• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

:KK48::KK48: Web tasarım üzerine kuzum hayırlısı olur inşallah Hoppa eyvahhh zaten o da olur olmaz zamanlarda ben geldim diyo ya insan deli oluyor yaa :KK34: Aman kuzum ya üzme askerini sinirini evdekilerden çıkart ben genelde öyle yapıyorum zaten anlıyorlar birşey diyemiyorlar hele bii de sevdicek askerde diye hiç üstüme gitmiyorlar iyi oluyor bi yandan da :-):-)

Lunammm günaydınnn nasılsın napıyosun bakayımm :cool:
allaah web tasarım tam burda takılmalık desene arada pıt pıt yazarsın:KK45: Üff bi şişe passiflora içesim var:KK11:

Kızlarr hafta sonu kaynanam kelimesini yakıştırmadığım Annem (nişanlımın annesi) beni kahvaltıya çağırdı.
Ama bu işte bir gariplik var sana sürprızım var dedi, daha önce hiç böyle bir şey yapmadı.Aramız çok iyi anne kız gibiyiz inandırıcı gelmeyecek belki ama en yakın arkadaşlarımdan biri. Yinede şaşırdım ya bir an aklıma acaba yarenim mi? gelecek de onun sürprizini yapacaklar diye de düşünmüyor değilim.. ama kalpten giderim sanırım şuan eğitimde Yalova'da 26 aralıkta Muğla'ya geçecekti izin kullansa bile imkansız yani anlamadım gitti çok heyecanlandım :KK17::KK28:

allaah web tasarım tam burda takılmalık desene arada pıt pıt yazarsın:KK45: Üff bi şişe passiflora içesim var:KK11:

Duramıyorum zaten kuzu sabahtan beri baksana :KK48::KK48: ay kuzum o ne işe yarıyor ki o_O
Cesetler cinayetler izlemekten içim çürüdü zaten yaaa bıraktım:KK53::KK53::KK53:
aman yaaa sabah sabah ne eziyet ediyon kendine o kadında da piskoloji kalmamıştır he :KK75::KK75:

Duramıyorum zaten kuzu sabahtan beri baksana :KK48::KK48: ay kuzum o ne işe yarıyor ki o_O

aman yaaa sabah sabah ne eziyet ediyon kendine o kadında da piskoloji kalmamıştır he :KK75::KK75:
Aaa mutlaka araştır tatlış, vize-final-regl kabuslarımla başa çıkabilen tek şey:KK53: sakinleştirip durgunlaştırıyo heyecanımı gerginliğimi alıyo bitkisel zaten bi zararı da yok ohh :KK14:

Kızlarr hafta sonu kaynanam kelimesini yakıştırmadığım Annem (nişanlımın annesi) beni kahvaltıya çağırdı.
Ama bu işte bir gariplik var sana sürprızım var dedi, daha önce hiç böyle bir şey yapmadı.Aramız çok iyi anne kız gibiyiz inandırıcı gelmeyecek belki ama en yakın arkadaşlarımdan biri. Yinede şaşırdım ya bir an aklıma acaba yarenim mi? gelecek de onun sürprizini yapacaklar diye de düşünmüyor değilim.. ama kalpten giderim sanırım şuan eğitimde Yalova'da 26 aralıkta Muğla'ya geçecekti izin kullansa bile imkansız yani anlamadım gitti çok heyecanlandım :KK17::KK28:

maşallh canım ...dilini ısır ..süprizzzzzzzzz ...belki yarenin karşında olacak yoksa ara sıra çağrırmı ? bak merak ettim ...

Aaa mutlaka araştır tatlış, vize-final-regl kabuslarımla başa çıkabilen tek şey:KK53: sakinleştirip durgunlaştırıyo heyecanımı gerginliğimi alıyo bitkisel zaten bi zararı da yok ohh :KK14:
hadi ya ilk defa senden duydum kuzu benim adet düzensizliğim hep var ama bazen dediğin gibi önemli zamanlarda ipimi kopartıyor :KK48::KK48: denerim kuzu bitkiselse zaten benden kaçmaz artık :KK76::KK76:

yine muhabbet almis basini gitmiş bakiyorumda :) calisiyomusunuz yoksa KK'ya girmeye mi gidiyosunuz işe anlamadim:KK53: fistiklar yakalanmayin aman dikkat :p:p

Back