- 10 Kasım 2014
- 64
- 25
- 18
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah hakkinda hayirlisi olur canim :) telefon goturmeyi dusunuyomu ?Sevgilimi kars arpaçay diye merkez ilceye vermisler kizlar.karakol degilmis.komutani karsin en rahat yeri demis yarin gidiceklermis.umarim rahat olur![]()
Telefon işini halletmis bile benim zeki sevgilim :)Insallah hakkinda hayirlisi olur canim :) telefon goturmeyi dusunuyomu ?
asıl iş saatlerin de böyleyse süpermiş kuzuuum tekrar hayırlı olsun, nasıl geçti?selam güzeller napıyosunuzz? ben yorgunumm sabah 9 dan aksam 4 e kadar egitimdeydim calısacagım iş ile ilgilii.. Neyseki hafta içi iki gün izn kullandırıyorlarmış buna sevindim![]()
götürdü de ktm deler şu an almışlar telleri yerleri belli olunca vereceklermiş öyle demişler...ya ben çok kötüyüm bugün ya yeniden bunalıma girdimAaa mardinnn kız komşuymuşuz ya bizzİçini hiçç sıkma kuzum telefon soktu mu içeri?
ohh tabi ya :) bizde sıkıntıymış şuan tel bana bıraktı gittiTelefon işini halletmis bile benim zeki sevgilim :)
Günaydın tatlım :)Günaydınn yarenlerrrr![]()
o problem benden 5 gün boyunca hiç gitmiyor :) ve bugün daha SalıHerkese günaydınnn kızlarrr :) Nasılsınız bugün bakalımmm ... benim uykum var yine off nasıl geçecek bugün bakalım :)
Benden 6 gün boyunca malesef :) bi pazar boş... bu pazar da yanına gittim benimkinin o yüzden 5.30 uyanmıştım hepten fenayım bu hafta pazarda uyumayınca .... ama değer orası ayrı :)o problem benden 5 gün boyunca hiç gitmiyor :) ve bugün daha Salı
Zaman problemi yaşıyorum resmen geçmiyor Durdu ..
günaydın gzüel yarenler :) nasılsınız bakalım son 1 günnnnnn .......canıma kavuşmama 2 gün koskocaman 48 saaat :)
Benden 6 gün boyunca malesef :) bi pazar boş... bu pazar da yanına gittim benimkinin o yüzden 5.30 uyanmıştım hepten fenayım bu hafta pazarda uyumayınca .... ama değer orası ayrı :)
Ah kavuşacak olsam günlerce uyumayayım razıyım.. :)
Gözün aydın PRENSES :) darısı bize inşallah.günaydın gzüel yarenler :) nasılsınız bakalım son 1 günnnnnn .......canıma kavuşmama 2 gün koskocaman 48 saaat :)
İnşallah rahat eder canım benim hayra yormak lazım :) inşallah ii olcak herşey :)bugün rüyamda kocaman balık gördüm çırpınıp duruyor Allhım diyorum bunun derisini nasıl soyup yeriz balık duvara tırmanıyor ..Her akşam dua ediyorum Urfaya gidince içeri düşsün rahat etsin diye ..Acaba balık şans mı kısmet mi yarim rahatmı edecek acaba ....
Annem her zaman balığı temizlik saflık ve kısmet olarak yorumlar :) bizde öyle yorumlayalım inşalllah çoook rahat eder canım ..bugün rüyamda kocaman balık gördüm çırpınıp duruyor Allhım diyorum bunun derisini nasıl soyup yeriz balık duvara tırmanıyor ..Her akşam dua ediyorum Urfaya gidince içeri düşsün rahat etsin diye ..Acaba balık şans mı kısmet mi yarim rahatmı edecek acaba ....