Canım gazıemıre gıttı netten arastırdım gazıemır ve manısa ulastırma bolumuymus sanırım o yuzden gonderdıler bırbırlerıne baglılar galıbassc2310 canım izmirin neresine gitmişti başta
Canim sizin manisaydii dimii.. sagol ya sayende bi haber geldi ordan en azindan.. benim sevgilim teslim olduktan sonra henuz aramadi.. seninki saat kacta teslim olmustu canim.. yerlesebilmisler mislam kızlar sevgilim 20.22 de aradın sesi çok iyiydi. herkes kısa dönem saolsun herkes iyi hiç sıkıntı yaşamadım dedi. aşı olmuş kolunu biraz haşat etmişlr onun dışında herşey yolunda.yarın akşam yine ararım dedi. karnınıda doyurmuşya daha ne olsunnnnnn... Allahım şükür sana
Kizlar ilk aramalar ne kadar kiymetli degilmi ya ben hic bi aramasina bu kadar heyecanlanmamistim cok baska duygular yaa ♥ benimkide kastamonuda sikinti yok diye konustu ama olsa da soylicegini sanmiyorum bosuz oturuyoz oyle dedi sadece ilk gunler onlarinda rahat gecer herhalde kiyamam dinlensinler iyice..
Dediginiz gibi safak 1 daha atti boyle boyle safak dogan gunes yapariz insallah hepberaberr :)
Evet cnim kisa donem devreler galiba bizimkiler :)canim senin sevgilinde mi kastamonuda kisa donem mi :)
Hadi Allah kavustursun canim hayirli tezkereler.Abiciğimi yolculadık
Öyle canım öyle.. Gökhanı gönderdiğimde feryat figan ağlamıştım annesinden daha fazla.. Ama abide çok farklıymış ya eksikliğini gidince hissediyosun. Bide annemi babamı ağlarken görmek kötü yaptı beni daha çokHadi Allah kavustursun canim hayirli tezkereler.
Hem sen tecrubelisin bu konuda :)
Ne guzel bak biri yokken birisi var yaninda :)Öyle canım öyle.. Gökhanı gönderdiğimde feryat figan ağlamıştım annesinden daha fazla.. Ama abide çok farklıymış ya eksikliğini gidince hissediyosun. Bide annemi babamı ağlarken görmek kötü yaptı beni daha çok
Gökhanda yanmdaydı ağlama aşkım diyo, diyorum bana aglarken aglama demeyin daha cok aglıyorum biliyosun artık gülüyo oda :
Amin gülüm hepsi için Rabbim yollarını açık etsin korusun hepsini .. Bizlerede sabırlar versin..Ne guzel bak biri yokken birisi var yaninda :)
Hepsini yeri apayridi tabi abi kardes candir yani benim yok kardesim ama olsa cok kiymetli olurdu hrrhalde :)
Insallah tez gider tez gelir hepsi yaa
Benim nisanlimda alasehire gidicek cuma gunu tatlimCanım gazıemıre gıttı netten arastırdım gazıemır ve manısa ulastırma bolumuymus sanırım o yuzden gonderdıler bırbırlerıne baglılar galıba
Hiç bilginiz var mı pekı canım bırılerınden fıkır almıssınızdır belkıBenim nisanlimda alasehire gidicek cuma gunu tatlim
Evet cnim kisa donem devreler galiba bizimkiler :)
Bolugunu biliyomusunnn :)
Hoşgeldin canım aramızaaSelam kızlar,
Bende 6 yıllık sevgilimi, dün yolculadım askere. Dünden beri moralim, keyfim eksilerde. Bugün 7.30'da otogardan aradı vardım diye. Hiçbir telefonu bu kadar hasret ve özlemle beklememiştim. Ağlamamak için zor tuttum kendimi. O acemiliğini Manisa Merkez İl Jandarma Komutanlığı'nda yapacak, usta birliği de aynı yer ama ilçelere dağıtırlarmış muhtemelen. İlçelere giderse inşallah önce hayırlısı olur sonra da okuduklarıma bakılırsa, Salihli, Turgutlu veya Akhisar olsun. İyi yerlermiş buralar. Eğer izin kullanmazsa 23 Nisan'da dönebilecek. Bana hep çocuk ruhlusun derdi umarım 23 Nisan Egemenlik ve Çocuk Bayramı'da, bana hediyemi verir yanıma dönerek. Zor bir süreç olacak. Ben dün onu yolculadığımdan beri, günlük tutmaya başladım. Döndüğü zaman inşallah ona vereceğim yazdıklarımı. Allah hepimize sabır versin.
evet canım manisa merkezde seninkidemi manisada canım. herhangi bir sıkıntım yok yemeğimi yedim fasulye bulgur pilavı dedi. aşı olmuş yatagını seçmiş daha 6000 asker daha gelcekmiş. 9.30 uyku saati gelcek oyüzden şimdi gidip dolabımı yerleştircem sabah 6 da kalkcaz dediCanim sizin manisaydii dimii.. sagol ya sayende bi haber geldi ordan en azindan.. benim sevgilim teslim olduktan sonra henuz aramadi.. seninki saat kacta teslim olmustu canim.. yerlesebilmisler mi
Yuppiiiii yine aradıŞu ankesörlülerde cızırtı olmasa daha iyi olacak bazıları bozukmuş....Öğlene kadar serbest bırakmışlar ..6 da kalkıyorlarmış...yemekler pek iyi değilmiş kahvaltıda azmış ekmek bayatmş....Kantinlerde pide döner fln varmş ama çarşı fiyatında pahalı dedi...5 dk konuştuk ..sırada bekleyen arkadaşlar var yine ararım dedi...Ama ortamları iiymiş..üst dönemlerde çok iyi davranıyolar dedi Allah'ımmm sana binlerce şükürrrrrr 28 Kasım yemin töreni varmış... 12 Aralık'ta da dağıtım iznine çıkacaklarmış inşallahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?