Kuzu yılbaşı sonuçta askerlerin pek uyucağını sanmıyorum herkez telefonla konuşmanın derdinde olur bence arar seninki de
Tatlımmmm naber
Oldu canım olmaz mı Ağrı dağın eteğindeeeee uçan güvencin oldu herifim
İnşallah herr gün çok çok görüşebilirsiniz canımm :)Ne güzelll :))
Tatlımmmm naber
İyiyim kuzu sen nasılsın kaçta çıktın işten
Canımm napıyosun
Bilmem ki canım yaa .. uyursa da uyusun yoksa ertesi gün kalkamaz kıyamam ki :)
İİyim canım benim nolsun işteyim her zamanki gibi sen nasılsın ?? :)
Emin değilim canım uyku konusunda biraz hassas ama bakalım beni şaşırtacakmı :) Ben umutlanmıyım pek de :) :) :)Oy canım benim ya askerini düşünyor yine helal sanaarar bence kuzu duramaz bak benden söylemesi
Daha gitmedi kuzum acemilikten bi kurtulsak gidicekte bekliyoruz hala işteOo uzakmış baya canım benim nasıl rahat mı bari
Anladım kuzum o zaman inşallahhh seni şaşırdır yarenini sevindirir diyorumEmin değilim canım uyku konusunda biraz hassas ama bakalım beni şaşırtacakmı :) Ben umutlanmıyım pek de :) :) :)
İnşallahhh tatlım benim sağolasınAnladım kuzum o zaman inşallahhh seni şaşırdır yarenini sevindirir diyorum
Keyifler baya yerindee :) :) :)URFALIYIM EZELDEN GÖNLÜM GEÇMEZ GZÜELDENNNNNNNNNN :) AH URFA ÇOK ŞANLISIN 20 ARALIKTA SEVDİCEĞİM GELİYOR ..:) HAHAHAHA
Iyiyim kuzum ya askerimle gecen iki gün cok iyi geldiii doyamadim o ayri ama bunada sükürrrGünaydın canısı napıyosun nasılsın bakayımmm
Daha gitmedi kuzum acemilikten bi kurtulsak gidicekte bekliyoruz hala işte
İnşallah rahat olur gidene kadar hiç birşeyden emin olamıyorum telefon ayarla bana dedi en son eski bi telefon buldum onu vericem inşallah içeriye sokabilir..
Keyifler baya yerindee :) :) :)
Lunnam ya valla senle konusmayi özledim denk dusmuyoruz ne zamandir nasilsin napiyosunnnGüüüüüüünaaaaaaaaayydııııııııııııın canlarım
Ayy cok tatli o son bi iki gun bende suan bi hafta onceye dönmeyi ne kdar cok isterdimm :)ÇOK ŞÜKÜR CANIM perşembe günü gelecek ya ..ondan kafayı buldum ben iiceee...:)
Iyiyim kuzum ya askerimle gecen iki gün cok iyi geldiii doyamadim o ayri ama bunada sükürrr
Ya gecmicek gibi duruyo ama bakiyom da bi aydan fazla olmus gunler kisaldi ya tek avuntum oOhh maşallah kuzum şükür yine de vallaay bu zaman nasıl geçicek kuzum ya hala anlamış değilim valla..
Ayy cok tatli o son bi iki gun bende suan bi hafta onceye dönmeyi ne kdar cok isterdimm :)
ah kuzum aynen ya en azından kış günler kısaYa gecmicek gibi duruyo ama bakiyom da bi aydan fazla olmus gunler kisaldi ya tek avuntum o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?