357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

tatlim vallam mecbur kaldigim için gittim direk tanismak için degilde. zaten ilk askere ugurlarkende birbirimizi gormustuk ama hic konusmamistik. salonda oturdgumuz ilk 15 dkyi hatirlamiyorum yerden basimi kaldiramadim annesi sorular sorup durdu açıldım biraz :) çok iyiler ya annesi bize gel anneni al gel ablani al gel falan diyip durdu babasida birbirinizin numarasini alip haberlesip bulusursunuz dedi güldü falan. sevdiler galibaa :) :)

Ayyy çok iyi canım ya daha ne olsun Allah bozmasın maşallahhhhh İnşallah da hep böyle devam ederler canım sen kendin ol sadece kasma kendini

@lunna bebisim benim usta birliğini Giresun olarak degistirirmisin musait olunca :)
Değiştiriyorum kuzum

Amiiinnn :) Evet kasım ayında gidecek sanıyorduk aralığa kaldık.Sağ salim gidip gelsin de hepsi çabucak.Biz de onlarla birlikte askerlik yapıyoruz resmen :)
O 2. dönem olayı herkese sürpriz oldu ya bende hep dua etmiştim Aralığa kalmasın diye insan bi taraftan göndermek istemiyo bi taraftan biran önce gitsinde gelsin diyo şu askerlik alt üst ediyo insanı

Ayyyy numnum bu çok güzel bi haber senin adına çok sevindim kuzum. Sonraki mesjlarında iyi geçtiğini yazmışsın ne güzel ya inşallah aranız hep böyle iyi olur geldiği gibi söz nişan yaparsınız

canim nerdeee ben daha üni 2. sınıftyim okul bitmeden de babama nisanlancam falan diyemem oyuzden pek tanismak istemiyodum zaten daha vakti var aceleye gerek yok diye ama hayirlisi diyelim:))

canim nerdeee ben daha üni 2. sınıftyim okul bitmeden de babama nisanlancam falan diyemem oyuzden pek tanismak istemiyodum zaten daha vakti var aceleye gerek yok diye ama hayirlisi diyelim:))
Olsun kuzu bu işler belli olmaz şimdi nişan okul bitince düğün
Bu da bugün sünnet yarın deniz gibi oldu

canım günaydın ...içini ferah tut canım Allhım korusun tüm askerlerimiziz ..tez zamanda kavuşuruz inşallah ...uzun dönemmi ...usta birliğimi?
Kisa donem canim cok tsk ederim amin hepimiz tez zamanda kavusalim insallah
günaydınlarr diyarbakırda önce ktm ye gidiyorlar ordan gitcekleri yerlere askerler götürüyor canım diyarbakırın neresi çıktı size
Dyarbakr hava grup canm bzmki yok ya Allahtan ktmye ugramadi direk gitti yerlesmis az once konustuk iste

kızlar eşim mardinde bi komutanla tanışmış benim memleketlim çok iyi davranmış aradı 1 hafta sonra asıl yerlerine gideceklermiş komutan rahat edersiniz demiş çok sevindim :):)

kızlar sevgilim birligine teslim olmuş. telefonunuda içeri sokmuş bi asker sagolsun yardim etmiş ve kogusu komple kisa donemmis kafa insanlara benziyolar dedi ay yuregime su serpildi ayooooollll

Selaaaaam kuzularımmm :)) naabersiniz nası gidiyoo? Erkek arkadaşım 4 gündür yanımda, zaman nasıl geçiyor anlamıyorum ama buraya yazmayınca da eksik hissediyoruum Cuma geri dönüş urfaya.. Yalnız ekstradan izin kullanmak istiyo çünkü izin hakkı bitti. o işleri kovalıycaz şimdi.. Aranızda iznini kullanırken rapor almak isteyenleriniz olursa yardım ederim ilerde :) ayrıca eski dönemlerden tecrübeli yarenlerimiz varsaa askeri hastane harici nasıl rapor alabileceğimizi anlatabiliirr

kızlar eşim mardinde bi komutanla tanışmış benim memleketlim çok iyi davranmış aradı 1 hafta sonra asıl yerlerine gideceklermiş komutan rahat edersiniz demiş çok sevindim :):)
Aaa mardinnn kız komşuymuşuz ya bizz İçini hiçç sıkma kuzum telefon soktu mu içeri?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…