Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilemedim kii denk gelmedi mi gelmiyo işteNasıl bi iş kuzum? Hayırlı olsun bağımsızlık gibisi yok hep derim, ama inşallah ömrümüz 'bize iş gibi gelmeyen' işlerle geçer :) gözün aydın umarım bu iş de senin için böyle bişey olur
Hasret gidermesine gideriyoruz daa afedersin hastalığım çok yaklaştı ve ben yürüyen bi stres topuyum adeta.. Çocuk da alıyo nasibini hem üzülüyorum hem engel olamıyorum kendime off napmalı
![]()
Güüüüüüünaaaaaaaaayydııııııııııııın canlarım![]()
İyi gibi kuzum nasıl olsun alışmaya çalışıyorum halaEvet gelsin de bende bi göreyim sevdiceğimi 1 hafta kalıcak canım burda inşallah her gün buluşabiliriz diye dua ediyorum artık
![]()
günaydın kızlarrrr![]()
Aa hadi ya umarim ugur dikkat eder yakalatmaz 7gün daha dayanamam sanirimsüper canım benimkisi kars'a telefon sokamadı... yakalnınca 7 gün uzatıyorlarmış askerliği 3 arkadaşının uzamış..
Ayyyy ne kadar şanslısınnn :) Ben onsuz giricem yeniyıla bu sefer malesefAyy amin kuzum inşallah ya yılbaşında burda olması ayrı bi heyecan benim için![]()
Günaydın canımm hoşgeldin :)günaydın kızlarrrr![]()
Güüüüüüünaaaaaaaaayydııııııııııııın canlarım![]()
hoşbuldum canım, bizde dün gece yarimle konuştuk yeniyıl muhabbetini tabi hüzünlü hüzünlü , sonunda refleks haliyle neyse hayatım seneye kendi evimizde gireriz die bi laf çıktı ağzımdan bu seferde başladık gülmeyeGünaydın canımm hoşgeldin :)![]()
Canım yaa üzme kendini benim de bu sene yılbaşından ümidim yoktu ama ayın 30 unda geliyorum dediAyyyy ne kadar şanslısınnn :) Ben onsuz giricem yeniyıla bu sefer malesef![]()
Hahahahha sorma canımm öle olur zaten hemen :)) Bizdede öyle durum evlencez dönüşte diye kafamın etini yior ama ben bişe diyince evlilik teklif etmedim daha ne planlar yaptın diyor uyuzluk yapacak ya illahoşbuldum canım, bizde dün gece yarimle konuştuk yeniyıl muhabbetini tabi hüzünlü hüzünlü , sonunda refleks haliyle neyse hayatım seneye kendi evimizde gireriz die bi laf çıktı ağzımdan bu seferde başladık gülmeyedaha evlilik teklif etmedim hayırdır ne planı yaptın hemn sen fln dio şımarık yarim benim
Aynen tatlım iyiki siz varsınızCanım yaa üzme kendini benim de bu sene yılbaşından ümidim yoktu ama ayın 30 unda geliyorum dedi
burdan biz kutlarız kuzum bu sene de bizle kutla ne olucak![]()
Günaydınn yarenlerrrr![]()
Günaydın canimmm benim çok şükür sen ne yapıyorsun nasılsınGünaydın yarenlerrr napıyosunuz bakayımmm![]()
günaydın kızlarrrr![]()
Aynen tatlım iyiki siz varsınız:) konuşalım o da yeter bana yanımda olmasada:)
Günaydın şafak kankim naber
Günaydın canimmm benim çok şükür sen ne yapıyorsun nasılsın
Günaydın canım benim![]()
Iyiyim canım ya nasıl olsun okula geldim bende .. telefon bekliyorum askerimden .. sizin usta belli oldu dimi neresiydi canım benim?evet kuzum telefon felan soktu mu içeriye peki arayabilir mi sence ?
İyiyim canım iş hayatına devam napayım sen napıyosun nasılsınbakayım![]()
Soktu canım aramasına arar ancak 00:00 da uyuo olur muhtemelen çünkü ertesi gün erken kalkcak malum...evet kuzum telefon felan soktu mu içeriye peki arayabilir mi sence ?
Hiç bir değişiklik yok canım ama iyiyim çok şükür sende ne var ne yoook :)Günaydın şafak kankim naber![]()
Bende aynı canım ya okul ev vakit dolduruyorum vallaHiç bir değişiklik yok canım ama iyiyim çok şükür sende ne var ne yoook :)
Oldu canım olmaz mı Ağrı dağın eteğindeeeee uçan güvencin oldu herifimIyiyim canım ya nasıl olsun okula geldim bende .. telefon bekliyorum askerimden .. sizin usta belli oldu dimi neresiydi canım benim?
Soktu canım aramasına arar ancak 00:00 da uyuo olur muhtemelen çünkü ertesi gün erken kalkcak malum...
İyi gibi kuzum nasıl olsun alışmaya çalışıyorum halaEvet gelsin de bende bi göreyim sevdiceğimi 1 hafta kalıcak canım burda inşallah her gün buluşabiliriz diye dua ediyorum artık
![]()
İyiyim kuzu sen nasılsın kaçta çıktın iştenWeb tasarım üzerine kuzum hayırlısı olur inşallah
eyvahhh zaten o da olur olmaz zamanlarda ben geldim diyo ya insan deli oluyor yaa
Aman kuzum ya üzme askerini sinirini evdekilerden çıkart ben genelde öyle yapıyorum zaten anlıyorlar birşey diyemiyorlar hele bii de sevdicek askerde diye hiç üstüme gitmiyorlar iyi oluyor bi yandan da
Lunammm günaydınnn nasılsın napıyosun bakayımm![]()
günaydınnn canıımmmmmmm ....
inşallah canımm :) nasılmış gittiği yerAa hadi ya umarim ugur dikkat eder yakalatmaz 7gün daha dayanamam sanirim![]()