357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

28 kasimda yemin toreni varmis ve o gun dogum gunu sevgilimin bakiyorum kastamonuya ucak bileti bitek saat 13de gidis 15de donus diyo ne sanssizim ya

Canım kolay değil... hepimiz aynı durumdayız ama dayanmak bence biraz bzim elimizde ben mesela duygusala bağlarsam kendmi dayanamıyorum ağlamaya başlıyorum .. ama dik durmk zorundayız .. başka şeler dşnüp ii şeler dşnüp mutlu olmalıyız ... belkide aradığı içi rahatladım sbah böle iyi değildim ... inşallah senin sevgln de arar ve rahatlarsın emin ol insanın içi rahatlıyr konuşnca sesini duyunca....

sonunda aradı sevgilim onlarıda alemdağdan bir kısmını maslağa göndermişler. benimkide maslağa gitmiş alemdağ daha rahattı gerçi diyor. içeri çoğu telefon sokmuş. rahatım dedi 20 kişilikmiş koğuşu yemeklerde güzeldi dedi halinden memnundu neyse ki sesini duydum rahatladım allaha şükür

Gözünaydın tatlımm aman iyi olsunlar

Evet tatlım karsılamamıslar.artık onumuzdekı gunlerde gorcem rahat olup olmadgnı

İyi düşünelim iyi olsunlar canım benim bozma moralini.... Hepimiz üzülüyoruz evet ama bak seslerini duyuyoruz Allah'a çok şükür...ya arayamasalar birde onu düşün..

ben istanbulda oturuyorum maslak yakin sayilir keske benim yerimde olsaydin sevdicegini gorurdun sık sık :)

Yani cok sacma ve taksı tutup gıtmısler bı suru para vermsler askerıyeye emanet askerlerımız guya
Gercekten de ohaa yani,bukadar olur.. daha neler duycaz.. bilseydi direk giderdi istedikleri yere zaten.. zaten yanlarina hesapli para goturuyorlar ayrica bide extradan hesapta olmayan bi masraf cikartmislar.. paradan ziyade ordan oraya perisan etmisler ya..

slam kızlar sevgilim 20.22 de aradın sesi çok iyiydi. herkes kısa dönem saolsun herkes iyi hiç sıkıntı yaşamadım dedi. aşı olmuş kolunu biraz haşat etmişlr onun dışında herşey yolunda.yarın akşam yine ararım dedi. karnınıda doyurmuşya daha ne olsunnnnnn... Allahım şükür sana

Uyku saatleri geldi artık uyurlar telefon gelmez yarını bekliycez artıkk ... herkese iyi geceler kızlarrrYarın görüşmek üzereee...şafak 1 attı darısı diğer günlerin başına

Evet 1 gün daha bittiiiiii. Ay ben de yemek yiyeyim mutsuzluktan kahvaltı yapmadım öğle yemeği yemedim düşüp bayılmayayım bari yalnızım nede olsa

Öyle canım yordular bosuna okdr ınsanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…