hahhaaaha saçları beğendiyse tamdır bu iş daha kapa demezler merak etme.. şaka bi tarafa ilk görüşme önemli , iyi geçtiyse bi daha sorun olmaz aranızda merak etme
Kuzum naptın kalbin iyi dayanmış yine azar azar yapsaydın ya şunu
Şaka bi yana çok iyi olmuş kuzum artık ciddi olduğunuzu göstermiş ailesine sevgilin ne güzel işte
Nasıllar peki genel davranışları sana karşı kuzum
tatlim vallam mecbur kaldigim için gittim direk tanismak için degilde. zaten ilk askere ugurlarkende birbirimizi gormustuk ama hic konusmamistik. salonda oturdgumuz ilk 15 dkyi hatirlamiyorum yerden basimi kaldiramadim annesi sorular sorup durdu açıldım biraz :) çok iyiler ya annesi bize gel anneni al gel ablani al gel falan diyip durdu babasida birbirinizin numarasini alip haberlesip bulusursunuz dedi güldü falan. sevdiler galibaa :) :)
Değiştiriyorum kuzum@lunna bebisim benim usta birliğini Giresun olarak degistirirmisin musait olunca :)
O 2. dönem olayı herkese sürpriz oldu ya bende hep dua etmiştim Aralığa kalmasın diye insan bi taraftan göndermek istemiyo bi taraftan biran önce gitsinde gelsin diyo şu askerlik alt üst ediyo insanıAmiiinnn :) Evet kasım ayında gidecek sanıyorduk aralığa kaldık.Sağ salim gidip gelsin de hepsi çabucak.Biz de onlarla birlikte askerlik yapıyoruz resmen :)
Ayyyy numnum bu çok güzel bi haber senin adına çok sevindim kuzum. Sonraki mesjlarında iyi geçtiğini yazmışsın ne güzel ya inşallah aranız hep böyle iyi olur geldiği gibi söz nişan yaparsınızKizlar bu arada ben bugun sevgilimin evine gittim ailesiyle tanıştım nerdeyse 3 yildir çıkıyoruz ama hep utaniyoduk kismet buguneymis :) önce gittim onlarda 1 saat falan oturduk sonra hep birlikte havaalanina gittik sevgilimi biraktik ben onlarla döndümbugun 2 heyecan yasadim anlicaginiz :)
Ayyy çok iyi canım ya daha ne olsun Allah bozmasın maşallahhhhhİnşallah da hep böyle devam ederler canım sen kendin ol sadece kasma kendini
Değiştiriyorum kuzum
O 2. dönem olayı herkese sürpriz oldu ya bende hep dua etmiştim Aralığa kalmasın diye insan bi taraftan göndermek istemiyo bi taraftan biran önce gitsinde gelsin diyo şu askerlik alt üst ediyo insanı
Ayyyy numnum bu çok güzel bi haber senin adına çok sevindim kuzum. Sonraki mesjlarında iyi geçtiğini yazmışsın ne güzel ya inşallah aranız hep böyle iyi olur geldiği gibi söz nişan yaparsınız
canımın içi artık mardinde...Allah ım sağlıkla gelmesini nasip etsin bana çocuklarıma bağışlasınşimdiden çok özledim
Olsun kuzu bu işler belli olmaz şimdi nişan okul bitince düğüncanim nerdeee ben daha üni 2. sınıftyim okul bitmeden de babama nisanlancam falan diyememoyuzden pek tanismak istemiyodum zaten daha vakti var aceleye gerek yok diye ama hayirlisi diyelim:))
Kisa donem canim cok tsk ederim amin hepimiz tez zamanda kavusalim insallahcanım günaydın ...içini ferah tut canım Allhım korusun tüm askerlerimiziz ..tez zamanda kavuşuruz inşallah ...uzun dönemmi ...usta birliğimi?
Dyarbakr hava grup canm bzmki yok ya Allahtan ktmye ugramadi direk gitti yerlesmis az once konustuk istegünaydınlarr diyarbakırda önce ktm ye gidiyorlar ordan gitcekleri yerlere askerler götürüyor canım diyarbakırın neresi çıktı size
Bu hafta ne içinde açıklanır demişler valla canım benim 27 sinde dağıtım olucak isteAynen tatlım biz de öyle diyoruz artık napalım olduğu kadar herşey :)
Aslında açılanmış olması gerekmiyor mu canım biz öğreneli bir hafta olucak
Hm doğrudur kuzum bu hafta açıklanır o zaman. İnşallah seninki yakın olur da tesellimiz olursun kuzumBu hafta ne içinde açıklanır demişler valla canım benim 27 sinde dağıtım olucak iste
Olsun kuzu bu işler belli olmaz şimdi nişan okul bitince düğün
Bu da bugün sünnet yarın deniz gibi oldu
Inşallah canım benim sanmıyorum ama bakalımHm doğrudur kuzum bu hafta açıklanır o zaman. İnşallah seninki yakın olur da tesellimiz olursun kuzum
sevindim canım senin adına:)kızlar eşim mardinde bi komutanla tanışmış benim memleketlim çok iyi davranmış aradı 1 hafta sonra asıl yerlerine gideceklermiş komutan rahat edersiniz demiş çok sevindim :):)
İnşallah rahat olur canım ya komutan çok rahat edersin demiş ama bakalımsevindim canım senin adına:)
Aaa mardinnn kız komşuymuşuz ya bizzkızlar eşim mardinde bi komutanla tanışmış benim memleketlim çok iyi davranmış aradı 1 hafta sonra asıl yerlerine gideceklermiş komutan rahat edersiniz demiş çok sevindim :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?