357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

Canım kartın üzerinde bir no oluyor önce o noyu arıyor sonra diyoki lütfen şifre girin şifresini giriyor sonrada arayacağı noyu çeviriyor ...yani 3 işlem yapılıyor.. sen ona arayacağı noyu ve şifresini söyliyceksin yani..Vardır muhtemelen canım ..büfelerdede olabilir.

Hıcbı fıkrım yok canım alaşehirde askerı olan bırı bılgı verebılse keske bana
ustada başka yere yollanan duymuştum ama acemide ilk kez böyle birşey duyuyorum ... Olsun canım sıkma canını herşeyde vardır hayır öyle düşün ... belki onun için böylesi daha iyi olur

sevgilim simdi yine aradi ankesorluden bu numarayi ara dedi aradim 10 dk konustuk disaridaki klubeler bos oluyomus hava soguk oldugu icin. bende konusma dakikasi bol ama tabi cocuk usuyo anca 10 dk konusabildik. ve kizlar agladi resmen sesi catallasti 6 ay nasil gecicek cok ozledim seni dedi yalandan gulerek sacmalama dedim moral verdim ama simdi agliyorum... sizde oylesiniz dimi ona moral verip arkasindan agliyosunuz ne zor biseymis :'(

Biz şimdilik moralleri yüksek tutmaya çalışıyoruz ağlamıyoruz canım en azından telefonda iyi konuşuyorum ki moralini yüksek tutsun diye ama bakalım ne kdar böyle gidecek .. inşallah iyi olurlar

Biz şimdilik moralleri yüksek tutmaya çalışıyoruz ağlamıyoruz canım en azından telefonda iyi konuşuyorum ki moralini yüksek tutsun diye ama bakalım ne kdar böyle gidecek .. inşallah iyi olurlar

suan yerlesme telasi tanisma asamasi falan var diye uzgun olmaz diye dusunuyodum oyuzden moralim iyiydi ama daha simdiden nasil gecicek diyo benim asker cok duygusal sizinkiler ne güzel gülüyor

Ben onun mutlu olduğunu duydum ya dünyalar benim oldu. 6 yıl boyunca ayrı şehirlerde ilişkimiz devam etti, ağlamaya alıştım galiba :)

suan yerlesme telasi tanisma asamasi falan var diye uzgun olmaz diye dusunuyodum oyuzden moralim iyiydi ama daha simdiden nasil gecicek diyo benim asker cok duygusal sizinkiler ne güzel gülüyor
Ay ben zaten meyilliyim üzüllmeye ağlarsa dayanamam ama ağlamaz o sanmıyorum hiç ağlarken görmedm çünkü yapısı öyle üzülsede belli etmez hiç..güler hep moralni yksek tutmaya çalşr

Sımdı tekrar aradı sevdıgım sesın kotungelıyodu oyuzden aradım dedı.kısa donemlerı alasehıre atmıslar .kayıtları bıle yapılmamıs uyucaklarmıs..

Sımdı tekrar aradı sevdıgım sesın kotungelıyodu oyuzden aradım dedı.kısa donemlerı alasehıre atmıslar .kayıtları bıle yapılmamıs uyucaklarmıs..
Zaten ilk günden herşey olmuyormuş canım ... bizimkilerde sivil dolaşıyorlarmış kıyafetleri vs. verilmemiş daha

Bilmiyorum canım ya canım cok sıkıldı alaşehir nasıl acaba
Bizi daha neler bekliyoo bu askerlik boyunca bakalim.. ne kadar sacma ya sen izmir diye biliyosun yolluyosun onlar nereye gonderiyorlar.. neyse ins cok daha rahat olur burda hayirlisi boyleymis demek.. bende teslim olduktan sonra henuz hic bir haber alamadim acaba ne yapti hic bisey bilmiyorum,Allahim ne zormus ya,smdiye kadar bi an olsun ayri kalmamistim ondan,universiteye bile birlikte gittik biz.. hic Onun olmadigi bir sehirde uyumamistim bir gece bile,bu ilk.. O benim ilk kez uzagimda,dayanamiyorum..

Yani cok sacma ve taksı tutup gıtmısler bı suru para vermsler askerıyeye emanet askerlerımız guya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…