• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

ne guzell canım keske bizlerinde telefonu calsada günümüz biraz olsun guzel gecse o_O
Çalar canım benim ben bu saatte beklemiyordum açıkçası aramasını...içtima falan oluyormuş öğlen ararlar merak etme:KK51:Her yerin düzeni farklı sonuçta

Yuppiiiii yine aradı:KK68::D:KK68::DŞu ankesörlülerde cızırtı olmasa daha iyi olacak bazıları bozukmuş....Öğlene kadar serbest bırakmışlar ..6 da kalkıyorlarmış...yemekler pek iyi değilmiş kahvaltıda azmış ekmek bayatmş....Kantinlerde pide döner fln varmş ama çarşı fiyatında pahalı dedi...5 dk konuştuk ..sırada bekleyen arkadaşlar var yine ararım dedi...Ama ortamları iiymiş..üst dönemlerde çok iyi davranıyolar dedi Allah'ımmm sana binlerce şükürrrrrr:KK68::KK68:28 Kasım yemin töreni varmış... 12 Aralık'ta da dağıtım iznine çıkacaklarmış inşallahhhh
harika haber canım benimki dün akşam aradı ve yine akşam ararım ancak dedi bakalım nasıl olcak :(

Canim sizin manisaydii dimii.. sagol ya sayende bi haber geldi ordan en azindan.. benim sevgilim teslim olduktan sonra henuz aramadi.. seninki saat kacta teslim olmustu canim.. yerlesebilmisler mi
canım listemize sende adını eklet sende manisa ardından karstı diye hatırlıyorum lunnaya söyleyelim senide eklesin :)

günaydın kızlar =) akşam beni aradı ya içim rahat tabi şimdi telefonum yine çalsa çok mutlu olurum:)

günaydın kızlar =) akşam beni aradı ya içim rahat tabi şimdi telefonum yine çalsa çok mutlu olurum:)
İnşallah sık sık çalar tatlım telefonlarımız birbirimize mutlu haber veririz.... birilerinin arandığını görünce burda mutlu oluyorum sanki ben aranmışım gibi :)Sonuçta hemen hemen heryer aynıdır daha çok bilgi almış oluyoruz =)

yok canim bilmiyorum yaaa ama bi dha aradiginda unutmazsam sorarim :))
Aynen unutma sor bakalim bizimki 7. Bolukte diye biliyorum ama bende sorayim bidaha tam emin oluym belki onlarda arkadas olmustur :)
Sen nerde oturuyosun canim acemilik suresince gitmeyi dusunuyomusun

Kızlar günaydın ben çok çok çok kötüyüm yazdıklarınızı okudum ne güzel hepinizin sevdikleri birden fazla kez aramış nişanlım hiç aramadı bütün gece telefon başında nöbetteydim her çalan telefona koştum ama aramadı şuan ne yaptığını o kadar merak ediyorum ki inşallah iyidir bi sorun yoktur offf bi kere arasa iyiyim merak etme dese yetecek:KK42::KK42::KK42:

Kızlarrr benim nişanlım da beni 2 defa aradı teslim oldum çok rahatım bir yerde topladılar bizi dedi.Rahat olması rahatlattı beni, her yer denize bakıyor dedi :)Orada eğitim alanı bile yokmuş ne yapacaklar bilmem artık.Bundan sonra o çaldıracak ben arayacağım. Ses kaydı yapıp yolladı her sabah onun sesiyle uyanayım diye :) 3.gün bitiyorrrrrr :cry:
Ne güzel canım benim rahat olmasına konuşabilmenize çok sevindim darısı başımıza inşallah

aynen canım bu sabah beni 6.30 araadı indim ben diye hemen açtım defteri yazdım :)

benim korkum ben mülakatlara giriyorum işe alım tarafında çalışıyorum. mülakattayken araması mülakatı bölüp konuşma durumuda yok :KK43:
Bende dün akşam defter tutmaya başladım o kadar iyi geldi ki gerçekten
İnşallah mülakat zamanına denk gelmez canım

lunna beni de eklermisin acemi kastamonu usta Muş kisa donem :KK43:
Ekliyorum canım hoş geldin

Aradıııııııı yaaa şükür belki aramaz diyordum şuan çok mutlu oldumm:KK68::KK68: ... Rahatı yerindeymiş öyle dedi çook büyük biryermiş...dha aşı falan olmamışlar ama ...odaları 16 kişilk dip dibe ranzalarmış ..çok konuşamadık içtima var kapıyorum yine arıycam bu hafta böyle boşmuşuz dedi... inşallah hep böyle rahat olurlarr .... Ama var ya o kadar bekledim bu telefonu açınca ne diyceimi ne sorcağımı bilemedm ..insan panik oluyor unutuyor herşeyi :confused:
Konuşabilmenize çok sevindim canım inşallah tekrar arar
Tekrar aradı nişanlımmmm gerçi o çaldırdı ben aradım :KK70:ama bugün tekrar arayamam dedi 9.30 da koğuşa gidiyorlarmış çünkü.Komutanları çok şanslısınız burası şimdiye kadar sadece 3 defa acemilik aldı çok rahat edeceksiniz demiş.Yalnız acemelik 35 gün sonra bitiyor yemin töreni de mi o zaman olacak? :KK43: Çok geç değil mi
Ne güzel canım gerçekten çok şanslısınız maşallah

İlk mailimi de attım kızlarrr insan rahatlıyor sanki gerçekten mesajlaşıyoruz gibi hissettim yazarken ...Ektede şafak tablomun karalanmışını ve bir fotomu koydum .. her gün bu şekilde ona bir mail atıcam hem o yokken neler yaptığımı bilir hem o günki resmimi görür hemde düşüncelerimi öğrenir...Sevdim ben bu işi :KK51::KK37:
Bu defter işi gerçekten iyi oldu çok mutlu olacaklar bende başladım yazmaya

benide ekleyin listeye kısa dönem ankara ankara :KK43: eşim asker.. hemde dün evlendik ertesi gün birliğine teslim oldu :KK43:
Hoş geldin canım ekliyorum seni de. Gerçekten çok zor bi durum senin içinde. İnşallah bu son ayrılığınız olacak kısa zmn sonra kavuşacaksınız

Kizlaaaarrr. Selam ağzım kulaklarımda. Aradı 5 kere . Telefonu içeri sokmuş şans eseri olmuş :). Çok yorulmuş ama :KK43: yoldada uyuyamadi kuzum benim ya. Aramayanlar üzülmesin çok kalabalikmis. Sıra gelmiyomus. O da orda usta birligindekileri kafalamis öyle ariyo . Allahım sana çok şükür yaa
Ne şanslısın canım ya benimki bi kere bile arayamadı seninki 5 kez aramış:KK42::KK42:
Kızlar benım sevgılım ızmıre gıtmıstı manısa alasehıre vermısler sımdı aradı :KK43:
Allah Allah niye öyle bişey yapmışlar ki bizimde başımıza gelir mi ki:KK43:

mamakta canım senınkı?
Benimde Mamak Mebste hiç arayabildi mi canım

Kızlar günaydın ben çok çok çok kötüyüm yazdıklarınızı okudum ne güzel hepinizin sevdikleri birden fazla kez aramış nişanlım hiç aramadı bütün gece telefon başında nöbetteydim her çalan telefona koştum ama aramadı şuan ne yaptığını o kadar merak ediyorum ki inşallah iyidir bi sorun yoktur offf bi kere arasa iyiyim merak etme dese yetecek:KK42::KK42::KK42:
Günaydın tatlım umutsuzluğa kapılma dün ilk gün olduğu için yoğunsa arayamamıştır bugün arar zaten 21.30 da yatmak zorunda oldukları için sonrasında arayamamıştr o zamana kdr işlerini anca hallettiyse

İnşallah sık sık çalar tatlım telefonlarımız birbirimize mutlu haber veririz.... birilerinin arandığını görünce burda mutlu oluyorum sanki ben aranmışım gibi :)Sonuçta hemen hemen heryer aynıdır daha çok bilgi almış oluyoruz =)
bende canım ya bir de herkes arandıkça ben de daha çok umutlanıyorum benimki de arıcak şimdi diye

Ne güzel canım benim rahat olmasına konuşabilmenize çok sevindim darısı başımıza inşallah

Bende dün akşam defter tutmaya başladım o kadar iyi geldi ki gerçekten
İnşallah mülakat zamanına denk gelmez canım

Ekliyorum canım hoş geldin

Konuşabilmenize çok sevindim canım inşallah tekrar arar

Ne güzel canım gerçekten çok şanslısınız maşallah

Bu defter işi gerçekten iyi oldu çok mutlu olacaklar bende başladım yazmaya

Hoş geldin canım ekliyorum seni de. Gerçekten çok zor bi durum senin içinde. İnşallah bu son ayrılığınız olacak kısa zmn sonra kavuşacaksınız

Ne şanslısın canım ya benimki bi kere bile arayamadı seninki 5 kez aramış:KK42::KK42:

Allah Allah niye öyle bişey yapmışlar ki bizimde başımıza gelir mi ki:KK43:

Benimde Mamak Mebste hiç arayabildi mi canım

Arar canim arar merak etme suan cok karisikmis orasi kalabalik herkes yerlesiyo falan belki seninkine bir gorev falan vermislerdir yani farkli yerler ama ilk zamanlar ayni telas olur heryerde diye dusunuyorum. Sen icini ferah tut kotuyu dusunme aklina bile getirme. Hepsi rabbime emanet insallah :)

@lunna canım üzülme arar bak sevgilim arayabildi ama abim de aramadı. eşyaları filan alıyorlar sıra bekliyorlar zamanları kalmamış olabilir

:KK42:
Günaydın tatlım umutsuzluğa kapılma dün ilk gün olduğu için yoğunsa arayamamıştır bugün arar zaten 21.30 da yatmak zorunda oldukları için sonrasında arayamamıştr o zamana kdr işlerini anca hallettiyse
Çok merak ediyorum buj hepinizin ki aramış niye aramıyo içim içimi yiyo bugün dünden daha kötü oldum ağladığımı işyerindekiler farketmesin diye şekilden şekile giriyorum Allahım nolur arasın bi iyiyim desin nolur

bende canım ya bir de herkes arandıkça ben de daha çok umutlanıyorum benimki de arıcak şimdi diye
Aynen ben çoğumuzu arayamamışlardır diye düşünüyodum ama baksana herkesi aramışlar bizimkiler niye aramıyo Simge offff:KK42:
Arar canim arar merak etme suan cok karisikmis orasi kalabalik herkes yerlesiyo falan belki seninkine bir gorev falan vermislerdir yani farkli yerler ama ilk zamanlar ayni telas olur heryerde diye dusunuyorum. Sen icini ferah tut kotuyu dusunme aklina bile getirme. Hepsi rabbime emanet insallah :)
İnşallah dediğin gibidir bitanem ya meraktan ölücem. Gitmeden önce diyodum belki haftada 1 kez arayabilir buna hazırlıklı olmalıyım diye ama çok kötü oldum bütün gece bekledim. Rüyamda bile aradığını ama benim yetişemediğimi gördüm

@lunna canım üzülme arar bak sevgilim arayabildi ama abim de aramadı. eşyaları filan alıyorlar sıra bekliyorlar zamanları kalmamış olabilir
Şu askeriyelere niye daha çok telefon koymuyolar ki. Hem telefonlarını yanlarına alsalar seslerini duysak nolucak nasıl bi mantık bu. Allah kahretsin şu askerliği daha ilk günden böyle olursa napıcaz biz.

Çok merak ediyorum buj hepinizin ki aramış niye aramıyo içim içimi yiyo bugün dünden daha kötü oldum ağladığımı işyerindekiler farketmesin diye şekilden şekile giriyorum Allahım nolur arasın bi iyiyim desin nolur
Ne desek boş biliyorrum canım benim .. aklının kalması kadar doğal bişey yok .. hepimiz aynı durumda olurduk aramasalardı ... ama ben eminim bugün arayacağına .. dün sonuçta geç teslm oldu işlemlerini anca halletmiştir...benimkinin aramasının sebebi kıyafetler dün yokmuş aşılar gelmemiş anlıycaın hiç işleri olmamış o yüzden arayabildi...

Şu askeriyelere niye daha çok telefon koymuyolar ki. Hem telefonlarını yanlarına alsalar seslerini duysak nolucak nasıl bi mantık bu. Allah kahretsin şu askerliği daha ilk günden böyle olursa napıcaz biz.
sabredicez canım yapcak başka bir şey yok. onlarda ellerinde imkan olduğu sürece bize ulaşmaya çalışacaklar.. belki daha sonra içerit telefon sokarlar. sevgilimin olduğu yerde herkes telefon sokmuş götürmediğine pişman oldu.

Ne desek boş biliyorrum canım benim .. aklının kalması kadar doğal bişey yok .. hepimiz aynı durumda olurduk aramasalardı ... ama ben eminim bugün arayacağına .. dün sonuçta geç teslm oldu işlemlerini anca halletmiştir...benimkinin aramasının sebebi kıyafetler dün yokmuş aşılar gelmemiş anlıycaın hiç işleri olmamış o yüzden arayabildi...
Ondan mıdır acaba inşallah o yüzdendir işleri yetiştirememiştir o yüzden arayamamıştır. Benimki çok sinirli asabi biri usta birliğindekileri gıcıklık yapmıştır onlarla takışmıştır diye çok korkuyorum öyle bişey olmamıştır dimi buj

sabredicez canım yapcak başka bir şey yok. onlarda ellerinde imkan olduğu sürece bize ulaşmaya çalışacaklar.. belki daha sonra içerit telefon sokarlar. sevgilimin olduğu yerde herkes telefon sokmuş götürmediğine pişman oldu.
Hadi ya telefonda sokabiliyolar mıymış. Nişanlımda telefon kullanan birini görürse dayısında isteyecekti dayısı Ankarada belki bi şekilde alabilir teefonu

Ondan mıdır acaba inşallah o yüzdendir işleri yetiştirememiştir o yüzden arayamamıştır. Benimki çok sinirli asabi biri usta birliğindekileri gıcıklık yapmıştır onlarla takışmıştır diye çok korkuyorum öyle bişey olmamıştır dimi buj
Canımmm iyi düşün iyi olsun aaaaaa yapma ama böyle ... sırf öyle bir sebepten aramayacağını hiç sanmıyorum ... ilk gün herkes kendi derdindedir daha tartışacaklarını sanmıyorum tatlım kötü düşünme hemen

Hadi ya telefonda sokabiliyolar mıymış. Nişanlımda telefon kullanan birini görürse dayısında isteyecekti dayısı Ankarada belki bi şekilde alabilir teefonu
İstanbulda sokmuşlar hep ankarayi bilemicem canım. bizim bi tanıdık ankarada yaparken çok rahattı etimesguttaydı

Back