357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

Sevgilimi kars arpaçay diye merkez ilceye vermisler kizlar.karakol degilmis.komutani karsin en rahat yeri demis yarin gidiceklermis.umarim rahat olur

selam güzeller napıyosunuzz? ben yorgunumm sabah 9 dan aksam 4 e kadar egitimdeydim calısacagım iş ile ilgilii.. Neyseki hafta içi iki gün izn kullandırıyorlarmış buna sevindim
asıl iş saatlerin de böyleyse süpermiş kuzuuum tekrar hayırlı olsun, nasıl geçti?

Aaa mardinnn kız komşuymuşuz ya bizz İçini hiçç sıkma kuzum telefon soktu mu içeri?
götürdü de ktm deler şu an almışlar telleri yerleri belli olunca vereceklermiş öyle demişler...ya ben çok kötüyüm bugün ya yeniden bunalıma girdim acayip özlüyorum sıkılıyorum onsuz yapamıyorum4 ay geçsin hemen gelsin onsuzluk çok zor

giderken döndü baktı yüzüme ağlayamadım çok kötü oldum içime attım resmen canım yandı o da benim gibi toplum içinde ağlayamaz anladım o da çok kötü oldu

ya daha dün yanımdaydı bu ne biçim iş ya o yokken zaman geçmiyo uzuyo sanki saatler yıllara dönüşüyo ama o varken vakit su gibi geçiyo neden gitti ki sanki biraz daha bekleyemez miydi

ya bi de sinir oluyorum o geldi diye herkes doldu eve milletten göremedim adamı ertesi gün yine aynı deli oldum resmen artık pazar günü asker alışverişi deyip kaçtık çarşıya biraz vakit geçirmiş olduk eve geldik yine aynı ne komşular bıraktı adamı görmeye ne akrabalar

Herkese günaydınnn kızlarrr :) Nasılsınız bugün bakalımmm ... benim uykum var yine off nasıl geçecek bugün bakalım :)

Herkese günaydınnn kızlarrr :) Nasılsınız bugün bakalımmm ... benim uykum var yine off nasıl geçecek bugün bakalım :)
o problem benden 5 gün boyunca hiç gitmiyor :) ve bugün daha Salı
Zaman problemi yaşıyorum resmen geçmiyor Durdu ..

günaydın gzüel yarenler :) nasılsınız bakalım son 1 günnnnnn .......canıma kavuşmama 2 gün koskocaman 48 saaat :)

o problem benden 5 gün boyunca hiç gitmiyor :) ve bugün daha Salı
Zaman problemi yaşıyorum resmen geçmiyor Durdu ..
Benden 6 gün boyunca malesef :) bi pazar boş... bu pazar da yanına gittim benimkinin o yüzden 5.30 uyanmıştım hepten fenayım bu hafta pazarda uyumayınca .... ama değer orası ayrı :)

günaydın gzüel yarenler :) nasılsınız bakalım son 1 günnnnnn .......canıma kavuşmama 2 gün koskocaman 48 saaat :)

Günaydın canımmm ohhh ne mutlu sanaaa :))

bugün rüyamda kocaman balık gördüm çırpınıp duruyor Allhım diyorum bunun derisini nasıl soyup yeriz balık duvara tırmanıyor ..Her akşam dua ediyorum Urfaya gidince içeri düşsün rahat etsin diye ..Acaba balık şans mı kısmet mi yarim rahatmı edecek acaba ....

İnşallah rahat eder canım benim hayra yormak lazım :) inşallah ii olcak herşey :)

Annem her zaman balığı temizlik saflık ve kısmet olarak yorumlar :) bizde öyle yorumlayalım inşalllah çoook rahat eder canım ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…