357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

o zamn çok doğru yerdesin tatlım , burası terapi gibi geliyor insana hoş geldin aramıza

Merhaba kızlar çok teşekkür ederim.Kısa dönem sonra da usta birliği için Tekirdağ'a gidecek.Hiç istemiyorum keşke şansım olsa da alsam saklasam gidemese :)
Ahh nerde öle bi imkan canım :)) Seninki daha yeni başlıyor yani... inşallah en kısa zamanda alışırsınız canım :)

rabbim sabır versin , çok zor bi durum düşüncesi bile insanın canını yakıyor

Sağol bebeğimmm... dogru diyosun ayri kalinca insan daha cok anliyor kiymetini 40 gunde neler anladim askerlik bitene kadar daha neler anlicaz bakalim :)

Merhaba kızlar çok teşekkür ederim.Kısa dönem sonra da usta birliği için Tekirdağ'a gidecek.Hiç istemiyorum keşke şansım olsa da alsam saklasam gidemese :)
İyiymiş canım yine kısa dönem :) bizim gibi uzun olmak da vardı bak şükret
Nerde otruyorsun canım Tekirdağ güzeldir İstanbuldaysan gider gelirsin yakın yine :)
napiyim bebeğim ya boşluğa düştüm gidince birden ama mecbur beklicez :) Allahtan burdaki vaktimizi çok güzel geçirdik bol bol sarildik yattik uyuduk :) bu sayede biraz desarj oldum :)
Ohh ne güzel kuzum işte :) mecburuz dediğin gibi ah ah iyi kötü zaman geçti yine 2 ay olucak nerdeyse diğer aylar da çabuk geçer inşallahhhhhh :)

Amiiinnn :) Evet kasım ayında gidecek sanıyorduk aralığa kaldık.Sağ salim gidip gelsin de hepsi çabucak.Biz de onlarla birlikte askerlik yapıyoruz resmen :)

Kizlar bu arada ben bugun sevgilimin evine gittim ailesiyle tanıştım nerdeyse 3 yildir çıkıyoruz ama hep utaniyoduk kismet buguneymis :) önce gittim onlarda 1 saat falan oturduk sonra hep birlikte havaalanina gittik sevgilimi biraktik ben onlarla döndüm bugun 2 heyecan yasadim anlicaginiz :)

Bursa'dayım yine yakın sayılırım giderim dayanamam :) Çabucak geçsin günler de uzunu da kısası da bitirip gelsin :)
Şafağınız kaç?

aa çok sevindim , nasıldı peki iyi geçtimi.. sizdede ufak tefek laf söz vardı yanlış hatırlamıosam sorun olmamıştır umarım

aa çok sevindim , nasıldı peki iyi geçtimi.. sizdede ufak tefek laf söz vardı yanlış hatırlamıosam sorun olmamıştır umarım

Bizdeki tek problem onlarin kapali gelin istemeleriydi. ama tutupta bana kimse bisey dememisti yani. Bugunde gayet cok iyi gecti ccok sukur hatta annesi bi ara saçlarımı falan oksadi :) saclarimda güzeldir laf aramizda hosuna gitti heralde kapa demez insallah

Bursa'dayım yine yakın sayılırım giderim dayanamam :) Çabucak geçsin günler de uzunu da kısası da bitirip gelsin :)
Şafağınız kaç?
Yakınsın yine canım vapurla gelirsin yine :) inşallah inşallah bizim de istediğimiz o yani :)
Ben her gün saymıyorum canım ya yoksa geçmiyor günler çekilmiyor resmen sen sordun diye sadım şimdi 326 olmuşuz

hahhaaaha saçları beğendiyse tamdır bu iş daha kapa demezler merak etme.. şaka bi tarafa ilk görüşme önemli , iyi geçtiyse bi daha sorun olmaz aranızda merak etme

Geçicek canım zor olsa bile geçicek,iyiki böyle bi forum ve siz varsınız da,inan yazdığımdan beri içim ferahladı.Çok teşekkürler kızlar

Kuzum naptın kalbin iyi dayanmış yine azar azar yapsaydın ya şunu
Şaka bi yana çok iyi olmuş kuzum artık ciddi olduğunuzu göstermiş ailesine sevgilin ne güzel işte
Nasıllar peki genel davranışları sana karşı kuzum
Geçicek canım zor olsa bile geçicek,iyiki böyle bi forum ve siz varsınız da,inan yazdığımdan beri içim ferahladı.Çok teşekkürler kızlar
Sağol canım benim biz hep burdayız sevincimizi de hüznümüzü de paylaşıyoruz bu forum müthiş bir şey zaten
Sıkma sen canını gel hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…