• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

günaydın canım işteyim ben müdür yok izinde bende kafa dinliyorum birazzz. veee 1 gün sonra canım gelecek 2 günlük izine :) sonra usta birliğine geçiş ..sen nasıslın...
Ohh süper canım benim bugün keyifliyim diyorsun :) bende napayım yeni iş ortamına alışmaya çalışıyorum ay sonunda da benim askerim gelecek onunla avutuyorum kendimi işte :oops:

Ohh süper canım benim bugün keyifliyim diyorsun :) bende napayım yeni iş ortamına alışmaya çalışıyorum ay sonunda da benim askerim gelecek onunla avutuyorum kendimi işte :oops:
Nasıl gidiyor iş canımm ? :)) Ohh ne güzellll azcık kalmışş ne güzel görmene :) kaç güm kalıcak yanında :) ?

OOO SENİNDE SÜPER CANIM ALIŞTINMI YENİ YERİNE hayırlısı olsun balım ...izine mi gelecek ?
Sağol canım benim alışıyor insan ister istemez :) evet dağıtım iznine gelicek benimki acemilikten gına geldi artık :)

Nasıl gidiyor iş canımm ? :)) Ohh ne güzellll azcık kalmışş ne güzel görmene :) kaç güm kalıcak yanında :) ?

İyi gibi kuzum nasıl olsun alışmaya çalışıyorum hala :KK51: Evet gelsin de bende bi göreyim sevdiceğimi 1 hafta kalıcak canım burda inşallah her gün buluşabiliriz diye dua ediyorum artık :KK23:

Ohh sonunda yakaladım seni heralde bi tek seninle tanışmadım ihih iyiyim, türlü maceradan sonra erkek arkadaşım izne gelebildi. Urfa onu çok sevdi yapıştı yakasına -_- sen napıyosun nasılsın??
Aaa biz seninle konuşmamış mıydık canım nasıl atlarız bunuuu :KK16: oh gözün aydın canım benim bol bol hasret giderin valla bu günleri arayacağız o_O iyiyim bende napayım yeni iş yeni arkadaşlar alışmaya çalşıyorum inşallah hayırlısı olur benim için :KK51:

Aaa biz seninle konuşmamış mıydık canım nasıl atlarız bunuuu :KK16: oh gözün aydın canım benim bol bol hasret giderin valla bu günleri arayacağız o_O iyiyim bende napayım yeni iş yeni arkadaşlar alışmaya çalşıyorum inşallah hayırlısı olur benim için :KK51:
Bilemedim kii denk gelmedi mi gelmiyo işte:63: Nasıl bi iş kuzum? Hayırlı olsun bağımsızlık gibisi yok hep derim, ama inşallah ömrümüz 'bize iş gibi gelmeyen' işlerle geçer :) gözün aydın umarım bu iş de senin için böyle bişey olur :KK68: Hasret gidermesine gideriyoruz daa afedersin hastalığım çok yaklaştı ve ben yürüyen bi stres topuyum adeta.. Çocuk da alıyo nasibini hem üzülüyorum hem engel olamıyorum kendime off napmalı :mad::mad::mad:

Güüünayyydınnn bebeklerrrrr!!

Sağol canım benim alışıyor insan ister istemez :) evet dağıtım iznine gelicek benimki acemilikten gına geldi artık :)

Güüüüüüünaaaaaaaaayydııııııııııııın canlarım:KK54::KK54::KK54:

Günaydınnnn tatlışlar :)
İyi gibi kuzum nasıl olsun alışmaya çalışıyorum hala :KK51: Evet gelsin de bende bi göreyim sevdiceğimi 1 hafta kalıcak canım burda inşallah her gün buluşabiliriz diye dua ediyorum artık :KK23:[/QUOTE]

İnşallah herr gün çok çok görüşebilirsiniz canımm :):KK68:Ne güzelll :))

Back