Gıttıgı yer rahat olsunda kayıt falan umrumda degıl canım yaZaten ilk günden herşey olmuyormuş canım ... bizimkilerde sivil dolaşıyorlarmış kıyafetleri vs. verilmemiş daha
Bizi daha neler bekliyoo bu askerlik boyunca bakalim.. ne kadar sacma ya sen izmir diye biliyosun yolluyosun onlar nereye gonderiyorlar.. neyse ins cok daha rahat olur burda hayirlisi boyleymis demek.. bende teslim olduktan sonra henuz hic bir haber alamadim acaba ne yapti hic bisey bilmiyorum,Allahim ne zormus ya,smdiye kadar bi an olsun ayri kalmamistim ondan,universiteye bile birlikte gittik biz.. hic Onun olmadigi bir sehirde uyumamistim bir gece bile,bu ilk.. O benim ilk kez uzagimda,dayanamiyorum..
Ohaa onlar karşılamamış birde yol masrafını yaniiYani cok sacma ve taksı tutup gıtmısler bı suru para vermsler askerıyeye emanet askerlerımız guya
Gözünaydın tatlımm aman iyi olsunlarsonunda aradı sevgilim onlarıda alemdağdan bir kısmını maslağa göndermişler. benimkide maslağa gitmiş alemdağ daha rahattı gerçi diyor. içeri çoğu telefon sokmuş. rahatım dedi 20 kişilikmiş koğuşu yemeklerde güzeldi dedi halinden memnundu neyse ki sesini duydum rahatladım allaha şükür
Evet tatlım karsılamamıslar.artık onumuzdekı gunlerde gorcem rahat olup olmadgnıOhaa onlar karşılamamış birde yol masrafını yanii
Evet tatlım karsılamamıslar.artık onumuzdekı gunlerde gorcem rahat olup olmadgnı
saol canım ya hepsiciği rahat rahat yapıp gelsinler:)Gözünaydın tatlımm aman iyi olsunlar
sonunda aradı sevgilim onlarıda alemdağdan bir kısmını maslağa göndermişler. benimkide maslağa gitmiş alemdağ daha rahattı gerçi diyor. içeri çoğu telefon sokmuş. rahatım dedi 20 kişilikmiş koğuşu yemeklerde güzeldi dedi halinden memnundu neyse ki sesini duydum rahatladım allaha şükür
Gercekten de ohaa yani,bukadar olur.. daha neler duycaz.. bilseydi direk giderdi istedikleri yere zaten.. zaten yanlarina hesapli para goturuyorlar ayrica bide extradan hesapta olmayan bi masraf cikartmislar.. paradan ziyade ordan oraya perisan etmisler ya..Yani cok sacma ve taksı tutup gıtmısler bı suru para vermsler askerıyeye emanet askerlerımız guya
keşke canım artık bende ankara istanbul arası gidip gelmeye çalışcam:)ben istanbulda oturuyorum maslak yakin sayilir keske benim yerimde olsaydin sevdicegini gorurdun sık sık :)
afiyet olsun=)Evet 1 gün daha bittiiiiii. Ay ben de yemek yiyeyim mutsuzluktan kahvaltı yapmadım öğle yemeği yemedim düşüp bayılmayayım bari yalnızım nede olsa
SAğol canım benimmmafiyet olsun=)
Öyle canım yordular bosuna okdr ınsanıGercekten de ohaa yani,bukadar olur.. daha neler duycaz.. bilseydi direk giderdi istedikleri yere zaten.. zaten yanlarina hesapli para goturuyorlar ayrica bide extradan hesapta olmayan bi masraf cikartmislar.. paradan ziyade ordan oraya perisan etmisler ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?