuma c.tesi pazar 3 gün 6 gün eder ..11 gün de izin var zaten yeter ya zaten her ay da ben 1 kez gidicem yanına....şurda kaldı 124 günümüz 100lere düşmeye ne kaldı şurda :))

Herkese günaydın kızlarrrr .. rüzgarlı bunaltıcı bi günn :/ çabucak geçsin de 100 lere düşelim artıkk :))

Neden ki canım zaten 2 den fazla gitmez ailesi te oraya sonuçta çıkabilmesi için ailesinden birinin gitmesi gerek 2 kez çıksın ben ona razıyım :))) 2 kez çıksa cuma c.tesi pazar 3 gün 6 gün eder ..11 gün de izin var zaten yeter ya zaten her ay da ben 1 kez gidicem yanına....şurda kaldı 124 günümüz 100lere düşmeye ne kaldı şurda :))
Doğru diyosun kuzum aileden biri gitmeden çıkarmıyorlarmış genelde. Ama benimki komutanıyla konuşmuş komutanı nişanlın gelince de çıkarırım demiş sadece babasının kimlik fotokopisini götürücez gidersem eğer. Aynı şekilde arkadaşları da gitmeyi planlıyor. Ben direk bizim için düşünmüştüm.
Dimi ya günler geçiyor şafaklar atıyor:D:D:D

Herkese günaydın kızlarrrr .. rüzgarlı bunaltıcı bi günn :/ çabucak geçsin de 100 lere düşelim artıkk :))

Günaydın bujumm :KK68: aynen içim şişti şu havaları hiç sevmiyorum o_O Amin inşallahhh sizin yine iyi bizde 200 lere düşelim diye dua ediyoruz :KK51::-):-)
günaydın kızlarr
Günaydın canımm nasılsınn :KK25:
Herkese günaydın güzellikler:D:D
Günaydın güzellik napıyosun nasılsın bakimmm :KK24::KK24:
Gunaydin bebislerr :KK8::KK8:

Bebişimm günaydınn :KK45: nasılsın napıyosunn :KK54:

işteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee bizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:) :) :)

Eklentiler

• DSC04756.webp
    DSC04756.webp
    64,2 KB · Görüntüleme: 80
Çok teşekkür ederiz.Amin hiçbirimiz ayırmasın Rabbim hep el elele göz göze diz dize aşkla sevgiyel mutlulukla geçsin ömrü hayatımız :)

Aminn aminnn kuzum ne güzel söyledin inşallahhhhhhhh :KK68::KK68:
Gunaydin guzel yarenler :)
günaydın canımm hoşgeldinn :KK25::KK25:
iyiyim tatlım sen nasılsın:)

çok yakışmışsınız canım allah mutluluğunuzu daim eylesin:)

İyiyim bende çok şükür çalışmaya devam :KK51::KK51:

Back